تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: کدام زبان برنامه نویسی بهتر است؟

داره خودمونی میشه djelyas2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    in PC

14 کدام زبان برنامه نویسی بهتر است؟

سلام
    اگه تاپیک تکراریه معذرت ولی یک سوال خیلی مهم داشتم شاید سوال خیلی های دیگه هم باشه این که کدام زبان برنامه نویسی بهتر و قوی تر کسانی که سررشته ای دارن کمک کنن من می خوام برم یک زبون رو به طور کامل یاد بگیرم ولی نمی دونم چی یاد بگیرم لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    in PC

پيش فرض

زبونی که من می خوام یاد بگیرم باید دارای قابلیت های زیر باشه:
    هوش مصنوعی قوی
    برای ساخت بازی های کامپیوتری
    برای ساخت محیط گرافیکی خوب
    البته می خوام بتونم باهاش برنامه های کامپیوتری هم بنویسم از یکی پرسیدم گفت: c## خوبه
    نظر شما چیه به نظر شما از اون بهتر هم هست؟

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه بحث هوش واست خیلی اهمیت داره برو سمت لیسپ و پرولوگ ، واسه پرولوگ منابع فارسی زیاده
    در ضمن اگر میخوای پردازش هایی که ارتباط تنگاتنگ با ریاضیات داره مثل پردازش تصویر ، رسم نمودارهای پیشرفته ، حل معادلات پیچیده ریاضی و . . . بری میتونی در کنار زبون مورد نظرت مطلب هم یاد بگیری ، هم میتونی مستقیما تو محیط مطلب کد بنویسی و هم از طریق زبونهای دیگه باهاش کار کنی مثلا VB.Net .
    اگه میخوای برنامه ویندوز بنویسی برو سمت دات نت فریم ورک فرقی نمیکنه VB.Net ، C#.Net , . . . همشون از لحاظ قدرت تقریبا یکی هستن فقط میمونی با کدوم نسخه دات نت فریم ورک کار کنن
    فقط سراغ زبونهای قدیمی که از دور خارج شدن نرو مثل زبونهای نسخه 6 ویژوال استودیو و . . .
    Last edited by bad_boy_2007; 04-01-2008 at 00:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من از همه بهتره++c

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

باز هم این سوال

اینجا و توی هر فروم دیگه ای هم که این سوال رو بپرسی مطمئن باش هر کسی هر چی که خودش

بیشتر کار کرده و بلد هست رو معرفی می کنه

اگر می خوای بهت بگن خدای برنامه نویس برو جاوا یاد بگیر چون تو ایران هم جاوا کار حرفه ای کم پیدا میشه

ولی اگر می خوای بهت بگن ماشا.. برنامه نویس برو سی شارپ یا دلفی یاد بگیر

اگر می خوای قدیمی کار کنی برو سراغ سی و سی پلاس

و اگر می خوای بهت بگن زکی اینم برنامه نویس شده وی بی یاد بگیر

در کل پیشنهاد می کنم به جای این که وقتت رو بذاری روی این سوالها زودتر شروع کن

یه سری هم به سایت زیر بزن رتبه بندی زبان های برنامه نویسی هستش

البته تو ایران فرق می کنه با این ولی در کل برای این که یه دید کلی داشته باشی بد نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

داره خودمونی میشه m1r@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    DrEamZLaNd

پيش فرض

در کل پیشنهاد می کنم به جای این که وقتت رو بذاری روی این سوالها زودتر شروع کن

من با این حرف به شدت موافقم, باورت میشه همین فکر که "با چی شروع کنم که بهتر باشه و جواب بده و ... و...." من رو 4 سال عقب انداخته؟

اگه میخوای مثل من و امثال من نشی فقط شروع کن به یاد گرفتن اولین چیزی که به نظرت خوب میاد و باهاش راحتی. برنامه نویسی خوب فیلدای مختلفی داره. وب, سیستمهای اینترپرایس, دیتابیس, موبایل, کار با سخت افزار, گیم و اپلیکیشنهای تحت سیستم عامل که الان تو ایران خیلی رایج هستن. وقتی اصول برنامه نویسی تو اون شاخه مطلوبت(مثلا گیم نویسی) رو یاد بگیری Syntax در درجه های بعدی اولویت قرار میگیره. مهم اینه که منطقش رو یاد بگیری و بفهمی.
    مثلا کسایی که با سخت افزار کار میکنن غیر از C مطمئنا با Delphi هم میتونن کار کنن چون قابلیت کار با سخت افزارش نه به قدرت c ولی خوبه و بکارشون میاد. این جور آدما هیچ وقت با vb کار نمیکنن, به خاطر ضعفش تو کار با سخت افزار.

میفهمی چی میگم؟ یعنی برو تو اون فیلدی که دوست داری, یواش یواش لم کار دستت میاد و از مجموعه ابزارها واسه انجام کاری که میخوای استفاده میکنی.

اگه خیلی هم مشتاق به کسب اطلاعات هستی, مجله شبکه شماره آبان رو بگیر, صفحه 216 یه کمی در اینباره توضیح داده.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    in PC

پيش فرض

ممنونم از لطف و راهنمایی تون دلیل این که این سوال خیلی برام مهمه اینه که من یک آماتور آ|ماتورم یعنی در اصل هیچی از برنامه نویسی سرم نمیشه یک بار که کلاس های مقدماتی c## شرکت کردم اصلا هیچی نفهمیدم تازه مقدماتی بود

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    in PC

پيش فرض

یکی از دوستان گقت برای شروعش بهتر بری بیسیک یاد بگیری بعد یک زبون قوی مثل سی پلاس یا سی شارپ کار کنی نظر شما چیه؟

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یکی از دوستان گقت برای شروعش بهتر بری بیسیک یاد بگیری بعد یک زبون قوی مثل سی پلاس یا سی شارپ کار کنی نظر شما چیه؟
    سابغا رسم بود کسی که میخواد کامپیوتر یاد بگیره اول میرفت داس یاد میگرفت بعد که کلی گیج شد !! میومدن و بهش ویندوز رو یاد میدادن ! احتمالا شما هم باید یادتون باشه .
    در مورد برنامه نویسی هم عموما تا سه یا چهار سال پیش اینطور بود که اول طرف میرفت با QBasic کار میکرد و بعد میومد مثلا با VB6 و . . .
    ولی الان دیگه لزومی نداره که حتما از بیسیک شروع بشه ، گاهی راهنمایی میکنن که برو و از VB6 شروع کن چون در عین سادگی قدرت خوبی (البته نه خیلی زیاد) داره و بعد برو سمت زبون دلخواهت مثلا برو سمت دات نت فریم ورک مثلا با VB.Net (که قدرت بسیار زیادی داره) یا مثلا C#.Net و . . .
    هر کی یک نظری داره و البته نظرش واسه خودش خیل هم ارزش داره ، بنظر من با شروع از دات نت فریم ورک بهتره و در بین زبونهای دات نت فریم ورک VB.Net برای شروع بهتره ، بعدا اگه از VB خوشت نیومد و خواستی C#.Net ، J#.Net یا هر زبون دات نت دیگه ای بری به راحتی میتونی با محیط جدید خودت رو وقف بدی
    چند وقت پیش تو السیت مشهد داشتم نرم افزارهای تولیدی شرکتها رو وارسی میکردم و از فروشنده هاشون پرس و جو میکردم چیزی که واسم جالب بود این بود که دیگه نمیگفتن ما با VB کد مینویسیم یا C# بلکه میگفتن ما داریم تحت دات نت کد مینویسیم !
    خلاصه کلام سراغ اگه واقعامیخوای برنامه نویسی کنی بصورت حرفه ای باید پشتکار داشته باشی زبون بهونه است .
    دنبال هر زبونی میخوای برو فقط زبون تحت دات نت باشه !
    و این تویی که میخوای تصمیم بگیری و بس !

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    in PC

پيش فرض

اما زبون ای تحت دات نت پشتیبانی خوبی از محیط های گرافیکی مثلا برای ساخت گیم ندارند در ضمن نمیشه از این زبون ها در برنامه نویسی های غیر کامپیوتری مثلا در ربات ها استفاده کرد درست نمیگم؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •