من دنبال یه سیستمی مشابه سیستم های سابدامین دهی هستم .
مانند سایت های coo.ir & ------- & 2ir.ir و ...
خوب اگه کسی هست یا سیستم اونو داره یا برای فروش هست امکاناتش رو بگه یعنی از لحاظ امنیتش و کنترلش خلاصه همه چیزش /
ولی باقیمت مناسب باشه /
منتظرم
من دنبال یه سیستمی مشابه سیستم های سابدامین دهی هستم .
مانند سایت های coo.ir & ------- & 2ir.ir و ...
خوب اگه کسی هست یا سیستم اونو داره یا برای فروش هست امکاناتش رو بگه یعنی از لحاظ امنیتش و کنترلش خلاصه همه چیزش /
ولی باقیمت مناسب باشه /
منتظرم
دوست عزیز به طور رایگان هست ولی اون چیزی که مثل سایتهایی که گفتی رایگان نیست. بعدشم ارزش نداره چون برا یاینکار هاستی که سای دومین بینهایت میده جواب گو نیست. باید یک سرور خصوصی اجاره کنی.
يک روشي هست با نام Rewrite URL. سرچش کن تو زباني که بلدي. در اين شيوه نياز نيست ساب دومين فيزيکي بسازي
ببخشید جناب Darvish1900 اول ممنون از شما بعدش
یعنی هاست هایی که ساب دامین بی نهایت میدن چطور جوابگو نیستن چون که من از یه هاستی پرسیدم گفت مشکلی نداره میشه !!!
به نظر شما اگه روی همین هاست که میگه ساب دامین بی نهایته نصب بشه مشکل سازه ؟
من یه سیستم از اون بالایی ها پیدا کردم ولی یکم گرونه میگه پنل مدیریت نداره با phpmyadmin مدیریت میشه ولی برای کاربراش پنل داره / به نظر شما خوبه ؟
--------
delta-pt & hamedvahedi ممنون
من دارم بگو برات نصب کنم
اطلاعات هاستید بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09352628195
به اين هاستينگ ها زياد اعتماد نكن!یعنی هاست هایی که ساب دامین بی نهایت میدن چطور جوابگو نیستن چون که من از یه هاستی پرسیدم گفت مشکلی نداره میشه !!!![]()
ببخشید mashaheeer یعنی بنا به قولتون ازشون هاست نگیرم / اگه تونستید یه هاست مطمئن معرفی کنید
آگه از سابدومين مجازي استفاده كنيد نيازي به سابدومين بي نهايت نداريد
سلام
با دروپال می شه این کارو کرد . مثلا این سایترو ببین همین امکان رو راه اندازی کرده . اینم وبسایت من توی اونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کارو با ماجول domain accesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرده ولی خودم خیلی باهاش ور نرفتم این که چطور به کاربران اجازه ایجاد دامین جدید رو در یک فرم جداگانه داده برا خودم هم سوال هست.
توی گروه های دروپال یک گروه برای اینکار هست پر از مطلب و راهنمایی. ولی با توجه به وقتم هنوز فرصت نکردم مطالبشو ترجمه کنم.
اگر کامل مثل سایت بالایی بفهمم چطور این کارو کرده باید دور تموم وبلاگ های فارسی مثل بلاگفا و پرشن بلاگ رو خط گرفت این سیستم واقعا خیلی کارا است با توجه به اینکه من توی ایران شاید جزو 20 نفری باشم که بیشتر از همه در مورد این سیستم اطلاع دارم ولی هر روز به نکته های تازه ای توش پی می برم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)