خیلی ابتدایی هستا! اما ببخشید که تذکر میدم. ممکنه که شما Cd مادربردتون رو درست نصب نکرده باشید یا اصلا نصب نکردید.
بسیار خوب !!!
.gif)
تمامی درایو های مادر برد رو نصب کن!!
آخرین ورژن درایو کارت گرافیک رو دانلود کن و نصب کن (( خیلی مهمه ))
اگه بازهم درست نشد مطمئن باش که همون هارد یه چیزیش هست !!!!
.gif)
pooyar جان عزیز فکر نمیکنی یه زره در مورد دیگران زود قضات میکنی اگه من اماتور بود هیچ وقت نمیرفتم این Case
رو جمع کنم یه چیزی در حد خودم جمع میکردم به هر حال من اخرین درایور VGA رو هم نصب کردم و میکردم .gif)
اینم ورژنش 169.01_forceware_winxp_32bit_english بعد تمامی درایور ها رو هم نصب میکنم حتی جدید ترین ها رو از Site :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کردم بازم .gif)
فکر کنم مشکل من تو .....
اوووووووم نمیدونم خدایی نمیدونم مشکلم تو چیه ؟؟؟
اخه تمام قطعات رو هم از بهترین گارانتی ها خریدم نمیشه که تقلبی باشه
من این سیستمو 2 ماه تحقیق کردم گرفتم فکر کنم 2 ماه برای تحقیق خیلی زیاد بود تمام قطعات هم با هم مچ هستن
دیگه شما چی فکر میکنید من که مخم کار نمیکنه امتحانامونم شروع شده اگه این ترم مشروط نشم خیلی خوبهه .gif)
من ویستا هم نصب کردم ولی بازم سنگین میزد ولی بهتر از XP بود چرا ؟؟؟
چون تو Xp من هنگ هم داشتم ولی تو ویستا خدا رو شکر اینطروی نشد ولی باز تو Copy کردنو باز کردن 4 5 تا برنامه با هم گیر میکنه در صورتی که
سیستم قبلیم که 8 ماه پیش جمش کردم
Cpu :Atlon 64bit 3500+ AMD
MB: GIGA K8NF-9
RAM : 512*2 King
VGA :7300 Gt Axtorm
که VGA از همون سیستم به جا مونده خیلی بهتر از این کار میکرد
در حدی که با Clone از DVD , CD هم زمان Image میگرفتم Ulead VideoStudio Convert میکردم و بازی شاخ اون زمان به نام Compani Of Heroz که خیلی هم اون موقع سنکین بود رو Run میکردم و از همه جالب تر 2 تا Copy 4, 5 Gb رو میزاشتم سر Copy و میرفتم تو بازی دریغ از افت فریم تو بازی خیلی باحال بود نه گیری نه چیزی
ولی نمی دونم چرا این سیستم که خداست از اون بدتر کار میکنه ؟؟؟
شما میدونید مشکل کجاست ؟؟؟