تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 51

نام تاپيک: کسانی که Internet Download Manager دانلود میکنند لطفا کمک کنند

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض کسانی که Internet Download Manager دانلود میکنند لطفا کمک کنند

با سلام به خدمت همه دوستان
    من چند وقتیه Internet Download Manager دارم دانلود میکنم ولی چند تا مشکل داشتم ممنون میشم کمکم کنید:

1-مچجوری میشه کاری کرد که یکی یکی فایلها بعد از اتمام دانلود بشن نه همگی با هم.
    2-بعی وقتها فایلها رو بصورت 100% دانلود میکنه بعد یه اروری میده که اسم این فایل نامفهوه و در آدرس دانلودش که میرم این فایلو نمیبینم.چجوری پس این فیلو کجا سیو میکنه؟هر کاری میکنم که از روی برنامه رینیمش کنم شاید درست بشه نمیشه و چند نمونه مشابه مثلا چند تا فایل همنامو دانلود کردم کاملا هم نام اول متوجه نشدم بعد از دانلود متوجه شدم ولی فقط یکی از این فایلهای همنام میده تو آدرس دانلود بقیه پس چی میشن؟
    3-بعضی مواقع که مثلا 6 فایل همزمان دارند دانلود میشه بعضا یکی یا دو تاش ارور میده که سرور جواب نداد یا زمان تمام شد وباید از نو بیام دانلود کنم اینو چجوری باید حلش کنم؟البته فکر کنم این اگه مشکل یکی دانلود شدن حل بشه این هم برطرف میشه

با تشکر
    Last edited by بهنازی; 25-12-2007 at 18:08.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

به نظر من از برنامه dap استفاده کن
    عالیه
    دانلود اکسلریشن پلاس اسم کاملشه

پروفشنال ramin4116's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Adobe Illustrator CS3

پيش فرض

استاد با زدن بر روی دکمه Start Queue دانلود ها رو پشت سر هم انجام می ده Scheduler می تونی تنظیم کنی که چند فایل هم زمان دانلود بشه و نوبت بندی می تونی بکنی اگه نگرفتی بگو تا با عکس کامل نشونت بدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sJaguar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من قبلا از اين IDM استفاده ميكردم مشكمل اساسيش تو دانلود از رپيد شير بود هر كار ميكردي برنامه disable نميشد و به محض زدن دكمه Free خودشو مينداخت وسط واسه همين از خيرش گذشتم

Dap هم بعضي اوقات يه مشكل داره كه وقتي فايل دانلودش كامل ميشه و 100% ميشه دانلود قطع نميشه و همينطوري الكي ميره البته مشكل كرك هست فك ميكنم البته كسي اگه به اين مشكل خورد راهش اينه كه شما وقتي فايل 100% شد دانلود رو قطع كنيد و پسوند فايل كه بصورت asasa.pasvand.dap ميباشد رو rename كنيد و .dap رو از انتهاش برداريد البته قبل از اينكار بايد فايل رئ از پوشه دانلودهاتون به مكان ديگري Move كنيد.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

[quote]-مچجوری میشه کاری کرد که یکی یکی فایلها بعد از اتمام دانلود بشن نه همگی با هم.[/
    QUOTE]
    بله میشه ، کافیست که مطابق شکل در زمان بندی تعداد فایل دانلود رو روی 1 تنظیم کنید و با زمانبندی کار خودتون رو ادامه بدید :

2-بعی وقتها فایلها رو بصورت 100% دانلود میکنه بعد یه اروری میده که اسم این فایل نامفهوه و در آدرس دانلودش که میرم این فایلو نمیبینم.چجوری پس این فیلو کجا سیو میکنه؟هر کاری میکنم که از روی برنامه رینیمش کنم شاید درست بشه نمیشه و چند نمونه مشابه مثلا چند تا فایل همنامو دانلود کردم کاملا هم نام اول متوجه نشدم بعد از دانلود متوجه شدم ولی فقط یکی از این فایلهای همنام میده تو آدرس دانلود بقیه پس چی میشن؟
    در طول چندین سالی که از IDM استفاده می کنم تا حالا به مشکلی که شما گفتید برخورد نکردم !
    مطابق شکل ببینید که تنظیماتتون درست هست ؟
    یا اینکه وقتی یک دانلود تموم میشه یه پنجره باز میشه که میگه می خواهید بازش کنید یا پوشه مرود نظر رو باز کنید و ... شما می توانید همان موقع توسط یک مکان نمای کوچیک که در گوشه پایین سمت راست وجود داره فایلتون رو بکشید تو دسکتاپ و رها کنید اینجوری فایل هاتون رو هم دیگه نمیره !!!

-بعضی مواقع که مثلا 6 فایل همزمان دارند دانلود میشه بعضا یکی یا دو تاش ارور میده که سرور جواب نداد یا زمان تمام شد وباید از نو بیام دانلود کنم اینو چجوری باید حلش کنم؟البته فکر کنم این اگه مشکل یکی دانلود شدن حل بشه این هم برطرف میشه
    شما مگه چه سرعتی دارید که 6 تایی دانلود می کنید ؟
    اگه دایل آپ باشه که دیگه هیچی ! ولی اگه خطوط پرسرعت دارید بازم مشکل از دانلود منیجر نیست مشکل از سروری هست که دارید ازش دانلود می کنید ! شما یک بار تک تک همون فایل ها رو دانلود کنید ببینید که مشکلتون حل میشه یا نه ؟
    به نظر من از برنامه dap استفاده کن
    عالیه
    دانلود اکسلریشن پلاس اسم کاملشه
    ای کسانی که از صبانت استفاده می کنید ! ( هان ) یک بار از IDM استفاده کنید تا ببینید و بفهمید که معنای سرعت یعنی چی !! اونم از نوع ریتیلش ...
    من قبلا از اين IDM استفاده ميكردم مشكمل اساسيش تو دانلود از رپيد شير بود هر كار ميكردي برنامه disable نميشد و به محض زدن دكمه Free خودشو مينداخت وسط واسه همين از خيرش گذشت
    مگه بد هست که با دانلود منیجر از راپید دانلود کنید ؟
    شما به راحتی می توانید alt رو نگه دارید رو روی لینک مورد نظر کلیک کنید این جوری دانلود منیجر غیر فعال میشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sJaguar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[quote=K A R I M I;1932908]
    -
    مگه بد هست که با دانلود منیجر از راپید دانلود کنید ؟
    شما به راحتی می توانید alt رو نگه دارید رو روی لینک مورد نظر کلیک کنید این جوری دانلود منیجر غیر فعال میشه ...
    بد نيست اما اينطوري فايل دانلود نميشه بلكه فايل php مربوط به page رپيد دانلود ميشه البته اين Alt كه گفتيد رو من نميدونستم اما مدتيه ديگه ازش استفاده نميكنم با اين حال ممنون

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

بله من هم همین مشکل رو داشتم ولی الآن در ورژن های جدید این مشکل رفع شده ...
    در ضمن با این دانلود منیجر به راحتی می تونید راپید دانلود کنید که در نوع خودش بی نظیره !!

آخر فروم باز Ehsan Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

من از این برنامه استفاده می کنم.برنامه خیلی توپیه.سرعت دانلودشم خیلی بالایه.از راپیدشرم که میشه با سرعت بالا باهاش دانود کنی. دیگه چی می خوای.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر از جوابهای دوستان
    در مورد تک تک دانلود کردن مشکلی پیشن نمیاد وقتی چند تا با هم دارن دانلود میشه این مشکلی که گفتم پیش میاد.
    یه سوال دیگه آیا راهی هست که بدون محدودیت بشه از رپید دانلود کرد با حجم بالای50 مگ میخوام.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در ضمن
    منظورم از تک تک اینه که بعد از پنجرهای که میگه دانلود کنم یا نه وقتی تایید کردم و بعد از اون هم هر چی تایید کردیم یک یک برن تو صف نه اینکه هر چی لینکی که تایید میکنم بره تو لیست و با هم دانلود بشن

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •