من جواب بعضی از قسمت های نقدتون رو می دم:
۲. فریم ور گوشی دوست شما حتما پایینتر از ۱.۱.۱ بوده. اگه سیستم عامل گوشی رو آپگرید کنه کیفیت صدای گوشی ارتقا پیدا می کنه.
۳. خیر. شما از هر هدفون دیگه ای (در صورتیکه سر هدفون استاندارد باشه) می تونی استفاده کنی.
۵. این حرفتون یه مقداری عجیبه. من الان چند سال کاربر سیستم عامل مک او اس (که پایه ی آی فون بوده) هستم و به امنیت و کارایی این سیستم عامل کاملا ایمان دارم. ضمنا در همین چند ماه اخیر بیشتر از دو هزار بازی و نرم افزار برای آی فون اومده...
۷. اگه تو گوگل سرچ کنید و نگاهی به مقایسه ی سرعت اینترنت آی فون با گوشی های 3G بندازید متوجه می شید تفاوت سرعتی در اینترنت وجود نداره. دلیلش سرعت بالای وبگر آی فون یعنی سافاریه. یه نگاهی به لینک پایین بندازین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با خواندن مطلبت خندم گرفت . البته نه خنده از روی مسخرگی.نه ... شما من رو یاد یکی از دوستان خیلی خوبم می ندازی. اون بنده خدا هم اصلا از آی فون خوشش نمی یاد.
وقتی می بینی بعضی موسسه ها آی فون رو بهترین ابداع سال می خونن یا کسی از دوستان می خواد این گوشی رو بخره ، حسابی داغ می کنه. برای این کارش هم دلیل داره. آی فون با سلیقش سازگار نیست. هرکسی سلیقه ای داره...
دوست عزیز ، نفد شما با عجله نوشته شده و حاوی اشتباهاتی هست. امیدوارم ویراییش کنید.