تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل عجیب با کارت گرافیکی!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشکل عجیب با کارت گرافیکی!!!!

دوستان چند روز پیش وقتی سیستممو روشن کردم دیدم که تو مانیتور تصویر ندارم یعنی از حالت خاموش به روشن تغییر پیدا نمیکرد در صورتی که سیستمو روشن کرده بودم بعد از کلی ور رفتن با سیستم فهمیدم که ایراد از کارت گرافیکم هستش اما نکته عجیب اینه که کارت گرافیک من کاملا سالمه و روی یک مادربورد دیگه راحت کار میکنه همینطور یه کارت گرافیک دیگه رو مادربورد من خوب کار میکنه به نظر شما چرا یا چی شده که آب این دو تا با هم تو یه جوب نمیره مادربورد من msi K9n Ultra و کارت گرافیکم هم msi Nx6600 هستش اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه راستی اینو هم بگم که بایوس مادربورد و کارت گرافیکم هم آپدیت کردم ولی فایده ای نداشت
    ممنون

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مانیتور رو هم چک کردی ؟یعنی وقتی یه کارت دیگه رو روی مادر برد گذاشتی مانیتور تصویرش اومد؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان چند روز پیش وقتی سیستممو روشن کردم دیدم که تو مانیتور تصویر ندارم یعنی از حالت خاموش به روشن تغییر پیدا نمیکرد در صورتی که سیستمو روشن کرده بودم بعد از کلی ور رفتن با سیستم فهمیدم که ایراد از کارت گرافیکم هستش اما نکته عجیب اینه که کارت گرافیک من کاملا سالمه و روی یک مادربورد دیگه راحت کار میکنه همینطور یه کارت گرافیک دیگه رو مادربورد من خوب کار میکنه به نظر شما چرا یا چی شده که آب این دو تا با هم تو یه جوب نمیره مادربورد من msi K9n Ultra و کارت گرافیکم هم msi Nx6600 هستش اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه راستی اینو هم بگم که بایوس مادربورد و کارت گرافیکم هم آپدیت کردم ولی فایده ای نداشت
    ممنون
    ببین vga رو قشنگ جا بزن رو اسالات منم اینوطوری شده
    که کارت گرافیکم از جاش خارج شده بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •