تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: [REQ] چه طوری می توانم System Volume Information را پاک کنم ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض [REQ] چه طوری می توانم System Volume Information را پاک کنم ؟!

سلام به شما دوستان عزیز . فروم قوی و علمی خیلی خوبی دارید .
    یک سوالی برای من پیش آمده که اگه جوابی برایش پیدا کنم سوال خیلی ها و مشکل خیلی ها رو حل کنه .

من از NTFS برای پارتیشن هام استفاده می کنم . در تمامی درایو های من فولدری با اسم System Volume Information وجود دارد ( برای همه این طور هست ) . اما متاسفانه نمیشه به آن داخل شد و ویرایش و یا حذف کرد.
    وقتی می خواهم آن را باز کنم این پیغام رو به من می دهد :

c:\System Volume Information is not accessible
    Access is denied

در ویندوز 98 امکان باز کردنش وجود داشت ، اما XP نه ! فکر کنم مشکل در سطح دسترسی باشه .
    با اکانت Administrator هم امتحان کردم که فرقی نداشته . لطفا کمک کنید . این فولدر مکان و مسافر خانه هرچی ویروس و تروجان و ... است . !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگر هدف شما پاك كردن محتويات داخل اين پوشه ها است ، به راحتي با كليك راست بر روي My Computer و گذاشتن تيك Turn off system restore on all drive در سربرگ System restore مي توانيد اين قابليت را غير فعال و فايلها رو بطور خودكار پاك كنيد.
    اگر هم هدف شما ورود به پوشه ي System Restore و ديدن محتويات و يا پاك كردن دستي است ، نخست از مسير زير :
    Tools>Folder Options>View>Advanced Settings
    تيك گزينه ي Use Simple sharing را برداريد و Ok كنيد ؛ حال با كليك راست بر روي پوشه ي System Volume information و ورود به سربرگ Security ، با استفاده از دكمه ي Add ، و بخشهايي كه بدنبال خواهد آمد و در تصوير زير نيز نمايان است :

، سعي كنيد User Account خود را Add كنيد و از بخش و در قاب Permissons for Administrators ، سطح اختيارات Full control را براي آن انتخاب و در پايان OK كنيد ؛ اگر مراحل كار را بدرستي انجام داده باشيد اكنون به داخل پوشه ي System Volume information دسترسي خواهيد داشت .

3. این کاربر از ocz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

واقعا ممنونم ! دوست عزیز مرسی . شما دوتا چیز رو نشون دادی . یکی ورود به پوشه و دومی سطح دسترسی به فولدر ها . مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •