با سلام خدمت دوستان من نبال يك نرو افزار ارسال ميل به صورت گروهي كه كار كنه يعني ميل ليست ميديم بره تو اينباكس نه اسپم و بالك ممنون ميشم اين نرم افزار رو در اختيار من بگذاريد
با سلام خدمت دوستان من نبال يك نرو افزار ارسال ميل به صورت گروهي كه كار كنه يعني ميل ليست ميديم بره تو اينباكس نه اسپم و بالك ممنون ميشم اين نرم افزار رو در اختيار من بگذاريد
تا جايي كه بنده مطلع هستم نرم افزاري وجود نداره اغلب شركتهايي با در يافت پول اين كار رو براي شما انجام ميدن...نرم افزارم باشه 100% پوليه!
خوب نرو افزار با كرك بايد باشه ديگه پي سي ورلدي گفتن دوستان بازم كمك كنن
New Mail Senderاین نرم افزار توسط خودم تست شده و کار می کنه. دوستانی که از این نرم افزار استفاده می کنند هنگام ارسال ایمیل سعی کنند ایمیلها را به دسته های 500 تایی تقسیم کنند و بعد ارسال نمایند چون در غیر این صورت ایمیلها به بالک فرستاده خواهند شد. ضمنا فايل Zip شده همراه با آموزش كامل اين نرم افزار مي باشد.
دانلود: لینک مستقیم
دانلود راهنمای فعال ساز: لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود ای-میل: لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار تروجان داره
موقع نصب nod 32 میگه تروجان داره
بقول یکی از معلم های پیش دانشگاهیمون : مچکریم جوان
Super Email Sender 2.88
Kristanix Software Email Sender Deluxe v1.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
detected: malware Email-Flooder.Win32.MailBomber.91.c : کاسپراسکای هم گرفتش . اما ایمیل هاش خوبه . دانلود کنین.
میشه لطف کنین یه جای دیگه آپلود کنین . چون از راپید هر چی سعی کردم نشد .
با عرض معذرت امکان همچین کاری رو ندارم
Last edited by Mohsen6558; 08-01-2008 at 20:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)