تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: ریویو کامل ای فون از قلم خودم (بد ترین گوشی سال)

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض ریویو کامل ای فون از قلم خودم (بد ترین گوشی سال)

روزی که ایفون اومد ایران دید نسبتا منفی بهش داشتم و همیشه دنبال کسی میگشتم تا این گوشی را داشته باشد
    تا هفته پیش مطلع شدم یکی از بچه های دانشگاه مون ایفون خریده !!!!!منم مثه ندید بدید ها گیرش اوردم و تو بوفه یکی دو ساعتی گوشیش رو انگولک کردم و چیزایی دسگیرم شد که به این شرح است:

اول که گوشی رو دستم گرفتم ار لحاظ وزن وظاهر گوشی کاملا ممتاز به نظرم اومد
    چیزی که برام خیلی خیلی جذاب بود کیفیت ال سی دی 16 میلیون رنگش تو 3.5 اینچ بزرگ و واضحش بود ولی لالبته بگم نوکیا ن95 یا 5700 چیزی کم نداشتند جز سایز
    سنس ال سیدی خیلی خوب بود باز کردن قفل گوشی به طرز هنرمندانهای طراحی شده بود در پایین ال سی دی از سمت چپ به راست اسلاید میکردی و قفل گوشی باز میشد
    طراحی منو ها و نحوه حرکت دادنش برام خیلی جالب بود
    تعویض عکس ها و زوم کردن روشون خیلی خیلی جالب بود

کلا از حاظ ارتباط با کاربر چنین گوشی ندیده بودم!!!!!!!!!!!!

ولی چشمتون روز بد نبینه که سراغ بخش های دیگه رفتم

1گوشی که اصلا فیلم نمیگیره .کیفیت دوربینش هم در حد افتضاحی پایین هست که صد رحمت به 3250!!!!
    تو عکاسی هیچ اپشنی ندارید !!!!!!

2 کیفیت اسپیکرش به شدت افتضاح بود یعنی چیزی در حد وز وز کدن مگس!!!!!!!البته از یکی دیگه از دوستام شنیده بودم کیفیت خوبی داره ولی چیزی که من در عمل دیدم افتضاح بود

3ههدفونش انصافا کیفیت خوبی داشت ولی چه فایده که شما هر هدفونی از نوع 3.5 نمیتونی توش بزاری
    چون ظاهرا عمق جک هدفون کمی بیشتر است و شما فقط از هد فونای اپل باید استفاده کنی

4 بلوتوث مرخص بود!!!!!!!

5 سیستم عاملی نداشت و برنامه ای هم نمیشد روش ریخت

6 تایپ اس ام اس بی نهایت سخت و تا حدودی غیر ممکن بود

7 حالا ما که تو ایران تعطیلات هستیم ولی این گوشی تری جی 3gنیست و یک نقطه ضعف گنده بزرگ برای چنین گوشی هست

8 سرعت خاموش و روشن شدن گوشی فوق العاده سریع هست تا دکمه بالای گوشی رو فشار بدی خاموش میشه و با فشار مجدد روشن میشه این مسعله خیلی جالب بود

9 اتو روتیت گوشی هم خیلی جالب بود

10 در خیلی مسایل ابتدایی ضعف داشت که بخام بگم خیلی طولانی میشه!!!!!!!!!!!!!

این خلاصه کار من با ایفون بود در هفته گذشته که خواستم به عرضتون بسونم

با این اوصاف این گوشی به نظر بنده 2 زار نمیارزه الان تو بازار جهانی 399$ و در ایران حدود 550 تا 600 تومن هست

به نظر من این گوشی جز یک ام پی تری پلیر هیچ چیز کاربردی ای نداره

ولی از حیث ظاهر و ارتباط کاربری واقعا نو اوری در زمینه موبایل هست که با توجه به قیمتش ادم باید !!!!!! باشه تا بخره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با این تفاسیر ...
    گوشی خودت رو نمی خوای بفروشی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

عزیز من همین رایط کاربری که میگی همون os mac هست که روی این گوشیه!خدای سیتم عامله برای یک گوشی!همین زوم روی عکسی که میگی و همین چیزهایی که گفتی همه از برکات سیستم عامل و سخت افزار پر قدرت این گوشیه!اینو فعلا برای امریکایی جماعت تولید کردند و ما غیر قانونی داریم ازش استفاده میکنیم!امریکایی جماعت عقده ی چند چیز رو نداره:یک دوربین خوب و انتقال فایل با بلوتوث!!مطمئن باش شرکت اپل تمام نیازهای مشتریهای امریکاییشو بررسی کرده اونوقت گوشی رو تولید کرده!بزار نسخه ی اسیاییش بیاد اونوقت ایراد بگیرید!!همین ال سی دی و سیستم عامل این گوشی رو هچی گوشی ای تا حالا نداشته و تا 2 سال دیگه هم هیچ شرکتی توانایی تولید گوشی ای به این قدرتمندی و باریکی و کم وزنی رو نخواهد داشت!!

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

بالاخره شركت اپل اول كاره گوشي سازيه بزاريد بره جلو اون وقت مي بينيم ...
    يه سري از ايرادات هم همين الان رو گوشي هاي ديگه هم هست بخواهيم در بياريم زياده !
    راستي اون آيفون سيستم عامل مخصوص خودش رو داره كه اگر سيستم عامل os mac رو روي كامپيوتر هار رويمزي اپل ببينيد اين رو هم متوجه ميشيد !

حرف هاي دوست عزيزم rainysky50كاملا قبول دارم !
    Last edited by ARASH66; 01-01-2008 at 23:57.

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

من جواب بعضی از قسمت های نقدتون رو می دم:
    ۲. فریم ور گوشی دوست شما حتما پایینتر از ۱.۱.۱ بوده. اگه سیستم عامل گوشی رو آپگرید کنه کیفیت صدای گوشی ارتقا پیدا می کنه.
    ۳. خیر. شما از هر هدفون دیگه ای (در صورتیکه سر هدفون استاندارد باشه) می تونی استفاده کنی.
    ۵. این حرفتون یه مقداری عجیبه. من الان چند سال کاربر سیستم عامل مک او اس (که پایه ی آی فون بوده) هستم و به امنیت و کارایی این سیستم عامل کاملا ایمان دارم. ضمنا در همین چند ماه اخیر بیشتر از دو هزار بازی و نرم افزار برای آی فون اومده...
    ۷. اگه تو گوگل سرچ کنید و نگاهی به مقایسه ی سرعت اینترنت آی فون با گوشی های 3G بندازید متوجه می شید تفاوت سرعتی در اینترنت وجود نداره. دلیلش سرعت بالای وبگر آی فون یعنی سافاریه. یه نگاهی به لینک پایین بندازین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با خواندن مطلبت خندم گرفت . البته نه خنده از روی مسخرگی.نه ... شما من رو یاد یکی از دوستان خیلی خوبم می ندازی. اون بنده خدا هم اصلا از آی فون خوشش نمی یاد. وقتی می بینی بعضی موسسه ها آی فون رو بهترین ابداع سال می خونن یا کسی از دوستان می خواد این گوشی رو بخره ، حسابی داغ می کنه. برای این کارش هم دلیل داره. آی فون با سلیقش سازگار نیست. هرکسی سلیقه ای داره...
    دوست عزیز ، نفد شما با عجله نوشته شده و حاوی اشتباهاتی هست. امیدوارم ویراییش کنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

روزی که ایفون اومد ایران دید نسبتا منفی بهش داشتم و همیشه دنبال کسی میگشتم تا این گوشی را داشته باشد
    تا هفته پیش مطلع شدم یکی از بچه های دانشگاه مون ایفون خریده !!!!!منم مثه ندید بدید ها گیرش اوردم و تو بوفه یکی دو ساعتی گوشیش رو انگولک کردم و چیزایی دسگیرم شد که به این شرح است:

اول که گوشی رو دستم گرفتم ار لحاظ وزن وظاهر گوشی کاملا ممتاز به نظرم اومد
    چیزی که برام خیلی خیلی جذاب بود کیفیت ال سی دی 16 میلیون رنگش تو 3.5 اینچ بزرگ و واضحش بود ولی لالبته بگم نوکیا ن95 یا 5700 چیزی کم نداشتند جز سایز
    سنس ال سیدی خیلی خوب بود باز کردن قفل گوشی به طرز هنرمندانهای طراحی شده بود در پایین ال سی دی از سمت چپ به راست اسلاید میکردی و قفل گوشی باز میشد
    طراحی منو ها و نحوه حرکت دادنش برام خیلی جالب بود
    تعویض عکس ها و زوم کردن روشون خیلی خیلی جالب بود

کلا از حاظ ارتباط با کاربر چنین گوشی ندیده بودم!!!!!!!!!!!!

ولی چشمتون روز بد نبینه که سراغ بخش های دیگه رفتم

1گوشی که اصلا فیلم نمیگیره .کیفیت دوربینش هم در حد افتضاحی پایین هست که صد رحمت به 3250!!!!
    تو عکاسی هیچ اپشنی ندارید !!!!!!

2 کیفیت اسپیکرش به شدت افتضاح بود یعنی چیزی در حد وز وز کدن مگس!!!!!!!البته از یکی دیگه از دوستام شنیده بودم کیفیت خوبی داره ولی چیزی که من در عمل دیدم افتضاح بود

3ههدفونش انصافا کیفیت خوبی داشت ولی چه فایده که شما هر هدفونی از نوع 3.5 نمیتونی توش بزاری
    چون ظاهرا عمق جک هدفون کمی بیشتر است و شما فقط از هد فونای اپل باید استفاده کنی

4 بلوتوث مرخص بود!!!!!!!

5 سیستم عاملی نداشت و برنامه ای هم نمیشد روش ریخت

6 تایپ اس ام اس بی نهایت سخت و تا حدودی غیر ممکن بود

7 حالا ما که تو ایران تعطیلات هستیم ولی این گوشی تری جی 3gنیست و یک نقطه ضعف گنده بزرگ برای چنین گوشی هست

8 سرعت خاموش و روشن شدن گوشی فوق العاده سریع هست تا دکمه بالای گوشی رو فشار بدی خاموش میشه و با فشار مجدد روشن میشه این مسعله خیلی جالب بود

9 اتو روتیت گوشی هم خیلی جالب بود

10 در خیلی مسایل ابتدایی ضعف داشت که بخام بگم خیلی طولانی میشه!!!!!!!!!!!!!

این خلاصه کار من با ایفون بود در هفته گذشته که خواستم به عرضتون بسونم

با این اوصاف این گوشی به نظر بنده 2 زار نمیارزه الان تو بازار جهانی 399$ و در ایران حدود 550 تا 600 تومن هست

به نظر من این گوشی جز یک ام پی تری پلیر هیچ چیز کاربردی ای نداره

ولی از حیث ظاهر و ارتباط کاربری واقعا نو اوری در زمینه موبایل هست که با توجه به قیمتش ادم باید !!!!!! باشه تا بخره
    سلام عزیز
    چند مسئله رو بگم ایراداتی رو که شما گفتی درباره همشون خیلی وقته داره بحث میشه احتیاج به نقد شما نبود ولی بازم ممنون
    شما 2 ساعت گوشی دستتون بوده دارید از کیفیت پایین عکسهاش میگید من هم 3250 رو دیدم و هم این گوشی رو دارم داخل 2 مگا پیکسلیها جزو بهترین هاست اینو دوستانی که دارن همه قبول دارن
    آیفون 1 اسپیکر داره ولی نه وز وزی که شما عرض میکنید درسته صداش در اسپیکر ضعفیه ولی نه اینجوری که شما میگید کلا طراحی شده واسه هدفون اون وز وزی که شما میگید احتمال زیاد ماله تنظیمات صدا بوده چون وقتی رو باس بوستر هستش اینجوری میشه
    هدفونهاش دارای بهترین کیفیت و بلندی هستش بقیش رو هم آقا رضا جواب دادن
    اولا اینو همه میدونن در ضمن با آپدیت حل میشه
    mac os اونجا بوقه پس این رابط کاربری که شما میگی خوبه از کجاست شما اگه این سیستم عامل رو بشناسی دیگه نیاز به توضیحات دوستان نیست تا در مورد پایداری و سرعت این سیستم براتون بگن
    تایپ اس ام اس خیلی هم راحته این برمیگرده به تجربه 2 ساعته شما
    شما مسائل ابتدایش رو اگه چند نمونش رو بگید ممنون میشم

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

13

جواب به تک تک دوستان !!!!!!!!!!!!!

1 شما یه جوری میگی مردم امریکا عقده ای نیستند که انگار این همه ادم تو دنیا نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسن و ای جی میخرند بدلیل دوربین و پلیر خوب و..... عقده ای هستند!!!!!!!!!! خودمونیم تا حالا کسی از اقوامتون امریکا بوده تا برات بگه چه خبره !!!!!!!!!!من 2تا داداشام هستند خودم هم درسم تموم شه میرم ولی اینطور که تو فک میکنی نیست (ببخشید قصه خانوادگی شد)

2 عزیزی که به دوربین 3250 میگه بهترین دوربین واقعا کمی از ریوییو ها عقبه!!!!!!!!!!
    البته به اون قضیه کاری ندارم !!!!!!!!کیفیت دوربین گوشی خیلی پایین بود حالا مثه 6630(اگه غردا کسی نیاد بگه 6630 بهترین دوربینو داره)

3 یه عذر خواهی گنده !!!!!!!!!!!!! گوشی اسمارت فون نیست !!!!!!!! و مولتی تسک هم نیست

4 خب از یه کارر کردن 2 ساعته اونم تو بوفه دانشگاه چیز بیشتری دست ادم نمیاد ولی بنظر خودم خیلی خیلی با ارزش تر از ریویو سایت های خارجی هست

جال هر اشتباه کمی و کاستی بود عذر میخام این بود نتیجه کار من با ایفون!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tabriz-Tehran

پيش فرض

بهترین گوشی سال ..!..

البته نظر من است و قصد منحرف کردن بحث رو ندارم !دی!

البته نسخه ی ---- شده اش .....!!!.....

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز برخی از مطالبی که شما در نقدت ذکر کردی کاملا اشتباه هستن. چرا اصلاحشون نمی کنی؟
    از همکاران و مدیران انجمن تقاضا می کنم این تاپیک رو ویرایش کننن. ایشون دارن اطلاعات غلطی به مردم ارائه می دن.

ضمنا پیشنهاد می کنم شما در دوره های ((کنترل عصبانیت)) ثبت نام کنید. چرا اینقدر عصبانی هستین؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه p 3 0 world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به طور لی محصولات apple ایرادات مضحک دارند
    مثلا آیپاد صدا ضبط نمی کنه

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •