با سلام
دوستان اگر کسی از شما آموزشی یا راهنمایی برای استخراج زیرنویس از دی وی دی و تبدیل آن به فرمت Srt داره لطفا کمک کند.
با سلام
دوستان اگر کسی از شما آموزشی یا راهنمایی برای استخراج زیرنویس از دی وی دی و تبدیل آن به فرمت Srt داره لطفا کمک کند.
سلام
1- شما نرم افزار VobSub (توی سایت p30world هست، بگرد) را نصب می کنی.
2- برنامه VobSub Configure را اجرا می کنی و روی دکمه open کلیک میکنی.
3-از قسمت files of type گزینه ifo and vobs را انتخاب می کنی.
4-به محل DVD رفته و فایل VTS_01_0 (معمولا زیر نویس ها در این فایل قرار دارند) را انتخاب می کنی.
5-از پنجره باز شده محل ذخیره زیر نویس را مشخص می کنی.
6-زیر نویس های که مد نظرت نیست را حذف کرده و ok می کنی تا استخراج زیر نویس تمام بشه.
در مورد تبدیل آن به srt به نظر من بی خیال شو چون باید یک یکی حروف و کلمات را بهش بدی و در آخر هم
حروف به هم ریخته خواهد بود.
بای![]()
من چندتا فیلم دارم که وقتی می خوام با VOBSUB زیرنویسشون را استخراج کنم پیغام خطا میدهد:
bad packet header found
بعدهم فایل زیرنویسی که استخراج می شود حجمش صفر هست و هیچی داخلش نیست.
این مشکل راه حلی داره؟ ممکنه با نرم افزار دیگری بشه زیرنویس را اسخراج کرد؟
البته زیرنویس روی خود فیلم اصلی درست نمایش داده میشود.
منم همین مشکل رو دارم
راه حلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گاهي اوقات اون فايلي که گفته شده فايل اصلي نيست و شامل اون هشدار اف بي اي وقوانين کپي رايت وآنونس فيلم هستش بعد اينکه از انتخاب اون جواب نگرفتين يکي ديگه رو انتخاب کنين (بزرگترين vob از نظر سايز معمولا)
ممنون
ولی من درست انتخاب میکنم INDEXINIG رو هم تا آخر انجام میده و در آخر اونجایی که میخواد فایل INDX رو بسازه ERROR میده؟
ایا برنامه ای دیگه هم هست که بشه باش این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید دیر شد
دوست عزیز یه ایمیج از dvd با کلون سی دی(ورژنهای جدیدش) بعد با یه درایو مجازی ایمیج رو لود کن بعد ببین با ifoedit می تونی زیر نویسش رو لود کنی یا نه
تنها راه حلی که به ذهنم رسید
دوست عزیز شما وتمام دوستان دیگر فایل pdf زیر رو دانلود کرده وبه دقت بخونید به تمام سوالات شما دراین زمینه پاسخ داده شده . همچنین آموزش کامل زیر نویس به همراه تنظیمزمانی وتبدیل زیر نویس و کارهای دیگر می باشد .امیدوارم که موردپسند دوستان قرار بگیرد اگر هم نرم افزاری داخل فایل دیدید و نداشتید بگویید تا برایتان بگذارم.
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید من درست متوجه نشدم
من با nero ایمیج گرفتم ( رو dvd هم امتحان میکنم ) بازم نمیشه ،این ifoedit چیه؟؟![]()
ممنون pdf خیلی کامل بودولی به این مشکل اشاره ای نکرده بود فقط یه روش برا استخراج زیزنویس گفته بود که من با همون روش مشکل دارم ،روش دیگه ای نداره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)