تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: برای اسمبل سیستم از کجا شروع کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض برای اسمبل سیستم از کجا شروع کنم

با سلام می خاستم بدونم برای اینکه بتونمسیستم جمع کنم و اسمیل کنم باید از کجا شروع کنم یعنی اینکه مثلا از کجا تعریف های پایه مثل cash . fsb و خیلی چیزای دیگه را یاد بگیرم مثلا این سی پی یو با این رم خوبه یا این مادر بورد با fsb فلان با اون سی پی یو و رم خوبه خواهشن راهنمایی کنید

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از مادر برد واست بگم.
    در مادر برد ها به مارک اون و chipset و مقدار ساپورت رم و ساپورت cpu . تعداد sata و غیره ... کلا به امکانات مادر برد . چون اصلی ترین قطعه هستش به نظر من.
    در مورد cpu هم بین intel و amd خوب طبیعتا به قدرتشون اهمیت بده و هر چه قویتر باشن گرونتر هم هستند.
    ram به مارک رم مثلا : ocz . Geil . patriot .,و مارکهای خوب و به باس رم هم باید توجه کنی که هر چه بیشتر باشه بهتره و باید اون باس رو هم مادر بردت پشتیبانی کنه.
    در مورد hard باید بگم خوب مارک معتبر . فضای بیشتر . buffer بالاتر و sata 2 باشه.
    در رابطه با کارت گرافیک خوب اگه اهل کارهای گرافیکی سنگین هستی مثل بازی خوب این یه بحث طولانی داره که باید به چه شاخص هایی اهمیت بدی و هر وقت خواستی کارت بخری تو تالار مانیتور و کارتهای گرافیکی تاپیک بزن تا بیشتر و با کمک دوستان راهنماییت کنیم.
    چی مونده باز؟
    مانیتور و کیس و پاور .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •