این هم آموزش نصب این انجمن. البته آموزش نسخه 3.0 هستش . ورژنهای بالاتر کمی عوض شده که بزدوی براتون میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم آموزش نصب این انجمن. البته آموزش نسخه 3.0 هستش . ورژنهای بالاتر کمی عوض شده که بزدوی براتون میذارم
Last edited by darvish1900; 01-01-2008 at 17:02.
دستت درد نكنه
خيلي خوب يود
با نصبش مشكل داشتم
خيلي سيستم جامع و كاملي هستش
کسی آموزش نصب نسخه جدیدشو نداره؟
یعنی از اول تا آخر
منم دنبال آموزش نسخه 3.6.8 هستم اگه اونم بزارین ممنون میشم
راستی این امکانات اضافی مثل علاقه مندیهای ماشین و موبال و درجه فعالیتو و ..........
تو امکانات خود vb هست یا اینکه ماژول اضافی یا همچین چیزی برای این کار داره؟
منظورم اینه که جدا از اونه یا تو امکاناتش هست
دیگه خفه شدم از رپید شیر یکی این آموزش رو از رپید در بیاره به جای دیگه اپلود کنه ما هم بتونیم استفاده کنیم
فردا براتون همين جا اتچ مي كنم
برای نصب اول باید برید توی پوشه ی includes . یه فایل هست به اسم config.php.new که باید new. رو پاک کنین . بعد با notepad بازش کنین و ['dbname'] رو سرچ کنین . این قسمت مربوط به نام دیتا بیسی هست که ساختین که مثلا برای من اینجوریه "...._rezaete" . که بجای "...." یه اسمی رو نوشتم . بعد از اون ، ['username'] رو سرچ کنین و نام کاربری رو که برای اتصال به دیتابیس ایجاد کردین رو وارد کنین . این مورد واسه ی من این شکلی بود "...._rezaete" . بعد هم ['password'] رو سرچ و پسورد رو وارد کنین و بعد خارج بشین و این فایل رو آپلود کنین . دیگه اکثر 13 مرحله ی نصب بصورت خودکار انجام میشه بجز دو یا سه مرحله که باید نام کاربری و پسورد ادمین و نام فروم و ... رو انتخاب کنین . اگر هم مشکلی بود ، تا اونجایی که بتونم در خدمتم .
فايل آموزش نصب وي بولتين
آقای mohsen khan:
با تشکر از شما برای تهیه راهنما باید عرض کنم که این راهنما رو دوبار در فایل زیپ شده قرار دادین که با اجازه شما فایل رو اصلاح و دوباره آپلود کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)