سلام دوستان
نسخه ی بتای پادکست تاپیک آی فون آماده شد. پادکست یه جور رادیوی اینترنتی هست. البته رادیویی که تقریبا هیچوقت برنامه نداره!

پادکست تاپیک هر دو هفته یه بار آپدیت خواهد شد. توی این پادکست درباره ی اخبار جدید آی فون ، راهنمای خرید ، نرم افزارها و ... صحبت می شه. مطالبی که هم برای کاربران آی فون و هم برای افراد کنجکاو به این گوشی مفید باشن.
پادکست فعلا کلی ایراد (در زمینه ی اجرای رادیویی و اجرای نرم افزاری) داره که امیدوارم با کمک شما این مشکلات زودتر حل بشن. تا زمان حل مشکلات پادکست نسخه ی بتا خواهد بود.
پادکست این هفته رو می تونین از این لینک دانلود کنید (حجم ۱۴ مگابایت) :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجرای پادکست در نرم افزارهای مختلف:
iTunes
درصورتیکه iTunes بر روی سیستم نصب باشه (به احتمال زیاد) پادکست بطور پیش فرض در این نرم افزار اجرا خواهد شد.
هنگام اجرای پادکست در این نرم افزار Artwork and Video viewer رو باز کنید. Artwork پادکست با توجه به موضوع در حال بحث تغییر پیدا می کنه. بطور مثال هنگامیکه اخبار آی فون گفته می شه ArtWork یه فرم و هنگامیکه نرم افزارها معرفی می شن Artwork فرم دیگری پیدا می کنه.

QuickTime
قابلیت جابجایی بین بخش های مختلف پادکست وجود دارد.

iPhone & iPod
با استفاده از iTunes پادکست رو روی iPhone بریزید. قابلیت جابجایی در بخش های مختلف پادکست و تغییر فرم Artwork هنگام اجرا در iPhone وجود داره. .gif)
VLC
ممکنه در شناسایی Artwork با مشکل روبرو بشه. سعی می کنم این مشکل رو حل کنم.
دوستان درصورتیکه پادکست رو در نرم افزارهای دیگه ای مانند Windows Media Player تست کردین ما رو در جریان نتیجش بذارین.
منتظر نظرات و راهنمایی شما در جهت بهبود پادکست...
Update :
برای دانلود و دسترسی راحت تر به پادکست ، توی یه آدرست دیگه هم آپلودش کردم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Update :
دومین قسمت پادکست تا چند روز دیگه بعد از کنفرانس MacWorld 2008 شرکت اپل.