سلامو اميدوارم زماني برسه كه اين كامپوننتها براي ما كه از unicode استفاده ميكنيم به راحتي قابل استفاده باشه.
قابیل توجه Farhad_h.
توضیحاتی راجبه این Unicode که میگن میخواستم .کاربردش چیه .
ممنون از راهنمایی شما.
سلامو اميدوارم زماني برسه كه اين كامپوننتها براي ما كه از unicode استفاده ميكنيم به راحتي قابل استفاده باشه.
قابیل توجه Farhad_h.
توضیحاتی راجبه این Unicode که میگن میخواستم .کاربردش چیه .
ممنون از راهنمایی شما.
منظورت Farhad_g1 هست ديگه؟
سيستم عامل هاي مختلف كاراكتر ها رو بر اساس codepage مخصوص به خودشون توليد و شناسايي مي كنند. زماني كه از كاراكتر هاي زبان ديگه اي مثل فارسي استفاده ميكنيم، ممكنه با كدپيج سيستم عامل ديگه همخوني نداشته باشه و براي توزيع نرم افزار به مشكل بخوريم. اساس كار unicode كه كامپونتهاي مختلف اون مثل tnt, tms قبلا معرفي شده اينه كه كاراكتر ها رو مستقل از codepage ايجاد و مديريت مي كنند، پس براي توزيع نرم افزار هيچ مشكلي وجود نداره.
فكر ميكنم codegear جديدا به فكر افتاده كه اين امكان رو همراه كامپايلر ارائه كنه كه ديگه نيازي به كامپونتهاي اضافي نباشه.
Last edited by F A R H A D; 08-01-2008 at 10:57.
سلام
ممنون از توضیخاتت.براي توزيع نرم افزار به مشكل بخوريم
منظورت از توزیع همون نوشتن برنامه به چند زبان است یا Destribute Application هستش .
مگه با دلفی میشه برای یونیکس و لینوکس برنامه نوشت (گفتم دلفی نه کایلیکس )سيستم عامل هاي مختلف
منظور اجراي يك برنامه كامپايل شده روي سيستم ديگه هست. در حالتي كه از كدپيج ويندوز استفاده كني، مطمئنا مشكلات زيادي خواهي داشتمنظورت از توزیع همون نوشتن برنامه به چند زبان است یا Destribute Application هستش
بله، با استفاده از كتابخانه Qt .ضمن اينكه منظورم از سيستم عامل هاي مختلف، ويندوز هاي مختلف بود.مگه با دلفی میشه برای یونیکس و لینوکس برنامه نوشت (گفتم دلفی نه کایلیکس )
چیزی نمونده همه بپریم رو دان نت. انشااله همه این مشکلات حل میشه.
1- لطفا" رتجبه عنوان تاپیک بحث کنیدچیزی نمونده همه بپریم رو دان نت. انشااله همه این مشکلات حل میشه.
2- دات نت چیه با با همش کشک بود من اینو با دلیل میارم.
فرهاد جان اگه تجربه عملی با Qt , دلفی داری با ما هم خبر بده که من بدجو مشتاق این جور حرکتهام.بله، با استفاده از كتابخانه Qt .ضمن اينكه منظورم از سيستم عامل هاي مختلف، ويندوز هاي مختلف بود.
من با یکی از دوستام که c++ کار هست برنامه ای یرنامه ساده ای با سی نوشتیم و خروجی اون رو هم دیدیم ولی با دلفی نمیدونم میشه در محیط Qt برنامه نوشت ؟؟؟؟
ماشااله دوست عزیز delphianddotnet پس شما دان نت رو قبول ندارین و با دلیل میگین که کشکه !!!
چی بگم والا فقط بهت افتخار میکنم و بس !!!
دوستان عزیز شما که لطف می کنید و پست میدید چرا دلایل خودتون رو نمیگید که بحث به بیراهه نره؟
هم دلیل کشک بودن net. و هم دلیل افتخار کردن!
file->new->CLX Apllicationفرهاد جان اگه تجربه عملی با Qt , دلفی داری با ما هم خبر بده که من بدجو مشتاق این جور حرکتهام.
بعد به قسمت uses یونیت نگاه کن:
کتابخانه های مورد استفاده با Q شروع میشه. اگر در این محیط برنامه نویسی کنی برنامه بدون تغییر و کامپایل با Kylix در linux هم قابل اجرا هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)