با سلام به دوستان.
من سايتم رو با نرم افزار front page طراحي كردم. پسوندي كه خودش براي اونها در نظر گرفته htm است. آيا اين با html فرق ميكنه؟
با سلام به دوستان.
من سايتم رو با نرم افزار front page طراحي كردم. پسوندي كه خودش براي اونها در نظر گرفته htm است. آيا اين با html فرق ميكنه؟
نه فرقی نداره فقط این html چهار حرفیه و جدیدتره ولی هر دو یکی هستن یعنی محتواشون فرقی ندراه خلاصه فرق اساسی ندارن یا میشه گفت فرق ندارن اگر هم.........![]()
همونطور که دوستمون گفت فرق ندارن
فقط یه حرف کمتر داره
از هز کدوم خواشتید استفاده کنید فقط تویه لینک دهی و ... حواستون باشه
من خودمم هم htm رو بهتون پیشنهاد میکنم
استاندارد تره
دوستان عزيز بابت راهنمايياتون خيلي ممنون.
البته دوستان همه چیزو گفتن ولی دو تا نکته: اصولا فرق html و htm تو اینه که توی ویندوز 3.1 (ماله زمان پیر علی شاه) ویندوز 3.1 فقط htm رو می تونه اجرا کنه ... البته این ماله موقعی بود که هنوز وب سایت هایی مثل یاهو و... درست نشده بودند
ولی الان هر دو پسوند یکی هستند ... اما نکته دوم اینکه برخی از server ها صفحه اصلی وب سایت رو به صورت یکی از این دو پسوند می شناسند ( اگر دیدی فیلی مثل index.html رو توی سرور آپلود کردی ولی کار نمی کنه می تونه یکی از علت هاش این باشه و اگر index.htm رو به جاش بذاری کار میکنه)
سياوش ممنون.
من آپلود كردم خوشبختانه شناختش. مشكلي نداشت.
هه هه هه
احتمالا اون سرورها هم باستانی بودن یا اینکه زغالی بودن
![]()
دقیقا همین طوره!!!هه هه هه
احتمالا اون سرورها هم باستانی بودن یا اینکه زغالی بودن![]()
همونطور که دوستان گفتن مایکروسافت ( طبق عادت همیشگیش که میخواد دنیا رو در جهتی که خودش هست تغییر بده و نمیخواد خودش رو با دنیا تطبیق بده ) برای اینکه صفحات وب با پسوند html توی ویندوز 95 که فقط پسوندهای 3 حرفی مجاز بودن مشکل نداشته باشن اومد و یه حرف کم کرد و htm رو اختراع کرد. این دو تا پسوند هیچ فرقی با هم ندارن. اگه دقت بکنین فقط هم نرم افزار فرانت پیج این پسوند رو بصورت پیش فرض داره و ادیتورهای دیگه همون html رو پیش فرض دارن.
درباره ساپورت هم فکر نمیکنم فرقی کنه چون الان تمام سیستمهای عامل از پسوندهای بیشتر از سه حرف پشتیبانی میکنن.
به این میگن نمایش قدرت!همونطور که دوستان گفتن مایکروسافت ( طبق عادت همیشگیش که میخواد دنیا رو در جهتی که خودش هست تغییر بده و نمیخواد خودش رو با دنیا تطبیق بده ) برای اینکه صفحات وب با پسوند html توی ویندوز 95 که فقط پسوندهای 3 حرفی مجاز بودن مشکل نداشته باشن اومد و یه حرف کم کرد و htm رو اختراع کرد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)