تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشورت در مورد فایروال

داره خودمونی میشه javadi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

13 مشورت در مورد فایروال

به نام او

سلام بر دوستان.

لطفا گله نکنید که چرا مبحث جدید زدم . چون که توی تایپیک مربوطه سوال یه بنده خدایی خاک میخورد و معلوم نبود کی به اون رسیدگی بشه.

من میخوام یک فایرفال قدرتمند ولی ساده داشته باشم ولی بین این همه فایروال مختلف که امتحانشون هم نکردم گیر افتادم.

من اوت پست داشتم ولی خیلی گیر میداد!!!سر هر برنامه ای و هر کاری که اغلب مربوط به حوزه شبکه و اینترنت نمیشد گیر میداد . علاوه بر اون آیکن اون توی تسکبار به شکل علامت سوال بود که خیلی مسخره بود!!!! پس پاکش کردم.

اگه میشه لطف کنید و یه کمکی بکنید . بیشتر میخوام حفاظت از رایانم در مقابل اینترنت بکنه نه اینه به نرم افزار ها خیلی گیر بده.
    راستی من نسخه 3 انتی ویروس نود 32 رو نصب دارم. لطفا باهاش سازگار باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

9

به نام او
    اگه میشه لطف کنید و یه کمکی بکنید.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به نام او
    اگه میشه لطف کنید و یه کمکی بکنید.
    بنظر من فايروال ZoneAlarm محصول خوب و قدرتمنديه و كار با آن هم پيچيدگي خاصي نداره در عين حال به همه چيز هم گير بيجا نميده و واقعا نقش فايروال را بازي ميكنه.من كه خيلي ازش راضي هستم.بعيد هم ميدونم با NOD32 ناسازگاري داشته باشه ولي با آنتي ويروس Kasper كاملا ناسازگاره.
    البته اگر تمايل به استفاده از اين فايروال را داشتيد توصيه من نسخه Free و يا نسخه Pro آن ميباشه.

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

outpost firewall pro

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستمون اشاره كرده بودند كه قبلا از OutPost استفاده ميكردند ولي آنرا از سيستم خود پاك كرده اند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

من خودم همه چیز را امتحان کردم از اوت پست , زون آلارم , کاسپر و ..... با هیچکدامشون هم حال نکردم و الان دارم از کومودو استفاده می کنم خیلی هم راضی هستم تو مسابقاتی هم که بین فایروال ها برگزار شده همیشه اول دوم شده با نود 32 ورژن 3 هم سازگار چون من این دو نرم افزار را در کنار هم دارم استفاده می کنم با کاسپر هم همینطور از همه مهمتر رایگان هست نیاز به سریال کرک این چیزا نداره این لینک دانلود آخرین ورژن هست !

32bit
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    64bit
    کد:
    Last edited by IranianTools; 04-01-2008 at 18:55.

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اگه مشکلشون گیر دادن هست خوب میتونن rule تعریف کنن ،
    گیر دادن که دلیل بر بد بودن firewall نمیشه که
    outpost کارش خوبه ، قسمتهای خوبی هم داره برای تنظیم . توی صنعت firewall هم پیشرفت خوبی داشته
    zonealarm هم از پیشگامان هست ...
    همشون کار firewall رو انجام میدن .
    بر اساس نیاز کاربر هر کسی میتونه تغییر بده .
    اگه هم خیلی مشکل دارن با مباحث امنیت بهتره سیستم عامل رو عوض کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

سلام
    اگه مشکلت به خاطر گیر دادن هست باید بگم کار فایروال همینه دیگه
    هر فایروالی رو هم امتحان کنی به محض اینکه برنامه ای خواست به اینترنت وصل شه یا بر عکس بهت پیام میده

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

13

به نام او

از همه دوستان تشکر میکنم. فکر کنم ZoneAlarm که جناب hamilton گفتند گزینه مناسبی باشه. فقط من یه سوال دارم که ZoneAlarm فایروال جدا هم مگه داره؟؟آخه من قبلا آنتی ویروسشو داشتم.

جناب ------------ . حرف شما متین ولی من اصلا اسم کومودو به گوشم نخورده! هیجا اسمی ازش نشنیدم. دوستان دیگه این فایروال رو تایید میکنند؟؟؟
    دوستان لطف کنند و نظرشون رو در مورد فایر وال فارسی با 40 قابلیت که در لینک:
    کد:
    ارائه شده بگند. هرچی باشه باز ایرونیه! چطوره؟ قابل اطمینان هست؟

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نام او

از همه دوستان تشکر میکنم. فکر کنم ZoneAlarm که جناب hamilton گفتند گزینه مناسبی باشه. فقط من یه سوال دارم که ZoneAlarm فایروال جدا هم مگه داره؟؟آخه من قبلا آنتی ویروسشو داشتم.

جناب ------------ . حرف شما متین ولی من اصلا اسم کومودو به گوشم نخورده! هیجا اسمی ازش نشنیدم. دوستان دیگه این فایروال رو تایید میکنند؟؟؟
    دوستان لطف کنند و نظرشون رو در مورد فایر وال فارسی با 40 قابلیت که در لینک:
    کد:
    ارائه شده بگند. هرچی باشه باز ایرونیه! چطوره؟ قابل اطمینان هست؟
    با سلام
    باید بگم که زون آلارم اصلا از ابتدا سازنده فایروال بوده و با فایروال قدرتمند و در عین حال ساده اش تونست اعتباری برای خودش دست و پا کنه و سپس به هر نسخه از فایروالش قابلیت هایی مثل آنتی ویروس و انتی اسپای رو اضافه کرد.
    برای اینکه مقایسه ای بین ورژن های مختلف زون الارم داشته باشی اینجا رو ببین
    کد:
    به هر حال زون الارم همیشه در بین بهترین ها بوده
    در مورد کومودو باید بگم که اونم فایروال معروفیه و البته رایگان البته تستهایی که معمولا در مورد فایروال ها وجود داره قابلیت جلوگیری از خروج اطلاعات است اما به نظر من باز هم زون الارم انتخاب مطمئن تریه
    در مورد حرف دوست عزیزم که حکم استاد بنده رو دارن (همیلتون عزیز) باید بگم که من استفاده از zonealarm free رو توصیه نمی کنم چون دو بخش Advanced Network and Program Firewall و Operating System Firewall (OSFirewall
    در این محصول وجود نداره و واقعا در تست ها فاصله زیادی با نسخه های غیر رایگان داره
    من همون zonealarm pro رو توصیه می کنم که در کنار فایروال یه آنتی اسپای نسبتا خوب و سریع هم داره
    البته تنها اشکال زون الارم کند کردن سیستم خصوصا هنگام بالااومدن سیستم عامل است.
    در مورد فایروال ایرانی !!!!!!!!!!!! هم که بهتره اصلا اسمشو هم جایی نیارید چه برسه که حفاظت سیستم رو بخواین به اون بسپارید
    این فایروال حتی دارای غلط های املایی و انشایی در دستوراتش هست و در ضمن برنامه های آنتی ویروس و فایروال نیاز به دنیایی از تخصص داره و اینجوری نیست که چند نفر دور هم جمع شن و یه برنامه آنتی ویروس بنویسن
    موفق باشین

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •