# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كامپيوترم هر 5 6 دقيقه ميره تو اين سايت!!!تازه ياهو تولبارم هم پريده!جاش AZEsearch اومده با يه سري چيزاي بد بد
![]()
كمك كنيد...ويروسه؟؟؟
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كامپيوترم هر 5 6 دقيقه ميره تو اين سايت!!!تازه ياهو تولبارم هم پريده!جاش AZEsearch اومده با يه سري چيزاي بد بد
![]()
كمك كنيد...ويروسه؟؟؟
AddWareه
زن آلارم نصب کن با آنتی ویروس و اسپای ویر اسکن کن ایشاللا که مشکلت حل بشه
شما رفتی سایت freesrials.com و با اینترنت اکسپلورر درست نمی گم؟
و روی yes کلیک کردی
اگه از sp2 استفاده می کنی در اینترنت آپشن برو به تب programs و قسمت manage-Add-ons و در این قسمت اون رو حذف کنید
با سلام ..
شما متاسفانه يا سيستمتون از لحاظ امنيتي در سطح پايين ي قرار داره و يا بيتوجهي كرديد . دوست عزيز شما بايد به پيغام هايي كه در زمان اتصال به شبكه اينترنت دريافت ميكنيد با دقت پاسخ بديد تا دچار نصب چنين نرم افزارهاي گمراه كننده و ازاردهنده نشيد .. پيشنهاد من نصب يك انتي اسپايور خوب و يك پاك كننده تروجان هست .. و هوشياري خود شما ..
==============++=================
رهایی از AZESearch
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============++=================
موفق باشيد .
راستی نرم افزار xoftspy هم خوبه برای اینکار
شما حداقل این سایت رو که پر از تروجانه نباید با اینترنت اکسپلورر بروی و باید از فایر فاکس یا اپرا استفاده کنی
کاری نداره تو درایو ویندوزت جستجو کن و بعد پاکش کن فقط باید اینترنت اکسپلورر بسته باشه
مال من هم یه بار همینطور شد و ویندوز رو عوض نمودم البته اون کاری که در بالا گفتم اون موقع نمی دونستم و امتحان نکردم
فقط سرچش كن بعد از بيخ پاكش كن بعدش ديگه نيازي نيست كاري انجام بدي
تمام فايل هاي مرتبط باهاش رو پاك كن
با Ad-Aware SE Personal میتونی هم از رجیستری هم از روی هاردت پاکش کنی.
آقا بله من بخاطر چاه نماي يكي واد اين سايت شدم همه ي فايل هارو پاك كردم ولي بازم بيره تو سايته
تازه ياهو تولبار رو هم پيدا نمي كنم
آقا اين رجيستري چيه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)