تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: يه سوال مخابراتي ؟؟؟

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض يه سوال مخابراتي ؟؟؟

فکر کنم اين سوالم رو بايد اينم مطح ميکردم اشتباها تو انجمن متفرقه مطرح کردم. معذرت ميخوام دوستان.
    خونه ما يه خط تلفن ثابت داره که من از اون براي اتصال به اينترنت استفاده ميکنم. و وقتي با اون وصل ميشم سرعتم 50.6 هستش. يه هفته پيش رفتم مخابرات و يه خط تلفن ثابت ديگه خريدم که چند روز پيش وصلش کردن. ولي وقتي با اين خط جديد کانکت ميشم سرعتم از 26.0 تا بيشتر نميشه.
    حالا سوالم اينه که آيا خط تلفن ثابت انواع مختلف داره؟ اين خط جديدي که خريدم چه فرقي داره با خط قديميه ؟ چرا قديميه 50.6 بهم ميده ولي اين جديده 26.0 تا؟

داره خودمونی میشه _MZOF_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

فکر کنم اين سوالم رو بايد اينم مطح ميکردم اشتباها تو انجمن متفرقه مطرح کردم. معذرت ميخوام دوستان.
    خونه ما يه خط تلفن ثابت داره که من از اون براي اتصال به اينترنت استفاده ميکنم. و وقتي با اون وصل ميشم سرعتم 50.6 هستش. يه هفته پيش رفتم مخابرات و يه خط تلفن ثابت ديگه خريدم که چند روز پيش وصلش کردن. ولي وقتي با اين خط جديد کانکت ميشم سرعتم از 26.0 تا بيشتر نميشه.
    حالا سوالم اينه که آيا خط تلفن ثابت انواع مختلف داره؟ اين خط جديدي که خريدم چه فرقي داره با خط قديميه ؟ چرا قديميه 50.6 بهم ميده ولي اين جديده 26.0 تا؟
    این موضوع که شما میگی برای من هم اتفاق افتاده اما بر عکس.
    اوایل یک خط تلفن داشتیم که من با اون به اینترنت کانکت میشدم.پهنای باند بیشتر از 33.0 نمیداد.به خاطر اینکه خانواده اعتراض داشتند نسبت به اشغالی خط مجبور شدم و رفتم یک خط جدید خریدم.(اون زمان منطقه مخابراتی ما برای ADSL راه اندازی نشده بود)جالب اینجاست که وقتی با خط جدید کانکت میشدم پهنای باند 52.0 بهم میداد.
    بدون شک مشکل از مخابرات هست چون خطهای تلفن ثابت به دو صورت هست یکی فیبر نوری و اون یکی رو هم نمیدونم

پروفشنال mamad_tk_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز
    نويز بر روي خط تلفن تاثير خيلي زيادي براي اينترنت دارد .
    نويز ممكن است به هر صورتي بر روي خط تلفن شما بيفتد .
    ممكن است كه كابل خط تلفن جديد شما از كنار سيم برقي رد شده باشد كه خيلي به هم نزديك شده اند و كابل برق بر روي خط تلفن شما نويز مي اندازد .
    و يا اينكه اتصالات مشكل داشته باشند :
    وقتي كه چند تيكه سيم را به هم اتصال بدهيد و براي كابل اينترنت استفاده كنيد باز هم باعث افتادن نويز بر روي آن خط مي شود .
    و يا اينكه مشكل از مخابرات است .
    اگر كابل اينترنت شما يك تيكه است بهتره كه شما با مخابرات محلتون تماس بگيريد و درخواست راهنمايي كنيد .
    البته دلايل ديگري هم مي تونه داشته باشه ولي بيشترين و متداول ترين مشكل همي هايي بود كه گفتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شرمنده من dial up دارم دوبار پست شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ویرایش اشتباه شد

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز
    نويز بر روي خط تلفن تاثير خيلي زيادي براي اينترنت دارد .
    نويز ممكن است به هر صورتي بر روي خط تلفن شما بيفتد .
    ممكن است كه كابل خط تلفن جديد شما از كنار سيم برقي رد شده باشد كه خيلي به هم نزديك شده اند و كابل برق بر روي خط تلفن شما نويز مي اندازد .
    و يا اينكه اتصالات مشكل داشته باشند :
    وقتي كه چند تيكه سيم را به هم اتصال بدهيد و براي كابل اينترنت استفاده كنيد باز هم باعث افتادن نويز بر روي آن خط مي شود .
    و يا اينكه مشكل از مخابرات است .
    اگر كابل اينترنت شما يك تيكه است بهتره كه شما با مخابرات محلتون تماس بگيريد و درخواست راهنمايي كنيد .
    البته دلايل ديگري هم مي تونه داشته باشه ولي بيشترين و متداول ترين مشكل همي هايي بود كه گفتم
    نه دوست من. من اين خطم رو دقيقا از همون مسيري رد کردم که قبلي رو رد کرد بودم. سيمم هم کاملا يه تيکه هستش. يعني الان زير ميزم دو تا پريز سوکت گذاشتم که يکي براي قديمي هستش که سرعت بالا ميده و يکي جديده که سرعت پايين ميده. متوجه شدم مشکل از کجا بود. اينا رو ببين

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_Moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بسته با اتجهیزات بکار رفته در سویچینگ خط شما داره...
    اون اولا منم با 50 میرفتم اینترنت ريا، تا اینکه مرکز ما جدا شد و یه خط جدید برای ما دادن شد 31 k ، رفتم شاکی شدم گفتن که اون مراکز قدیمی ها تجهیزات از خارج خریداری شده ولی جدیدا تجهیزات داخلی استفاده میکنن...
    درضمن خیلی جاها که خط جدید میدن ، برای اینکه زود خط رو بدن میان از یه خط و تجهیزات برای چندتا شماره و مشترک استفاده میکنن ، که فکر کنم بهش میگن pcm یه جوراستفاده اشتراکی....

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    علاوه بر مشکلات ذکر شده در بالا اضافه شدن خطهای فیبرنوری رو باید اضافه کرد
    چرا مخابرات از خطوط مسی استفاده نمیکنه ؟
    ۱- چون خود مخابرات از لحاظ قانونی نمی‌تونه سرویس ADSL بده مانع تراشی میکنه یک مثل قدیمی هست میگه دیگه‌ی که برای من نجوشه همون بهتر که . . .
    ۲- هزینه که یه کاربری که با DialUp کار میکنه که به جیب مخابرات رو در نظر بگیرید در مقابل یک هزینه آبونمان ۲و۳ هزارتومانی که کاربر ADSL میده
    ۳- دردسر های که مخابرات بابت خطوط مسی متحمل میشه هزینه پیمانکار برای حفاری مجددخیابان - هزینه مجدد برای سوئیچ جدید
    پس کاربری که با DialUp کار میکنه به نفع مخابرات هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

زوج سیمی که از مرکز مخابرات به منزل ما میاد ابتدا از سالن دستگاه وارد سالن توزیع اصلی موسوم به Mdfمیشود سپس در این سالن به کابل هایی که آنهارا کابل مرکزی می گویند (ومعمولا این کابل ها 1000زوجی و حتی بالاتر هستند)متصل میشوند این کابل های با مفصل هایی که در حوضچه به انها زده میشود نهایتا از یک جعبه که کافو نامیده میشودسر در میآورند.از اینجا تا به بعد کابل ها کم زوج (مثلا 100زوجی )شده و به جعبه هایی به نام پست هدایت میشوند البته با مفصل هایی که زده میشود وهر پست معمولا ده زوجی است از کافو تا پست کابل ابونه نامیده میشود و معمولا ین کابل در پیاده رو ها و از طریق زمینی به پست ها رساند میشوند.و از پست تا منزل مشترکین هم ازطریق کابل هوایی کشیده میشود .ملاحظه میکنید که یک زوج سیم تا به منزل ما برسد اتصالات زیادی میخورد و کافی است که یکی از این اتصالات درست یا ضعیف باشد یا یکی ازاین کابل ها استاندارد نباشد.ونیز راحتر بر ان تاثیر داشته باشد(از لحاظ عایق یاروکش سیمها.... یا مفصلی آب توش رفته باشد... و ده ها علت دیگر میتواند باشد که روی کیفیت خط تلفن تاثیر منفی بگذارد....

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بسته با اتجهیزات بکار رفته در سویچینگ خط شما داره...
    اون اولا منم با 50 میرفتم اینترنت ريا، تا اینکه مرکز ما جدا شد و یه خط جدید برای ما دادن شد 31 k ، رفتم شاکی شدم گفتن که اون مراکز قدیمی ها تجهیزات از خارج خریداری شده ولی جدیدا تجهیزات داخلی استفاده میکنن...
    درضمن خیلی جاها که خط جدید میدن ، برای اینکه زود خط رو بدن میان از یه خط و تجهیزات برای چندتا شماره و مشترک استفاده میکنن ، که فکر کنم بهش میگن pcm یه جوراستفاده اشتراکی....
    کاملا تاید میشه .

چون من هم رفتم ADSl بگیرم همین رو گفتن ، البته صاحب ISP'یه گفت پرگین هست . و روی این خطوط ADSL ارائه نمیشه .

خط به اسم هر کی که هست میتونه بره و درخواست بده تا از ین حالت درش بیارن ، اونا هم چک می کنن اگه بشه این کار رو انجام میدن . مال من اویل 19.2 وصل میشد ولی الان 46 . البته بازم از خطهای دیگه سرعتم پایینتره ، نمی دون چرا .(البته مال من رو این isp که ازش adsl گرفتم چون اشنا داشت و می خواست مشتریش نپره درست کرد) .

حالا مخابرات این همه توی شیپور جار میزنه که سرویس دهی به روز شد ولی نمگن به چه قیمیتی . تازه من شنیدم مطمئن نیستم که 30 تا شماره رو روی یک خط میدن !!!
    Last edited by jooya; 29-12-2007 at 22:54.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •