سلام.
چون من ارادت خاصي به كاپكام و تمامي بازي هايي كه اين شركت ميزنه دارم، گفتم يه تاپيكي با همين عنوان كه مبينين درست كنم.
تا ببينم غير از خدم كيا با اين شركت و محصولاتش حال ميكنن
Only Capcom
سري رزيدنت اويل
سري دويل مي كراي
لوست پلانت Lost Planet
سري اونيماشو
سلام.
چون من ارادت خاصي به كاپكام و تمامي بازي هايي كه اين شركت ميزنه دارم، گفتم يه تاپيكي با همين عنوان كه مبينين درست كنم.
تا ببينم غير از خدم كيا با اين شركت و محصولاتش حال ميكنن
Only Capcom
بهترين سازنده ي بازي در دنيا فقط و فقط Capcom ....
بعد از اونEA
بازی های این شرکت خیلی قشنگ هستند ولی در سبک خودشون .
مثلا هیچ بازی روی دست Re 4 من ندیدم .
درسته.
RE4 كه يه چيز ديگس
همچنين دويل مي كراي 3![]()
خدا وکیلی Re 4 یه بازی قشنگ بوده که فقط از CAPCOM برمیاد
اگه توجه کرده باشی هیچ شرکت جرات رقابت با Capcom رو نداره !خدا وکیلی Re 4 یه بازی قشنگ بوده که فقط از CAPCOM برمیاد
چون واقعا RE4 برای سال 2004 واقعا شاهکار بود .
باید بگم بهترین بازی سال 2004 شناخته شد.![]()
واقعا سری re عالی بودند از همون قسمت اول به خصوص قسمت سوم که من خیلی ازش خوشم اومد.
مخصوصا داستان بازی ! با اینکه تکراری هست ولی با این نکات ریز و اتفاقات جالب آدم رو جذب بازی میکنه .واقعا سری re عالی بودند از همون قسمت اول به خصوص قسمت سوم که من خیلی ازش خوشم اومد.
معماها + قول های سخت + داستان خیلی قشنگ + گرافیک عالی و گیم پلی روون . دیگه چی میخواهید ؟!
ولی یه چیزی بگم.
قبلا هم یه جایی گفتم ولی یادم نیست کجا.
کاپکام خودش تشکیل شده از چند تا استودیو. که بهترینش استودیو شماره 4 هست.
سری رزیدنت اویل و دویل می کرای(به جز نسخه 2) ساخته دست همین استودیو بودن.
اگه سری دویل می کرای رو بازی کرده باشین حتما متوجه شدین که که نسخه 2 یک شکست بزرگ محسوب شد.
بعد از نسخه 1 که در زمان خودش به ابر بازی خوانده شد همه انتظار یک نسخه کاملتر رو داشتن. ولی کاپکم نسخه 2 رو داد به یک استودیو دیگه که در کمال تعجب تبدیل به بدترین نسخه این سری شد.که بعدش کاپکام مجبور شد دوباره برای احیای این بازی به استودیو شماره 4 روی بیاره.
خداییش من که لوگوی Capcom رو اول هر بازی میبینم اصلا یه جوری میشم.مطمئن میشم این یه بازی عالی هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)