با سلام خدمت شما دوستان عزیز امیدوارم بتوانم از راهنمایی های شما استفاده لازم را ببرم در اینجا من چند سوال دارم :
1-قصد خرید یک case با قدرت شامل cpu,main,vga,ram,hard,power تا سقف قیمت 900 هزار را دارم لطفا یک سیستم ترجیحا intel را با توجه به بودجه و ماکزیمم کارایی و با توجه به کاربری ان (کارهای گرافیکی و برنامه نویسی واجرای با کیفیت بازی های روز البته شاید هر سال یک الی دو بازی ان هم در تابستان انجام دهم ولی میخواهم در همین دو بازی نیز کم نیاورد) و تا 5 الی 6 سال نیاز به ارتقا نداشته باشد را پیشنهاد بدهید لطفا قیمت تک تک قطعات را نیز ذکر بفرمایید تا سرمان کلاه نگذارند البته اگر در این قیمت سیستم amd بسیار قویتر از سیستم intel میشود لطفا علاوه بر سیستم اینتل یک سیستم ای ام دی نیز پیشنهاد بدهید
2
-بهترین زمان برای خرید این سیستم چه موقعی میباشد به نظر خودم اوخر دی ماه بعد از کریسمس زمان خوبی است نظر شما چیست؟(فرصت کافی برای صبر کردن دارم)
3
الف-سیستم قدیمی من را چقدر از من بر میدارند؟ لطفا قیمت تک تک قطعات را ذکر کنید
Cpu: intel Celeron 2.4
Mainboard: asuse p4v8x-x
Ram: 2*256 kingston
Vga: radeon 9200se
Hdd: ide 80 gb Maxtor
Monitor: hansol 17'' flat(71od)
Cd rom:asus 40x max
Case:mec
3
ب-به نظر شما کدام یک از قطعات بالا را به صرفه است که نفروشم و در سیستم جدید از ان استفاده کنم مثل هارد و مونیتور و کیس؟
3
ج-ایا با پول سیستم قدیمی من + پول مانیتور قبلیم میتوانم یک مانیتور lcd 17'' بردارم؟
4
-میخواستم بدونم ایا مادربردهای جدید 1 پورت ide دارند؟چون من در کل 3 دستگاه cdromوcdrw,dvdrwدارم و درسیستم جدید از چه نوع فن استفاده کنم که کولینگ بالا و صدای کم بدهد چون سیستم فعلیم مثل جاروبرقی شده و بدجوری میره رو اعصاب!
باز هم از شما تشکر میکنم که حوصله کردید و پست طولانی مرا مطالعه کردید منتظر پاسخ شما به سوالاتم هستم