دوباره سلام
اول اینکه میخوام بگم این مورد یه مساله مهم واسه این فرومه, من تعجبمیکنم چرا از قدیمیا و اونایی که هم ریت و هم تجربه و تخصص بالاتری دارنهنوز نظری ندادن و همکاری نکردن.(البته هنوز یه روزم نگذشته, امیدوارمبیان)
همه بهتر از من میدونن که یه اپلیکیشن تحت وب ساختنش به طور کلی به دو دسته اصلی Frontend و Backend تقسیم میشه.
بخش Frontend طراحی گرافیک, مولتی مدیای سایت, طراحی اینتر فیس, طراحی اطلاعات(چگونگی قرار گرفتن اطلاعات روی صفحه), html و CSS و مواردی از این قبیل رو شامل میشه.
بخش Backend طراحی اطلاعات(چگونگی قرار گرفتن اطلاعات روی سرور), عملیات پروسس محتوای فرمها, برنامه نویسی دیتا بیس, CMS , اسکریپت نویسی(JScript یا VBScript) و در نهایت برنامه نویسی Server Side با php یا asp و ... و در کل چنین مسائلی رو در بر میگیره.
این تقریبا میشه پروسه ساخت و واسه تک تک مواردش باید یه بخش جداگونه در نظر گرفته بشه. میبینی خیلی میشه.
از طرف دیگه ابزارهایی هستن که واسه پیاده کردن عملیات ساخت چنین محصولاتی بکار میرن. مثلا اینکه CSS یا html رو با چی بنویسیم(غیر از Frontpage یا Dreamweaver). معرفی برنامه های وب نویسی مثل همون Dreamweaver یا ّFrontpage و البته M Expression Web و بحث و تبادل نظر و طرح سوال و مشکل درباره هر کدوم از اونا.مثلا یه بخش به نام Dreamweaver باشه که هر کی هر چی در رابطه با اون میخواست مستقیم بره تو بخش خودش و دیگه معطل و سرگردون نشه.
برنامه های گرافیکی ظاهرا یه کم سر و سامون داره, البته نمیدونم اگه نیاز به طرح مسائل طراحی گرافیکی وب تو بخش وب باشه یا نه.
ابزارهای برنامه نویسی و اسکریپت نویسی هم که دیگه نیاز به گفتن نداره که چقدر ممکنه توش سر در گمی و سوال و بحث پیش بیاد. پس واسه اون هم باید یه قسمت مخصوص در نظر گرفته بشه و کسایی که تو اون موارد تخصص دارن اونجا رو اداره کنن. حالا حتما لازم نیست عنوانشون بشه مدیر فلان بخش, همین که بتونن به دوستاشون کمک بدن خودش کلی خوبه دیگه.
سرچ انجین ها خودش میتونه یه بخش باشه, همونطور که تو اون پست داریوش دیدیم بچه ها تقریبا اطلاعات خوب و بدرد بخوری داشتن. من که تقریبا هیچیش رو نمیدونستم, کلی یاد گرفتم.
تجارت الکترونیک رو هم میشه در موردش بحث کرد. منظورم خود موضوع و تبلیغ و پول در آوردن از طریق این فروم نیستا. اینکه چگونگی ساخت چنین سایتهایی معرفی بشه و اگه کسی سوالی در مورد مسائل مربوط به طراحی, پشتیبانی یا تامین امنیت چنین سایتهایی داشت اونجا مطرح کنه.
هر تکنولوژی جدیدی هم که اومد و کسی ازش خبر داشت یه قسمت اخبار روز Web Development بزارین که اونجا معرفی بشه, بعد اگه کاربردی بود یه تاپیک هم واسه اون تشکیل بدین.
به نظر من اگه بخوای از اولش همه رو بگی خیلی زیاد میشه, یعنی دامنه موضوعات خیلی خیلی گسترده ست. حالا با همین چیزای مختصر و اساسی شروع کنین تا به مرور زمان همه کمک کنن و تکمیلش کنن. من نمیدونم واسه شروع یه همچین حرکتی چیکار باید کرد, فقط شروع کنین حالا هر جوری که خودتون بلدین و میدونین.