با سلام
يه كامند باتون ويستايي تويه ويژوال بيسيك مي خواستم
ماله خودش خيلي بي ريخته
ويستايي هم نباشه مشكل نداره شبيه به ويستا باشه
متشكر
با سلام
يه كامند باتون ويستايي تويه ويژوال بيسيك مي خواستم
ماله خودش خيلي بي ريخته
ويستايي هم نباشه مشكل نداره شبيه به ويستا باشه
متشكر
دوست عزیز این رو دانلود کن خیلی خوبه ته ویستایی هستش من برای پروژه هام از این دکمه ها استفاده کردم واقعا عالیه و کلی Properties داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره منم از این استفاده می کنم تو هر ویندوزی باشه خودش از تو Dll های ویندوز لود می کنه
دوستان روش خیلی خیلی بهتری هم هست : با این روشی که الان به شما می گم نه تنها دکمه ها ، بلکه تمام کنترل های استاندارد به شکل ایکس پی ، ویستا در می آید . یعنی تو هر ویندوزی که اجرا بشه شکل همون ویندوز میشه :
اول یه فایل به نام زیر درست کنید :
Project1.exe.manifest
یادتون باشه که به جای Project1 باید اسم پروِژتون رو قرار بدید . حالا اون فایل رو با Notepad باز کنید و متن زیر رو در اون کپی کنید :
و فایل رو Save کنید و در کنار فایل اجرایی برنامتون کپی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پروژتون رو توی وی بی باز کنید و در قسمت کد اون این کد را بنویسید :
تموم شد حالا زمانی که فایل اجرایی برنامتون رو اجرا می کنید همه چیز همون طور که می خوایم شده . حواستون باشه وقتی که برنامه رو از توی وی بی اجرا می کنید ، تغییری نخواهید دید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم بابا من خیلی دنباله این می گشتم
خیلی کارت درسته
دیدم حالا که صحبت از دکمه هاست حیفه که این کامپوننتو نذارم ؛ آخرشه ، همه جور قیافه ای میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر ولی چیزی که داخل پست 4 آموزش دادی یک چیزه دیگس D:
ممنون از این کامند ها
بله چیزی که توی اون پست گفتم چیز دیگه ای بود ولی این یکی مربوط به خود تاپیک بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)