تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: ثبت نام تو سایت سیمبین ساین ( جديد )

داره خودمونی میشه babak_kiyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اورميه

پيش فرض ثبت نام تو سایت سیمبین ساین ( جديد )

دوستان همانطور كه مي دونيد برا ثبت نام تو سايت نياز به يك ايميلي هست كه تا حدودي ناشناخته باشه . تا فرصت هست با مراجعه به سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يك دومين مجاني بگيرين
    مثلاً kiyani.cjb.net در موقع ثبت نام يك ايميل معتبري كه دارين وارد كنين مثلا از شركت ياهو . اين سايت بهتوون يه ايميل مي فرسته كه شامل كد فعال سازي هستش حالا به سایت سیمبین ساین میرید و یه ایمیل به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میکنین.توجه كنين كه اسم دامنتون و اسم ايميلتون يكي باشه
    حالا از طرف سایت سیمبین ساین یه کد فعال سازی براتون میاد که با اون میتونین ثبت نام کنین.
    برای گرفتن کد فعال سازی به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برید.حالا با این کد میتونین تو سیمبین ساین ثبت نام کنین.اميدوارم موفق بشين. اگر سوالي بود در خدمتيم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.

مهندس این کد فعال سازی که از طرف همین سایت CJB میادش به چه درد می خوره؟

من همین ایمیلی که گفتی ساختم.بعدشم رفتم تو سایت سیمبین ساین زدم و رفت برا ثبت نام.

همون گزینه ی اولی کد فعال سازی رو می خواد.......بعد زیرش نوشته که ایمیلیم و چک کنم (اگه اشتباه نکنم کد رو فرستاده دیگه) .

همین ادرسی رو که گذاشتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رفتم ولی اینباکسم خالی بود....چند بارم رفتم.

حالا من این کد و چجوری بگیرم؟

داره خودمونی میشه babak_kiyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اورميه

پيش فرض

[QUOTE=The_Last_Samurai;1991710]سلام.

مهندس این کد فعال سازی که از طرف همین سایت CJB میادش به چه درد می خوره؟

من همین ایمیلی که گفتی ساختم.بعدشم رفتم تو سایت سیمبین ساین زدم و رفت برا ثبت نام.

همون گزینه ی اولی کد فعال سازی رو می خواد.......بعد زیرش نوشته که ایمیلیم و چک کنم (اگه اشتباه نکنم کد رو فرستاده دیگه) .

همین ادرسی رو که گذاشتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رفتم ولی اینباکسم خالی بود....چند بارم رفتم.

حالا من این کد و چجوری بگیرم؟[/QUOTE

من خودم هم با اين مشكل مواجه شدم. سعي كن ادرس ايميل كه بهش مي دي دقيقا همون اسم دوميني باشه كه ساختي مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقيقا موقع كه اجازه مي ده ثبت نام كني اولاً اينكه ايميلتو قبول كرده و ثانيا كد فعال سازي رو هم برات فرستاده.اگر ديدي چيزي به باكس ميلهات نيومده يه دومين ديگه بساز و اون امتحان كن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •