تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: عکسهای vrification جهت امنیت!!!

داره خودمونی میشه arvinfx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض عکسهای vrification جهت امنیت!!!

با سلام می خواستم یک برنامه بنویسم مثل اونایی که موقع ورود به چت روم یاهو یا سایتهای دانلود پولی میزارن جلومون میگن این عکسو پایین تایپ کن . فکر میکنین یه میچین برنامه ای خریدار داشته باشه؟ یا چطور باید بنویسمش که برای همه نوع برنامه نویسی وب بشه براهتی ازش استفاده کرد.!؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    من همچین چیزی را چندین ماه قبل در قالب یک dll و یک کنترلر ساده درست کردم ولی بعد زا مدتی به علت عدم نیاز ولش کردم و قضیه مثل همیشه پادر هوا ماند.
    قول نمیدهم ولی شاید اگر نیمچه اولویتی به ان بدهم بتوانم یک بار دیگر جمع و جورش کنم و مثلاً شاید ممکنه احتمالاً بتوانم تا شنبه برای دانلود بگذارم.

ولی اگر خودتان هم خواستید درست کنید زیاد سخت نیست.
    با کمک دستورات +GDI و کلاسس Random متنی را که خود با Random حاصل شده با فونت و ابعاد و موقیت و.... شانسی ترسیم کنید و در اخر تصویر نهایی را در context.Response.OutputStream یک IHttpHandler بریزید و بقیه مسیر هم معلوم است...

فکر میکنین یه میچین برنامه ای خریدار داشته باشه؟ یا چطور باید بنویسمش که برای همه نوع برنامه نویسی وب بشه براهتی ازش استفاده کرد.!؟
    منظورتان همین تک کنترلر ساده است یا چت روم و.... منظورتان بوده ؟! چون گفته اید "برنامه" و آدم از برنامه یک تصور عریض و طویل با کلی بخش و امکانات دارد، نه یک تک کلاسس کنترلر ساده ؟!؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من همچین چیزی را چندین ماه قبل در قالب یک dll و یک کنترلر ساده درست کردم ولی بعد زا مدتی به علت عدم نیاز ولش کردم و قضیه مثل همیشه پادر هوا ماند.
    قول نمیدهم ولی شاید اگر نیمچه اولویتی به ان بدهم بتوانم یک بار دیگر جمع و جورش کنم و مثلاً شاید ممکنه احتمالاً بتوانم تا شنبه برای دانلود بگذارم.

ولی اگر خودتان هم خواستید درست کنید زیاد سخت نیست.
    با کمک دستورات +GDI و کلاسس Random متنی را که خود با Random حاصل شده با فونت و ابعاد و موقیت و.... شانسی ترسیم کنید و در اخر تصویر نهایی را در context.Response.OutputStream یک IHttpHandler بریزید و بقیه مسیر هم معلوم است...

منظورتان همین تک کنترلر ساده است یا چت روم و.... منظورتان بوده ؟! چون گفته اید "برنامه" و آدم از برنامه یک تصور عریض و طویل با کلی بخش و امکانات دارد، نه یک تک کلاسس کنترلر ساده ؟!؟!

از جوابی که دادین خیلی ممنون . من میخواستم یه DLL بنویسم که با تمام زبانهای برنامه نویسی وب سازگاری داشته باشه که بتونم خوب بفروشمش و عکسی هم به طرف نشون بده که شناساییش خیلی راحت باشه واسه آدم و برای برنامه های OCR خیلی سخت . درضمن میخام یه چیز استثنایی با اسمبلی بنویسم که کوچولو باشه حجمش

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

10

اگه بخواین کدشو بهتون میدم که خودم تو ASP.Net استفاده کردم جواب هم داد حالا خودتون به صورت DLL یا هرچی دلتون خواست در بیارین اون با شما
    منتظر باشین میذارم همینجا به زودی ، چون باید یکم تو انباری بگردم پیداش کنم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

در ضمن همیشه سعی کنید تا میتونین برنامه هایی که مینویسین رو برای استفاده ی عموم بذارین و همیشه تو رواج علم کمک کنید که باعث پیشرفت برنامه نویسی بشین !
    البته فروش اشکال نداره ولی Free بهتره

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در ضمن همیشه سعی کنید تا میتونین برنامه هایی که مینویسین رو برای استفاده ی عموم بذارین و همیشه تو رواج علم کمک کنید که باعث پیشرفت برنامه نویسی بشین !
    البته فروش اشکال نداره ولی Free بهتره

بله خیلی ممنون از راهنمایی تون

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

10 کد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا يه کنترل image رو هر جا خواستين بزارين يا با کد نويسی هنگام اجرا ايجادش کنيد

ضمنا من اين کد رو خودم ننوشتم از يه سايتی گرفته بودم يادم نمياد کجا بود

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

2

فقط اينم بگم يه مشکلاتی اين فانکشن داره که خودم هيچ طوری نتونستم حلشون
    کنم اميدوارم شما بتونين !

مثلا کاراکتر های غلط انداز \ / = + - و ... يطوری توليد نمی شدند خيلی عالی ميشد
    و همينطور يه آخره همه رشته ها یه = ايجاد ميشه که انگار يه جايی اون وسط يه سوتی وجود داره
    که اونم نتونستم پيدا کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی ممنون دوست گرامی

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام دوستان
    متاسفانه نمونه من هنوز حاضر نشده.
    البته وقت کردم و حدود 85 در صد کلی کار انجام شده و به نظر خودم خیلی کامل است و پارامترهای خیلی زیادی برای دلخواه کردن دارد، حتی لیست کاراکترهای ورودی برای Random را هم میگیرد و نیز میتوان از یک property دیگر از مخلوطی از "کاراکترهای کوچک-بزرگ-عدد-نماد" استفاده کرد و یا دستی مجموعهخ دلخواه را داد.
    حتی داخل خود نوشته را هم به Random طرح میزد و نیز مکان و.... و.....

ماژول اصلی تولید تصویر کاملاً حاضر شده و عملاً قابل استفاده است ولی کمی کار عملی دارد مثل پر کردن Session و خواندن از آن (متن صحیح باید جایی ذخیره شود...) یا ارتباط با یک IHttpHandler برای ترسیم.

نمونه ی نهایی انشا ا... کامل خواهد بود و با کمترین کدنویسی جانبی قابل استفاده است.

انشا ا... تا چند روز آینده، چون وقت زیادی برای صرف کردن روی این موضوعات ندارد و باید ببینم کی وقت میکنم بقیه اش را تکمیل کنم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •