از جعبه لايتنر استفاده كن.
بهترین راه فهمیدن فرمول هست . یعنی شما بدونید چرا این فرمول اینطوری چیده شده .
مثلا فرمول ساده ی V=X/t . چرا باید برای دست آوردن سرعت جابجایی رو تقسیم بر زمان کنیم . چرا مثلا ضرب نکردیم . خوب اینجا به تعریف سرعت باید برگردید و ... .
اما تو بعض از فرمول ها این کار سخته .
در این صورت باید ، فرمول فارسی شده ی اون رو تو ذهن بسپارید . مثلا بگید که سرعت برابر است با مکان بر زمان . اینطوری امکان قاطی کردن حروف لاتین خیلی پائین میاد .
من بهترین راه حل رو ازمایش می دونم...
وقتی فرمولی رو می بینیم.... یه چیز خشک به نظر میاد... فقط عدد و چند علامت...
ولی وقتی ازمایشی ( در حد توان) در مورد اون فرمول انجام می دیم خود مفهوم برامون به وجود میاد.
منظور از ازمایش این نیست برید وسایل ازمایشگاهی بخریم تا یه فرمول رو یاد بگیریم...
مثلا همین جاگذاری اعداد مختلف در فرمول هم می تونه یه ازمایش باشه...
کار نیکو کردن از پر کردن است
من تونستم قطعات نیمرسانای زی رو با 7 هفت بار رونویسی 20 بشم
مدارکش هم موجود هست(اون 7 باری که نوشتم)البته 4 سال پیش
یادش به خیر
بهترین راه به نظر من حل مسائلی پیرامون اون فرمول هستش که با این کار، فرمول به طور کامل تو ذهنتون می مونه. و همچنین به کار بردن رو ش آقا امیر حسین.
مخصوصا در محیط واقعی. مثلا تو فرمول جاذبه، به دست آوردن شتاب گرانش زمین!بهترین راه به نظر من حل مسائلی پیرامون اون فرمول هستش
ابتدا بایدحرف اول کلماتی که درفرمول است فهمید(t برای زمان در فرمول به کارمیرود). سپس به مسله نگاه کرد و فهمید چه چیزی از ما می خواهد در ضمن فرمول را نباید حفظ کرد .باید فهمید ودرک کنیم![]()
نه بعضی هارو باید حفظ کرد مثلا فرمول های انتگرال رو شما مگه حفظ نمیکننین؟
باید نحوه به دست اومدن فرمولا رو یاد گرفت مثلا a =x/t2 از a = v/t اون هم از v = x/t به دست اومده
که در مواقعی که یادت رفت به راحتی زود به دست بیاری![]()
آره ساده هارو باید فهمید ولی پیچیده هارو نمیشه مگه اینکه بدستشون بیاری که اونم سر جلسه امتحان وقت گیره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)