یه سوال داشتم
میخواستم بدونم میشه دو تا سیستم برای ورود به نت از یک ای پی استفاده کنن
اصلا میشه دو سیستم تو نت با یک Ip وجود داشته باشه؟
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم میشه دو تا سیستم برای ورود به نت از یک ای پی استفاده کنن
اصلا میشه دو سیستم تو نت با یک Ip وجود داشته باشه؟
نه دوست من امکان نداره .
شدن که می شه ولی برای هر دو سیستم یک ip نامعتعبر تعیین می شه .در شرکت های ارائه کننده دایل اپ هم به همین روش کار می کنند و یک ip را به چند کاربر می دهند . برای سیستم های خانگی چندین روش موجود است که معمولا یا از طریق روتر مودم adsl تعریف می کنند یا با نرم افزار خود ویندوز .
ببخشید از کی تا حالا؟؟؟؟
Last edited by zed2; 01-01-2008 at 21:56.
تاييد ميشه
ببینید درسته شما میگید یا سرویس هایی مثل Nat مبشه این کار رو کرد ولی مگه ای پی که در اصل اون دو تا سیستم دارن یکسانه ؟؟
اون ای پی که شما میگید ای پی روتر هست نه ای پی که دو تا سیستم حتی تو شبکه ای اس پی دارن .
اگه اون چیزی که شما میگید ای پی بک سیستم باشه باید بتونید مستقیم با تایپ اون ای پی به یون سیستم دسترسی داشته باشید.
اگر منظور ایشان از نت اینترنت باشد حرف من قابل اجرا است ولی اگر منظور ایشان شبکه باشد حرف شما تایید می شود. نمی توان به دو سیستم در یک زمان در شبکه یک ip اختصاص داد.![]()
ببینید دوستان یکی به من گفت من تعجب کردم به خاطر همین اینجا پرسیدم ببینم میشه
یعنی گفتن برای adsl از یک isp استفاده میکنند و وقتی به دوستشون که یه شهر دیگست گفتن IP چیه که البته از همون ISP استفاده میکرد IP یکسان بوده
البته از myip.com نگاه کردن
در ضمن بهش گفتم که از ipconfig چک کنه
ولی میگه وقتی میخواد از rapidshare که به ای پی حساسه داونلدو کنه نمیتونه یعنی طوریه که انگار کسی همون لحظه در حال داونلوده
جالب شد .این مدلی را دیگر ندیده بودم . یک ip مشترک برای دو کامپیوتر در دو شهر مختلف.من اطلاعی در این ضمینه ندارم.
سلام دوستان با این که از مطالبتون استفاده کردم اما می خوام یک چیز کوچک اضاف کنم و اون اینه که ..می شه دو کامپیوتر با آی پی یکسان داشت ولی در دو شهر مختلف چون شما دارید از یک سرور دیگه استفاده می کنید و همان طور که دوستمون گفت داره از روتر استفاده می شه پس امکان داره ..اما اگه دو تا کامپیوتر توی یک شبکه می خوان با یک آی پی وصل بشن امکانش نیست ...باز هم دستتون درد نکنه بابت کمک هاتون...مرسی
جالبه .
خيلي هم عجيبه.
عجيب بودنش به اين دليله كه چون شهرهاي مختلفي هستن . ولي اگر در يك شهر بودن با يك ترفندهايي ميشد يه كارهايي كرد .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)