تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: محتاج کمک

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    توي قبر

14 محتاج کمک

با عرض سلام خدمت دوستان
    دوستان اگه می شه یه روشی معرفی کنند که وقتی با بلوتوث برنامه یا Notes (یا همون متن) رو دریافت می کنیم اونو بشه به کامپیوتر انتقال داد(غیر از بلوتوث) .
    با تشکر
    Last edited by somaye19; 08-01-2008 at 13:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

به خدا چشمام نمیبینه!!!!!

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    دوستان اگه می شه یه روشی معرفی کنند که وقتی با بلوتوث برنامه یا Notes (یا همون متن) رو دریافت می کنیم اونو بشه به کامپیوتر انتقال داد(غیر از بلوتوث) .
    با تشکر
    میشه رو مموری سیو کرد و از طریق مموری خوان منتقلش کرد به Pc یا حتی از طریق اتصال USB.امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    توي قبر

پيش فرض

میشه رو مموری سیو کرد و از طریق مموری خوان منتقلش کرد به Pc یا حتی از طریق اتصال USB.امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم!
    سلام دوست عزیز ممنون جواب دادی ،ولی چطور میشه از طریق اتصال USB این کارو انجام داد.
    داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

امضات خیلی گنده و ضایع هست
    شرمنده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون جواب دادی ،ولی چطور میشه از طریق اتصال USB این کارو انجام داد.
    خوب شما اون فایل دریافتی رو با برنامه x-plore بریز تو یکی از پوشه های گوشیت و وقتی هم که با usb کانکت میشی برو تو همون پوشه و اون فایل رو به کامپیوتر انتقال بده ...

در آغاز فعالیت Modi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان سلام سئوالی دارم در مورد مموری خوان === > اونو جدیدآ خریده ام امروز به کامپیوتر از طریق پورت Usp وصل کردم .... در MY Computer آیکون Removable Disk ظاهر میشه ولی اونو نمیشه باز کرد مموری گوشی را هم توش میگذارم ولی باز نمیشه البته مموری هم تازه است حال نمیدونم آیا باید کارت خوان برای بار اول نصب و راه اندازی بشه ... در این صورت چرا فرشنده همراهش Cd اونو نداده، و یا اینکه خرابه و یا من راهشو نمیدانم ... لطفآ راهنمائی کنید
    Last edited by Modi; 12-01-2008 at 18:14.

داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

دوستان سلام سئوالی دارم در مورد مموری خوان === > اونو جدیدآ خریده ام امروز به کامپیوتر از طریق پورت Usp وصل کردم .... در MY Computer آیکون Removable Disk ظاهر میشه ولی اونو نمیشه باز کرد مموری گوشی را هم توش میگذارم ولی باز نمیشه البته مموری هم تازه است حال نمیدونم آیا باید کارت خوان برای بار اول نصب و راه اندازی بشه ... در این صورت چرا فرشنده همراهش Cd اونو نداده، و یا اینکه خرابه و یا من راهشو نمیدانم ... لطفآ راهنمائی کنید

نه ربطی به cd نرم افزار نداره
    اگه با double click روی removable disk باز نمیشه ولی با راست کلیک و انتخاب گزینه ی explorer باز میشه
    اشکال از windows شما است باید windows عوض کنید(گاهی اوقات به علت وجود ویروس در کامپیوتر این مشکل پیش میاد)

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ایمان جان الانه امتحانش کردم با وجودیکه چراغش روشنه ولی با راست کلیک و Explorer هم کار نمیکنه و میگه Please Insert A Disk In To Drive ضمنآ از فقدان ویروس هم کاملآ مطمئنم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

ایمان جان الانه امتحانش کردم با وجودیکه چراغش روشنه ولی با راست کلیک و Explorer هم کار نمیکنه و میگه Please Insert A Disk In To Drive ضمنآ از فقدان ویروس هم کاملآ مطمئنم
    مدیریت محترم به جهت تاخیر در چاپ مطلب و به فکر اینکه SAVE نشده دو باره نوشته شد و متاسفانه نتونستم حذفش کنم
    Last edited by Modi; 13-01-2008 at 03:36.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •