سلام
ایا نرم افزاری برای وبلاگ نویسی افلاین در بلاگفا وجود داره
سلام
ایا نرم افزاری برای وبلاگ نویسی افلاین در بلاگفا وجود داره
یکی بود واسه بلاگر گوگل بود رو ورد نصب می شد واسه وبلاگ های فارسی همچین ابزاری توقع زیادی هست نه وجود نداره
سلام دوست عزیز حق با محسن عزیزه ، البته اگه میخوای قالب وبلاگتو خودت به صورت آفلاین تغییر بدی می تونی ار قسمت اینترنت اکسپلورر view->source روی بزنی و انو یه جایی با پسوند .txt ذخیره کنی ، بعد از این کار اگه شما به برنامه نویسی تحت html وارد هستید اون فایل رو باز کنید و قالب وبلاکتونو تغییر بدید ، اما اگه برنامه نویسی یاد ندارین بهتون پیشنهاد می کنم front page یکی از محصولات مایروسافت رو نصب کرده و قالب وبلاگت رو با اون باز کنی>
سلام
ممنون از جواباتون
نه
نمیخام قالبا ویرایش کنم
مگه ویرایش قالب چقدر زمان میبره که بخام افلاین ویرایش کنم
میخام نوشته ها را افلاین بنویسم و وقتی کانکت شدم ارسال بشن
مثل اوت لوک جیمیل
یا مثل وبلاگ زیر که میتونی نوشته ها را بنویسی تو ورد و هر وقت انلاین شدی ارسال میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب یه جایی بنویس بعد کپی پیستش کن. این که دیگه برنامه نمیخواد.
سایکو نرمافزارِِ ِتحت وبی است که به شما کمک میکند قالب وبلاگتان را خودتان شخصاً، بهسادگی و بر اساس سلیقهی شخصی بسازید؛ بدون اینکه به دانش فنّی دیزاین آشنا باشید!
پس از ورود به سایکو، ابتدا صبر کنید تا صفحه به طور کامل بارگزاری (دانلود) شود؛ بسته به سرعت اتصال شما به اینترنت، بارگزاری صفحه ممکن است بین ۲۰ ثانیه تا ۲ دقیقه طول بکشد. پس از آن، با تنظیم و تغییر گزینههای مربوط به رنگ، اندازه و نوع موارد قابل تغییر، صفحهی سایکو را به فرم وبلاگ موردنظر خود در آورید. در پایان کافیست با کلیک روی گزینهی «دریافت کد قالب» کد HTML مربوط به قالب را از سایکو کپی کرده و در محل «ویرایش قالب» وبلاگ خود، به جای قالب کنونی قرار دهید. برای کار با سایکو نیازی به آنلاین ماندن نیست، میتوانید در حالت آفلاین نیز بهراحتی با آن کار کنید.
هر گزینهی قابل تغییر سایکو یک منوی «راهنمایی» دارد که با کلیک بر روی علامت سؤال آبی جلوی آن (؟) نمایش داده میشود. اگر در مورد مفهوم گزینهی خاصی تردید داشتید، حتماً راهنمایی آن مورد را مطالعه کنید و در صورت حل نشدن مشکل با آیدین تماس بگیرید.
توصیه میشود برای کار با سایکو، ابتدا مرورگر فایرفاکس را دانلود کنید و سپس بهجای استفاده از نرمافزار اینترنت اکسپلورر، با استفاده از آن و با کمک سایکو قالب وبلاگتان را بسازید.
کار با سایکو بسیار آسان است. کافیست صبور باشید و قدم به قدم، به قالب موردنظرتان نزدیک شوید!
این شما و این سایکو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر دوستان گرامی . از دوستانی که آشنا به کار هستند تقاضا میکنم در صورت امکان طرز قرار دادن موزیک در وبلاگ را برای من و دیگر دوستان تشریح فرمایند
خیلی ممنون از راهنماییتون
حجمش چقدره؟
میشه باهاش تو حالت افلاین پست داد یا فقط برای ویرایش قالبه؟
بازم متشکر
این برنامه فقط برای ساخت قالبه.
و باهاش نمیشه پست ارسال کرد.
منم نمیدونم چرا میخوای با یه برنامه پست ها تو بنویسی، بعد پست کنی.
می تونی تو ورد بنویسی بعدا پیستش کنی خب.
خیلی سخته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)