تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: باز نشدن فولدر System Volume Information

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض باز نشدن فولدر System Volume Information

با سلام،عضو جديد هستم! سايت خيلي خوب و سالمي است. از تمام دست اندر كاران كه كنترل سفت و سختي روي آن دارند و از ورود متون غير اخلاقي و غير ضروري به اين سايت جلوگيري ميكنند، كمال تشكر و سپاسگزاري دارم و موفقيت ايشان را از درگاه خداوند مسئلت ميكم .و همچنين از همه اعضا محترميكه از قوانين آن تبعيت ميكنند تشكر ميكنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام،عضو جديد هستم! سايت خيلي خوب و سالمي است. از تمام دست اندر كاران كه كنترل سفت و سختي روي آن دارند و از ورود متون غير اخلاقي و غير ضروري به اين سايت جلوگيري ميكنند، كمال تشكر و سپاسگزاري دارم و موفقيت ايشان را از درگاه خداوند مسئلت ميكم .و همچنين از همه اعضا محترميكه از قوانين آن تبعيت ميكنند تشكر ميكنم. ضمنا سوالي داشتم كه اميدوارم جوابي داشته باشد.
    قبلا هاردديسك را كه بصورتFAT فرمت ميكردم فولدر System Volume Information (كه مخفي و سيستمي ميباشد) روي همه پارتيشنها باز ميشد. اما زمانيكه بصورت NTFS فرمت كردم، در موقع باز كردن پيغام Access is denied را دريافت ميكنم. دليلش چيست؟ و براي ورود به اين فولدر چه بايد كرد؟ با تشكر

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام،عضو جديد هستم! سايت خيلي خوب و سالمي است. از تمام دست اندر كاران كه كنترل سفت و سختي روي آن دارند و از ورود متون غير اخلاقي و غير ضروري به اين سايت جلوگيري ميكنند، كمال تشكر و سپاسگزاري دارم و موفقيت ايشان را از درگاه خداوند مسئلت ميكم .و همچنين از همه اعضا محترميكه از قوانين آن تبعيت ميكنند تشكر ميكنم.
    با سلام،عضو جديد هستم! سايت خيلي خوب و سالمي است. از تمام دست اندر كاران كه كنترل سفت و سختي روي آن دارند و از ورود متون غير اخلاقي و غير ضروري به اين سايت جلوگيري ميكنند، كمال تشكر و سپاسگزاري دارم و موفقيت ايشان را از درگاه خداوند مسئلت ميكم .و همچنين از همه اعضا محترميكه از قوانين آن تبعيت ميكنند تشكر ميكنم. ضمنا سوالي داشتم كه اميدوارم جوابي داشته باشد.
    قبلا هاردديسك را كه بصورتFAT فرمت ميكردم فولدر System Volume Information (كه مخفي و سيستمي ميباشد) روي همه پارتيشنها باز ميشد. اما زمانيكه بصورت NTFS فرمت كردم، در موقع باز كردن پيغام Access is denied را دريافت ميكنم. دليلش چيست؟ و براي ورود به اين فولدر چه بايد كرد؟ با تشكر
    فولدرهای System Volume Information رو هرکجا دیدی پاک کن با ویروس هیچ فرقی نداره

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فولدرهای System Volume Information رو هرکجا دیدی پاک کن با ویروس هیچ فرقی نداره
    بي خيال ويروس چيه.
    فقط سعي كن اين پوشه رو كه تو درايو c هست رو پاك نكني . مال درايو هاي ديگرو خواستي پاك كن.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز

برای باز کردن System Volume Information باید کارهای زیر را انجام بدید .

ابتدا my computer را باز کرده سپس روی [Tools] کلیک کرده، [Folder Options] را باز کنید.

ابتدا [Show Hidden Files and Folders] را انتخاب کنید. سپس تیک کنار [Hide protected operating system files (Recommended)] را حذف کرده ، Yes و سپس Ok را کلیک کنید.

الان می توانید روی System Volume Information folder دابل کلیک کرده و ان را باز کنید.

اما گاهی اوقات ممکن است هنگام باز کردن فولدر system volume information با پیام Access is denied مواجه شوید.

این در صورتی است که سیستم فایل درایو ویندوز شما NTFS باشد.

برای باز کردن این شاخه (system volume information) ابتدا روی ان راست کلیک کرده سپس [Properties] را کلیک و زبانه [Security] را انتخاب کنید.

[Add] را بزنید و سپس user name کسانی را که مایلید به انها اجازه دسترسی به این شاخه داده شود، وارد کنید. سپس ok و دو باره ok را بزنید.

حالا میتوانید روی System Volume Information folder دابل کلیک کرده و ان را باز کنید.

6. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بي خيال ويروس چيه.
    فقط سعي كن اين پوشه رو كه تو درايو c هست رو پاك نكني . مال درايو هاي ديگرو خواستي پاك كن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستمون توضیحات کاملی دادند ولی یه نکته مون که لازم دیدم بگم که اگه زبانه security تو منو نبود تو ی قسمت folder option >view تیک گزینه اخر رو بردار تا زبانه security بیاد و بعد بقیه ماجرا.

9. این کاربر از MAJIDZF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بابا اين حرفا ديگه چيه؟ويروس كدومه!هر درايوي كه اين فولدر توشه فرمتش Ntfs هست يعني مال خود ويندوزه چرا پاك كني ....چرا بري توش..... اصلا باهاش چي كار داري؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

بابا اين حرفا ديگه چيه؟ويروس كدومه!هر درايوي كه اين فولدر توشه فرمتش Ntfs هست يعني مال خود ويندوزه چرا پاك كني ....چرا بري توش..... اصلا باهاش چي كار داري؟
    سلام دوستان

دوستان System Volume Information محتوای درایو را توی خودش نگه می داره و در واقع مربوط به سیستم ریستور می باشه .

منظور اقا جواد از ویروس فکر کنم این بوده که ویروس ها به اولین جایی که حمله می کنند.

این فایل هستش و به نظر من هم بهتره این فایل از درون تمامی درایو ها به غیر از درایو ویندوز پاک شود ( به خاطر این که اگر ویندوز دچار مشکل شد بشه با استفاده از سیستم ریستور به تاریخی که سیستم مشکل نداشت برگشت .) .

به خاطر این که مقداری از حجم درایو ها را اشغال کرده است . و برای اینکه فایل های موجود در درایو ها از دست ویروس ها در امان باشند بهتره System Volume Information را برای تمامی درایو ها به غیر از ویندوز یا غیر فعال کنید یا پاک کنید .

با روشی که گفتم را حت می تونید اونا پاک کنید .و مطمئن باشید هیچ مشکلی هم پیش نخواهد امد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزيزان

ممنون از اطلاعات خوبتون ، من خيلي استفاده كردم ولي بعد از انجام دادن تمام اين كارها و پاك كردن اين فولدر دوباره كه به درايوها سركشي كردم ديدم هم اين فولدر اومده هم فولدر racylcr حالا اصلاً نمي دونم ديگه باهاش چكار كنم البته باز هم حدود 3 بار ديگه اين كار و انجام دادم ري استار كردم باز هم توي درايوها وجود داشتن ديگه خسته شدم خواهش مي كنم كمك كنيد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •