تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: درخواست كامپوننت براي شماره سريال Bios

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض درخواست كامپوننت براي شماره سريال Bios

بازم سلام
    قبلا كامپوننتي معرفي شده بود به نام (Devlib (TGet disc serial كه مي تونست شماره سريال هارد رو بدست بياره. من اين كامپوننت رو دارم. ولي اين كامپوننت يه مشكلي داره اونم اينه كه اگه دوتا هارد به كامپيوتر وصل باشن ديگه كار نمي كنه. حال من مي خوام شماره Bios رو بدست بيارم كه ديگه خيالم راحت باشه. توي انجمن جستجو كردم ولي چيز بدرد بخوري پيدا نكردم. همي Dev از همشون بهتر بوده. حالا اگه كسي كامپوننتي داره كه ميشه باهاش شماره سريال Bios رو پيدا كنه خيلي ممنون ميشم.
    موفق باشين
    باي

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام. الان به سيستم خودم كه كامپوننت Devlib روي اون هست دسترسي ندارم ولي مطمئنم يكي از پراپرتي ها براي معرفي هارد ديسك بود. demo ي همون كامپوننت رو ببين

اگه نباشه جاش خالی می مونه delphianddotnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    یه کامپوننتی هست به نام Hddinfo اونو امتحان کنی بد نیست در ضمن سریال سی پی یو هم هست که به دفعات بهتر از سریال هارد میباشد.

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

بازم سلام
    قبلا كامپوننتي معرفي شده بود به نام (Devlib (TGet disc serial كه مي تونست شماره سريال هارد رو بدست بياره. من اين كامپوننت رو دارم. ولي اين كامپوننت يه مشكلي داره اونم اينه كه اگه دوتا هارد به كامپيوتر وصل باشن ديگه كار نمي كنه. حال من مي خوام شماره Bios رو بدست بيارم كه ديگه خيالم راحت باشه. توي انجمن جستجو كردم ولي چيز بدرد بخوري پيدا نكردم. همي Dev از همشون بهتر بوده. حالا اگه كسي كامپوننتي داره كه ميشه باهاش شماره سريال Bios رو پيدا كنه خيلي ممنون ميشم.
    موفق باشين
    باي
    سلام
    به نگاه به اين صفحه بيندازيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اين صفحه :

کد:
    Last edited by NoneForce; 31-12-2007 at 10:00.

5. این کاربر از NoneForce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    Delphidotnet عزيز حرف شما درست. ولي من توي اينترنت گشتم و چند تا برنامه براي بدست آوردن شماره سريال CPU بدست آوردم ولي روي كامپيوتر خودم جواب نميده! چجوري روي بقيه كامپيوتر ها جواب ميده. همش شماره سريال رو برابر NOT SUPORT يا Serial number:0000-000-0000-000 ميده. پس فايده اي نداره.

و اما نانفورس جان عزيزم كه هميشه لطف داشتن:
    من قبلا به لينك اولتون رفته بودم و امتحان كرده بودم. ارورر ميده. نمي دونم چرا ولي چند جاي ديگه هم همين كد رو نوشته بودن و ارورر ميداد. بهتره خودتون امتحان كنيد.
    و لينك دومتون هم برنامه هاي خوبي داشت. ولي اكثراً شماره سريال هارد رو ميدن. اونايي هم كه شماره سريال Bios رو ميدن پولي هسن. چندتاش عالي بود ولي پولي هستن. اگه راه حل ديگه اي براي اينكه شماره سريال يكي از قطعات كامپيوتر (منحصر به فرد) رو داشته باشيم ارائه بدين ممنون ميشم
    موفق باشين
    باي

اگه نباشه جاش خالی می مونه delphianddotnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Delphidotnet عزيز حرف شما درست. ولي من توي اينترنت گشتم و چند تا برنامه براي بدست آوردن شماره سريال CPU بدست آوردم ولي روي كامپيوتر خودم جواب نميده! چجوري روي بقيه كامپيوتر ها جواب ميده. همش شماره سريال رو برابر NOT SUPORT يا Serial number:0000-000-0000-000 ميده. پس فايده اي نداره.
    سلام
    باید از کدهای اسمبلی استفاده کنی

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    از اين كامپوننت هم ميتونيد استفاده كنيد :

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    None force جان همشو دانلود كردم و الحق كه كامپوننت عاليه و بسيار بسيار كامل. ولي مثل اينكه ريجستر شده نيست. هروقت كه يه كامپوننت رو به فرم مياري، وقتي مي خواي برنامه رو اجرا كني ميگه كه اين كامپوننت ها مال فلان شركته.
    در ضمن بعضي از كامپوننتها هم نياز به يه روتين دارن و ارورر ميدن. مثلا كامپوننت CPU Usage. لطفا اگه نسخه كاملش همراه با كرك رو دارين بزارين. با اين كامپوننت ها حسابي كارم راه ميفته.
    موفق باشين
    باي

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    None force جان همشو دانلود كردم و الحق كه كامپوننت عاليه و بسيار بسيار كامل. ولي مثل اينكه ريجستر شده نيست. هروقت كه يه كامپوننت رو به فرم مياري، وقتي مي خواي برنامه رو اجرا كني ميگه كه اين كامپوننت ها مال فلان شركته.
    در ضمن بعضي از كامپوننتها هم نياز به يه روتين دارن و ارورر ميدن. مثلا كامپوننت CPU Usage. لطفا اگه نسخه كاملش همراه با كرك رو دارين بزارين. با اين كامپوننت ها حسابي كارم راه ميفته.
    موفق باشين
    باي
    سلام

نسخه MiTeC System Information 10.7.0 با سورس :

حجم : 1.4 مگابايت

کد:

داره خودمونی میشه sp1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام

NoneForce جان واقعا دستت درد نکنه
    عالیه
    کارت حرف نداره

بای

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •