خاستم ببينم چطور دو كارت گرافيك روي يه پي سي جواب ميده؟ مشحصات كارتها آيا بايد يكي باشند و مادربورد هم از نوع sli support باشه؟ آيا نكاته ديگه اي هم لازمه؟
خاستم ببينم چطور دو كارت گرافيك روي يه پي سي جواب ميده؟ مشحصات كارتها آيا بايد يكي باشند و مادربورد هم از نوع sli support باشه؟ آيا نكاته ديگه اي هم لازمه؟
اگه دو كارت گرافيك از SLI يا Crossfire پشتيباني كنند و مادربورد هم از SLI يا Crossfire پشتيباني كنه ميشه از هر دو كامپيوتر استفاده كرد.
آيا بايد دو كارت 256 يا 512 مگ باشند يا فرقي نميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در SLI هر دو كارت بايد يك GPU داشته باشند ولي در Crossfire مانعي وجود ندارد ...
خوب دو ست عزیز میشه 8800gts 320 با 8800gts 640 sli بست میبینی هر دو شون از یه GPU هستن
ولی تو حا فظه فرق دارن
Last edited by evry day; 03-01-2008 at 11:43.
بله درسته.
كارته من Leadtek 256 Mg 7300 Gt هست ميتونم باهاش كارتي رو بالاتر ببندم كه هم دايركت ايكس 10 رو ساپورت كنه و هم با هم مچ باشند؟ اگه كارتي رو سراغ دارين به من معرفي كنين؟
بايد دو GPU يكي باشند يعني اينكه فقط مي توانيد يك كارت 7300GT ديگه رو با اين كارت SLI كنيد و طبيعتا از DirectX 10 هم پشتيباني نخواهند كرد.
اگه کارتت 7300 ati بود میشدati واقعا خیلی توی کراس فایر به صرفه کار کرده و دست آدم برای قیمت و... بازه.این کار amd که میگه دمپایی کهنه بیار نو ببر... ببخشید کارت کهنه بیارید و 50 دلار بگیرید چیه؟ باید چیز باهالی باشه؟ این همه کارت جی فورس خریدیم هیچی! همشون الان همین جوری افتادن به هیچ درد نمیخوره ! کاش 3 سال پیش ati خریده بودم.باید به ACTROS بگیم کارتای ATI ش رو جمع کنه کاسب شه.
![]()
Last edited by becareful; 03-01-2008 at 16:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)