تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام بازی به نظر شما قویترین داستان و شخصیت پردازی رو د

راي دهنده
25. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • MAX PAYNE 1&2

3 12.00%
  • HITMAN series

2 8.00%
  • PINCE OF PERSIA series

6 24.00%
  • SPLINTER CELL series

1 4.00%
  • MAFIA

3 12.00%
  • CALL OF JUAREZ

0 0%
  • NFS MW&CARBON

0 0%
  • TRUE CRIME

0 0%
  • CALL OF DUTY series

1 4.00%
  • MEDAL OF HONOR series

0 0%
  • FAR CRY

0 0%
  • HALF LIFE series

0 0%
  • GTA series

4 16.00%
  • DESPERADOS 1&2

0 0%
  • FEAR series

0 0%
  • TIME SHIFT

0 0%
  • BIOSHOCK

1 4.00%
  • LOST PLANET

0 0%
  • DRIVER series

0 0%
  • CRYSIS

2 8.00%
  • SILENT HILL series

2 8.00%
  • RESIDENT EVIL series

0 0%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: (نظر سنجی) بهترین بازی از لحاظ محتوای داستانی و شخصیت پردازی ( به نظر شما!!!)

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض (نظر سنجی) بهترین بازی از لحاظ محتوای داستانی و شخصیت پردازی ( به نظر شما!!!)

خوب دوستان سلام :
    فکر کنم تا بحال این تاپیک رو کسی نزده و شاید هم دلیلش این بوده که زیاد مسئله مهمی نیستش و در بازی صرفا گرافیک و گیم پلی و... مهمتره تا داستان.
    اما خودم به شخصه از اون دسته افرادی هستم که بازی هایی رو دوست دارم که وقتی تمومشون میکنم . داستانش تو ذهنم بمونه و خلاصه داستان بازی واسم مهمه که قشنگ باشه.
    بازی هایی رو که به ذهنم رسیده و تا حالا تمومشون کردم رو لیست کردم تا هر کی هم اینا رو تموم کرده در موردشون نظر بده اگه چیزی هم از قلم افتاد شما میتونید تو پست هاتون بهش اشاره کنید ما هم نظر میدیم.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

به نظر من همه ي اينايي كه گفتي بهترين ها بودند اما بازم مي گم :

كراااااااااااااااايسيس
    كراااااااااااااااايسيس
    كراااااااااااااااايسيس
    كراااااااااااااااايسيس

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

به نظرم مافيا فارسي ار همشون بهتره واقعا عالي بوى ار نظر محتوايي

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من همه ي اينايي كه گفتي بهترين ها بودند اما بازم مي گم :

كراااااااااااااااايسيس
    كراااااااااااااااايسيس
    كراااااااااااااااايسيس
    كراااااااااااااااايسيس
    آخه من نمیدونم کرایسیس رو چه برداشتی از محتوای داستانش شما داشتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Carl Johnson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Finland

پيش فرض

agha nemidonam chera shoma onja bazie KANE & LYNCH : DEAD MAN ro nazashtid. yeki az behtarin bazi ha az nazare dastani va shaksiat pardazi hast

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Finland

پيش فرض

dar zemn aghaye chaos theory in emzat ham kheili bahale hahhahahha

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره راست میگی من باید اینو اضافه میکردم خوب اما الان خیلی ها هستند که هنوز این بازی رو بازی نکردند و واسه همین تقریبا این تاپیک همگانی نمیشد برای همین تو پست اول گفتم اگه بازی قشنگی از قلم افتاده شما در پست هاتون یاد آوری کنید .
    و شما این کار رو انجام دادید و ممنون.
    در ضمن امضای ما قابل شما رو نداره.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Finland

پيش فرض

ok , khahesh mikonam agha. kari nakardam

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از نظر داستانی Bioshock بهترین بود و هست.. مافیا هم قدیمی شده دیگه ..
    COD هم داستان خوبی داشت ولی داستان واقعی تبدیل به بازی شده بود در حالی که داستان پردازی یعنی ساخت داستان برای یک بازی ...
    GofdFather هم عین COD هست و از داستان یک فیلم گرفته شده و Max Payne داستان جالبی داشت ولی به دلیل ادامه دار بودن نمیشه انتخابش کزد چون داستان واقعی یک قسمت است و تمام ....
    POP هم داستان پردازی جالبی داشت ولی به دلیل چند قسمتی بودن نمیشه در نظر گرفت .. . .
    و کسانی که میگن کرایسیس میخوام بگم که این گیم داستان به خصوصی نداشت و این بازی فقط به رخ کسیدن موتور این بازی و DX10 بود که میشه گفت داستانی نداشت و تکراری بود ....
    MOH هم داستانی تکراری داشت ....
    سری NFS هم که داستان نداشت و نمیدونم چرا تو لیست اومده ؟؟؟ این بازی پایه اش اتومبیل رانی بود و هست و ربطی به داستان پردازی نداره ...
    سری GTA هم داستان به خصوصی نداشت و جامعه غرب رو به رخ جهانیان کشید که اثر موفقی بود و هست ...
    Half-Life از نظر داستان پردازی عالی بود و هست ولی به خاطر گنگ بودن و چند قسمتی بودن من اون انتخاب نکردم ...
    COJ داستان جالبی داشت ولی از نظر محیط داستان پردازی روش خوب کار نشده بود و فرد توی این بازی احساسی بهش دست نمیداد ...
    SC که من عاشق این بازی هستم داستان پردازی نداره و داره زندگی یک SPY رو نمایان میکنه ....
    Lost Planet داستان جالبی داشت ولی به خاطر به رخ کشیدن قدرتش به میدان امد نه داستان مثل کرایسیس ولی به موفقی اون نبود ...
    Hitaman داستان پردازی نداشت و زندگی یک قاتل کرایه ای رو به نمایش میگذاشت که این یک داستان پردازی حساب نمیشه ...
    True Crime هم مانند قبلی ها یک داستان تکراری رو دنبال میکرد ...
    Time Shift داستان به خصوصی نداشت و میخواتس سبک جدیدی ایجاد کنه که موفق نبود زیاد ...
    FEAR دارای داستانی عمیق بود و هست که درکش سخته ولی به دلیل داشتن داستان محبوب نشد و به خاطر سبک مبارزات و ... محبوب شد.
    Driver داستان زندگی یک راننده رو به نمایش میگذاره که درگیر مسائلی مانند قتل و.... میشه که داستان جدیدی نیست و توی فیلم ها زیاده ...
    Assassin Creed اگر این بازی تو لیست بو که نیست باز هم نمیتونست از نظر داستانی چیزی بگه و مانند Lost Planet و Crysis وارد میدان میشه تا قدرت سازندگانش رو به رخ بکشه ... ولی میتونه از نظر جو سازی بازی خوبی بشه و تا اونجایی که توی دمو ها دیده میشه معلومه که قرون وسطی رو تونسته به خوبی به نمایش عموم بذاره ...
    و حرف آخر :
    در این لیست نام خیلی از عنوانهای شایسته نبود مانند Syberia و Silent Hills ... و سارنده تاپیک میتونست نام خیلی از این گیم ها رو هم حذف کنه مانند NFS که داستانی نداره و فقط جای شاهکارهایی که گفته شد رو گرفته ....
    Bioshock توانست با داستان پردازی جالب و عالی خودش طرفداران رو میخکوب کنه ...
    این بازی از نظر گرافیکی بد نیود ولی من مطئن هستم کسانی که این بازی رو تموم کردند به خاطر داستانش بوده و نه به خاطر چیزه دیگه ....
    توی این گیم ادم میرفت توی حال و هوای دیگه ... احساس خفگی میکرد زیر آب و با نجات دادن هر دختر بچه از این احساس کاسته میشد و در پایان هم تونست تاثیر عمیقی رو طرفدارنش بذاره ....
    chaos theory عزیز
    افتتاح کننده تاپیک بهتر بود اول توی داستان پردازی گیم هایی رو انتخاب میکردی که ارزش حضور در این نظر سنجی رو داشته باشن بعد تاپیک رو باز میکردی ...[/URL]... همین جا از همه عزیزانی که میخوان تاپیک های نظر سنجی بزنن بهتره باکمی تامل تاپیکی رو ایجاد کنند که باعث همیچین مواردی نشود ...
    ببخشید زیاد شد ولی لازم بود ...
    بنیامین ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام , به نظرم بد نبود اگه resident evil رو هم در لیستت میذاشتی , من حتما به biohazard رای میدادم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •