تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: کمک در مورد 6630

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

12 تاپیک نوکیا 6630

سلام من يک موبايل 6630 دارم ، که تعدادی عکس و فيلم تو قسمت گالريش ريختم ، ولی سرعت لود شدنش خيلی پايينه ، در صورتی که رفيقم يه موبايل 3230 داره که 3 برابر من عکس و فيلم تو گالريش داره که سری قسمت گالريش باز ميشه، ميخوام ببينم اشکال از چيه خواهشن راهنمايی کنيد، چرا اينقدر واسه من طول ميکشه تا باز بشه؟
    درضمن مقدار رم من و دوستم ، 256 هستش

خواهشن راهنمايی کنيد، چرا اينقدر واسه من طول ميکشه تا باز بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by Markus; 23-10-2005 at 15:05.

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

سلام
    اين مساله ميتونه دلايل زيادي داشته باشه كه من به چند تاش اشاره ميكنم:
    1. ويروسي شدن
    راه حل: نصب آنتي ويروس يا انجام Master reset كه ممكنه در صورت ويروسي شدن روي همه ويروسها جواب نده.
    2. نصب و عزل برنامه هاي زياد
    راه حل: reset و فرمت كارت حافظه
    3.نصب برنامه هاي مقيم در حافظه
    راه حل: تشخيص و از كار انداختن برنامه هايي كه لازم نداريد. براي اينكار ميتوانيد از برنامه هاي مديريت حافظه مثل appman استفاده كنيد.
    4. نصب برنامه هاي معيوب و ناسازگار با گوشي
    راه حل: حذف اين برنامه ها يا reset در صورت نياز
    5. بالا بودن حجم عكسها يا زياد بودن تعداد عكسها با توجه به حجم كارت حافظه شما(هر چند كه گفتين حجمش كمه ولي به طور معمول با بالا بردن ظرفيت كارت از 64 به 256 به طور طبيعي دسستتون بازتره و عكس بيشتري ميريزيد يا ميگيريد)
    علت اصلي ديگر هم حجم زياد كل عكسهاست و اينكه گوشي در قسمت گالري بايستي تمام قسمتها رو جستجو كنه و عكسها رو نمايش بده.
    در صورت نياز به reset حتما از اطلاعات شخصي خودتون نسخه پشتيبان تهيه كنيد
    موفق باشيد
    درود

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام
    کلا 6630 با تمام امکانات خوبی که داره یه اشکال بزرگ داره و اون هم اینه که با رمهای ظرفیت بالا مشکل داره و خیلی سرعتش میاد پایین .
    البته از نصب برنامه های زیاد ، خصوصا آنتی ویروس هم می تونه باشه .

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amirpers
    سلام
    کلا 6630 با تمام امکانات خوبی که داره یه اشکال بزرگ داره و اون هم اینه که با رمهای ظرفیت بالا مشکل داره و خیلی سرعتش میاد پایین .
    البته از نصب برنامه های زیاد ، خصوصا آنتی ویروس هم می تونه باشه .
    سلام
    ولي من دارم با كارت 256 باهاش كار ميكنم و سرعتش هم تفاوتي نميكنه. البته بايد ببيني توي چه برنامه اي منظورتونه. اگه روي برنامه هاي نصب شده ميگيد كه اصلا فرقي نميكنه چو برنامه يه آدرس داره ولي اگه براي مشكل دوستمون ميگيد بله ميتونه مؤثر باشه. البته اين موضوع مختص 6630 نيست و همه گوشيها اينطورن. ولي يه مساله كلي تر رو بگم كه كلا شما هيچ دو گوشي رو حتي اگه از يك مدل و يك تاريخ ساخت هم باشن نميتوني پيدا كني كه از لحاظ عملكرد كاملا يكسان باشن و حتما توش بد و خوب پيش مياد .اصلا اين جزئي از توليد هست.
    البته نميخوام ذهن دوستمون رو مشوش كنم ولي بيشتر گوشيهاي نوكيا كه توي چين ساخته ميشن از اين مشكلات دارن و گوشيهايي ساخت و مونتاژ شده در اروپا خيلي كمتر به اين مساله بر ميخورن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام ببين دوست من نه از نصب آنتي ويروس نه از 256 بودن رم : اولاً مطمئن بشيد که گوشي شما فنلاند باشه نه غيره دوماً اگر اصل بود از چه مدل رم استفاده کردي اگر از 256 معمولي استفاده کردي اشتباه کردي و براي 6630 بايد از رم نوعdvاستفاده کني اگر نکردي اين کار رو بکن سوما چند نوع بازي ونرم افزار رو روي گوشي نصب نکن مثل: بازي پشه کش از هر نوع ورژن نرم افزاري که هنگام زنگ خوردن تلفن تصوير کامل شخص رو نشون ميده نرم افزار هاي معروف به هک بلوتوس بازي هاي با حجم بالا حافظه بخش مسيج رو هم روي مموري کارت تنظيم بکن و سعي کن تا ميتوني درايو Cحافظه خود گوشي رو خالي بگذار اگر اين کارها رو کردي و عمل نکرد بگو تا باز کمک بکنم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام ،ممنون از راهنمايی دوستان ، يه مورد ديگه اين که فقط تو لود قسمت گالری مشکل داره البته من حجم عکس ها رو موقع ريختن هم کم کردم هم کوچيکش کردم ولی مشکل فقط تو لود گالری هست!
    در مورد گوشيم هم فنلاند هست و رم ام هم از نوع Ncp هست و ساخت تايوان !
    راستش ديگه زياد از اصطلاحت ديگش سر در نميارم!
    اينم باز بگم در مورد اجرای بازی يا برنامه اصلاً کند کار نميکنه فقط و فقط قسمت گالری ، در صورتی که 2 برابر همين حجم رو رو گوشيه 3230 و 7610 امتحان کردم ولی سريع تر گالريشون لود ميشه ولی واسه من حدود 15 تا 20 ثانيه طول ميکشه!
    حتی واسه بيرون اومدن از قسمت گالری هم تول ميکشه به قول معروف جون ميکنه!

البته من با اين موارد مشکلی ندارم ولی ميخوام بدونم اگه اين مشکل عادی نيست يه کاريش کنم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوست خوبم شما از مموري کارت نا مناسبي استفاده ميکني و اين باعث فشار به نرم افزار ميشه شما اگر تهران ساکني تشريف مي بري به پاساژ علاءالدين و آنجا مموري کارت ميخري با اين مشخصات:
    نام تجاري(اسم):Microsim (ميکروسيم) آرم مشهوري هست
    نوع : DV (دي وي) 256 يا 512
    فقط مواظب باش اورجينال باشه( تايواني) و قيمتش هم حدود 30الي32 هزار تومان هست اگر پيدا نکردي يا گرانتر بود يا شک کردي که اصل نباشه يا اينکه اصلاً ساکن تهران نيستيد به من پيغام خصوصي بده تا کمکت کنم ممنون

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مارکوس
    از گوشی 6630 راضی هستی؟

ممنون
    بای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من يك6670 خريدم بعد از نصب انتي ويروس يك ويروس روي درايو زد يعني رام گوشي پيدا كرده لطفا بگيد چه بايد بكنم

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام امیر جان
    امیر جان از گوشی 6670 راضی هستید؟فرقش با 6630 و 7610 چیه؟
    در ضمن مارکوس جان شما چی از گوشی 6630 راضی هستید؟فرقش با 7610 و 6670 چیه؟

ممنون
    بای

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •