Apple iphone 8 gig یا N95 8 gig
how do you do?
Apple iphone 8 gig یا N95 8 gig
how do you do?
خاب معلومه ن95 8 گيگ خيلي خيلي سرتره
از چه لحاظ ان95 سرتره صداش چطوریه
صدای اون یکی بلندیش و کیفیتش چطوره؟
اتفاقا منم بین این دو تا مونده بودم اما بعد از کار کردن باهاشون آی فون رو ترجیح دادم. من هنوز متوجه نشدم این دوستان به چه سند و مدرکیN95 رو خیلی سرتر از آی فون می دونن. آی فون در آمریکا ، انگلستان ، آلمان و فرانسه که بطور رسمی وارد بازار شده با فاصله ی زیادی پرفروشترین موبایل هست. ضمنا از سوی بسیاری از مجلات و روزنامه ها بهترین ابداع سال ۲۰۰۷ شناخته شده.
منطقی ترین مقایسه ی بین این دو گوشی رو فکر می کنم Cnet انجام داده. این هم لینک ویدیوش هست.
انتخاب گوشی کاملا سلیقه اییه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط بدونین نه تنها من ، بلکه بقیه ی بچه هایی که تو P30world آی فون خریدن ، همگی عاشق این گوشی شدن.
Last edited by RezaTayebiJ; 23-12-2007 at 19:05.
من فکر می کنم iPhone جالبترین وسیله الکترونیکی بوده که تا حالا داشتم.
خوبه میگین جالبه!!!
جالبه هر روز با دوستارانه آیفون درگیرم! ببین داداش در اینکه ابداعش بدیع و فوق العادست منم موافقم! کار باش شیرینه ، هیچ وقت هم خسته نمشی! آپدیت کردنش هم زیاد سخت نیست!
بازم از مزایایی گوشی بگم! این قدری که بدونم چیه باش کارکردم!
ولی همین گوشی پرفروش تا کشورهایی که نام بردین توقع کاربرشو براورده کرده! یه ال سی دی 3.5 اینچی که واقعا دیدن فیلم یا گشت تو اینترنت باش لذت بخش هست!
حالا تو ایران یا حالا هر کشور دیگه تو آسیا که اپراتور قوی در زمینه اینترنت نیست! براتون سوال نیست چرا تو کشوری مثل ژاپن (که میشه گفت تو کشورهای آسیایی اول یا دومه (در زمینه تکنولوژی)) این گوشی به صورت رسمی معرفی نشده! دلیلش این نیست که تو این کشور آیفون به جایگاهش نمیرشه!
از نعمت یه دوربین متوسط (متوسط ) بی بهرس! البته 2 مگاپیکسل کم نیست ولی بدون فوکوس! از بلوتوث که فقط با هدفون (هدست) استریو پشتیبانی میکنه (پس جابجایی فایل چی؟!!!).
البته آپدیت میشه! تا الان هم آپدیت Forward کردن Sms و فیلم برداری اومده!
نتیجه به نظرم پشت موفقیت آیفون ، یه شرکتی بنام AT&t هست(!) و ادغام نسل جدید امکانات این اپراتور و محصول اپل تونسته بازار گوشی رو در اختیار بگیره! (تو کشورهای اروپایی هم شرکتهای مثل Vodafon,T-Mobile,O2)
بهتر نقطه نظرهامون رو بگیم این دوستمون خودش انتخاب کنه!
اما فراموش نکنید ایفون خدای ال سی دیه و ضخامتش کمه!!تاچ اسکرین هم هست!!
اما به نظر من ایشون در حال حاظر ان95 8 گیگ بگیره بهتره!بالاخره ملت عقلشون تو چشمشونه و وقتی ان95 8 گیگ رو دیدن کفشون میبره پس بهتره توی ایران ادم ان95 بخره تا اینکه ایفون بخره!!!ولی اگه من بودم ایفون رو بنا به دلایل خودم انتخاب میکردم!!
Last edited by rainysky50; 23-12-2007 at 20:23.
ببین n95 امکاناتش بیشتره ولی به نظر من iphone یه چیز دیگست.
البته از 5mp دوربین و فیلمبرداری n95 هم نمبشه گذشت.
آقایونی که این گوشی ها رو دارن بگن صداش منظورم مکالمه و پخش موزیک است چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)