تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: فقط میتونم با فایر فکس وارد جی میل شوم و اونهم با قست آماتور اون دیگه تو انجمن ها نمیتونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض فقط میتونم با فایر فکس وارد جی میل شوم و اونهم با قست آماتور اون دیگه تو انجمن ها نمیتونم

سلام
    بدبخت شدم فقط میتونم با فایر فکس وارد جی میل شوم و اونهم با قست آماتور اون دیگه تو انجمن ها نمیتونم
    بیش از 1خط بنویسم چون اگه بنویسم سیو نمیشه نمیتونم فایل ها رو آپلود کنم راستی ویندوز هم عوض کردم
    Last edited by مبتدی2; 24-12-2007 at 15:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کسی نیست
    بابا من اصلا نمی تونم فایل رو ی هاستها آپلود کنم مشکل چیه فایل رو آپلود میکنه وقتی که میخواد آدرس رو بده صفحه خراب میشه با هر سایتی همینطوره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

با مرورگر خود ويندوز هم همين مشكل را داري؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره اون اصلا ایمیلمو بالا نمیاره ( اپرا هم همینطوره) ولی فابرو فکس ایمیلمو با حالت بیسیک بالا میاره که اصلا نمیشه یک نامه رو هم دلیت کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اصلا نمیتون فایلی رو در اینترنت آپلود کنم یا نامه ای رو سند کنم ودر پی سیورد هم فقط یا یا 2 خط رد میکنم بیشتر که میشه صفحه ارور میده

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوست عزیز شما از dial up استفاده میکنی برو اکانت رو عوض کن
    بعدش هم از یه آتنی ویروس خوب با آپدیت استفاده کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من از adsl استفاده می کنم در شهرستان هم هستم مشکل چیه و وقتی سرعتم رو با سایت چک کردم 113 نشون داد و اکانت من محدودیت دانلود نداره computers4sure.com
    Last edited by مبتدی2; 25-12-2007 at 14:58.

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

در مورد این که فقط با یک مرورگر خاصی می تونی بری توی gmai ت هیچ نگران نباش چون کوکی های gmail با خیلی از مرورگر ها مشکل داره. البته می تونی مشکلت رو به سرویس دهندت ربط بدی اما چون با یکی از مرورگر هات میاد پس نتیجه می شه گرفت مشکل از سرویس دهنده نیست.

این از این. ولی مشکل باز شدن صفحه basic برای gmail هم به مرورگرت بستگی داره. اصلا کلا برای بهره برداری کامل از Gmail باید از یک سری مرورگرهای خاص استفاده کنی. به نظر می یاد که Internet Explorer ورژن 6.0.2900.2180 تمام مشکلات را برای gmail رفع کرده باشد. ولی نسخه هفتش یا کلا مثل opera نمی یاره یا مثل چیزی که گفتید فقط بخش basic را باز می کند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون _ خوب با جی میل کاری نداریم_ من نمیتونم بیش از سه خط در پی سی بنویسم چی --- نمیتونم در هیچ سایتی فایل آپلود کنمن چی ____ نمیتونم ایمیل بنویسم چی ------ نمیتونم چیزی رو سایتم بنویسم چی -------

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این کارها رو که نمی تونی انجام بدی از اینترنتت حتما هستش.من با دایل آپ کانکت می شم.ولی مواقعی برام پیش اومده که اینطوری بشه.برای من که تنظیمات اینترنتم توی ویندوز و رجیستری به هم می ریزه این طوری می شه.
    شما اول سعی کن با برنامه تعمیر ویندوز مثل registry mechanic امتحان کنی و ایراد هاش رو فیکس کنی.
    اگه درست نشد راهی نداری به جز اینکه ویندوزت رو عوض کنی.
    البته برای من این طوری درست می شه و شاید قضیه شما فرق کنه ولی امتحان کردنش به نظرم ضرری نداره.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •