archi-girl ، واقعا یه دنیا ممنونم ... خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم که تو هم تو کار Arch هستی چه بهتر دیگه رشتتم معماریه ! پس میتونم تو این راه کلی تجربه از شما کسب کنم ....gif)
-------------------------------------------------------------------------
در مورد این پرسپکتیو که گفتی باهات موافقم حالا من واسه همین نقاط دید رو میکشم ببین چطوره ....gif)
-------------------------------------------------------------------------
راستی من میخوام برم رشته معماری یا اگه اون نشد عمران ، واسه همین میخواستم از الان یه پیش زمینه خوب از معماری داشته باشم ... به نظرت بهترین کتابی که من میتونم الان بخونم چیه ؟! من الان سوم دبیرستانم و 1 سال دیگه باید ککور بدم اگه خدا بخواد معماری قبول شیم ... بهر حال عاشقشم ، راستش دیروز من میخواستم این کتاب رو پرینت بگیرم و بشینم ترجمه کنم و بخونم :
Structure as Architecture: A Source Book for Architects and Structural Engineers
Andrew Charleson

اینم لینکش :(241 ص - 7مگ)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی کتاب خدایی هست پر عکسه ... با مثال توضیح داده ... راستش میدونی کتاب انگلیسی خوندن خیلی حال میده چون میشینی ترجمش میکنی و بعد که میخونی لذت میبری و درکت از کتاب 10 برابر میشه ... از یاد آدم هم نمیره ... حالا شما هم اگه کتاب خوبی سراغ داری به من پیشنهاد کن ... اطلاعات دیگه ای هم در مورد رشتت بدی ممنون تر تر میشم ... (شرمنده من یهو جو گیر شدم ... راستش تو این فروم exterior کار کمه و غنیمته نباید از دستت بدیم !
)