سلام
من یه نرم افزار میخوام که با استفاده ازش نشه سی دی رو رایت کرد اما بشه فایلهای درونش رو تو کامپیوتر کپی کرد
مرسی
سلام
من یه نرم افزار میخوام که با استفاده ازش نشه سی دی رو رایت کرد اما بشه فایلهای درونش رو تو کامپیوتر کپی کرد
مرسی
به نام خدا
سلام دوست عزیز ورودت به جمع پی سی ورلدی ها را تبریک می گم چرا یه جستجوی کوچیک نمی کنی قبل از این که تاپیک بزنی !
اونها هیچ کدوم به دردم نخورد چون من فقط میخوام cd رو که قفل کردم دیگه فقط رایت نشه اما بشه اطلاعات داخل cd رو بریزی تو کامپیوتر
سلام
دوست عزیز میشه بگی این چه کاری هست؟ خوب وقتی اطلاعات را بشه ریخت روی هارد ، میشه از روش
رایت هم کرد ، پس قفل گذاشتن دیگه برای چی هست؟؟ میشه یکم روشن تر صحبت کنید؟؟
ممنون
بای
به نام خدا
سلام این مشخصاتی که شما از قفلی که می خواهید دادید قفل نگهبانه اگر مایه داری برو نسخه 1 سالشو بخر !
بس مرب شهدا!
شما برو چند تا فایل بنداز ابتدای ایمیجت و اونا رو قفل کن در اینصورت سی دی رایت نمی شه ولی دیگر فایل ها کپی می شوند.
اگر برای سی دی موبایل کار می کنی از دید من بهتر فایل های آموزش و آتوران رو قفل کنی که از این راه فایل های نرم افزاری قابل کپی هستند.
آموزش های زیادی برای اینکار وجود دارد
ممنون میشمیم اگه منظورتونو واضح تر بیان کنین...
در ضمن آقا رضا بعد از برگشت دوبارتون لهجتون عضو شده....!!!![]()
بسم رب شهدا!
چه جور بهتون بندازم كه پوشه اي را كه ابتداي سي دي از نظر نام قرار مي گيره رو بسازيدۀ!ۀ!ۀۀ!ۀ!ۀ!ۀ!ۀ!ۀ!ۀ!ۀ@«!ٌ ِ«»ِّْـ«ـِّ:ِّ»َّـُِ:[
پوشه اي مثلا به نام +SadeghPM كه از نظر نام بالا ترين باشه كه بعد از اين بايد چند تا فايل كه نيازي به كپي نست رو بندازي تنگش كه اونا رو بقفلي. حالا اگر برنامه خواست رايت كند با اين فايل ها زودتر از همه رو به رو مي شه و در رايتشان ناتوان مي مونه و پس از اين جا ديگر فايل هاي رو ول مي كنه مي ره پي كارش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)