تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: لينوكس چهت كارهاي گرافيكي كدوش و چه ورژني؟

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض لينوكس چهت كارهاي گرافيكي كدوش و چه ورژني؟

سلام دوستان
    من ديگه واقعا از دست اين ويندوز خسته شدم همش گير و گير و گير ...
    بعد از هر ماه بايد عوض بشه

ببينم كدوم نسخه از لينوكس ( با ورژنش لطفا) براي كارهاي گرافيكي بهتره؟ من شنيدم زوزه خوب جواب ميده درسته؟؟

تفاوتي هم دارن ؟ مثلا در اين نسخه فلان برنامه كار بكنه و در نسخه ديگه همون بارنامه كار نكنه ؟؟

ممنون و موفق باشيد
    يا حق

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديگه واقعا از دست اين ويندوز خسته شدم همش گير و گير و گير ...
    بعد از هر ماه بايد عوض بشه

ببينم كدوم نسخه از لينوكس ( با ورژنش لطفا) براي كارهاي گرافيكي بهتره؟ من شنيدم زوزه خوب جواب ميده درسته؟؟

تفاوتي هم دارن ؟ مثلا در اين نسخه فلان برنامه كار بكنه و در نسخه ديگه همون بارنامه كار نكنه ؟؟

ممنون و موفق باشيد
    يا حق
    دوست عزیز اصولا اگر برنامه ای در توزیعی کار کنه در تمامی توزیع ها کار میکنه نهایتش ممکن هست در برخی توزیع ها نیاز به یکسری تنظیمات باشد که در توزیعی دیگر آن تنظیمات بطور پیش فرض انجام شده باشد،‌ ضمن اینکه شما مشخص کنید مدنظر شما برای کارهای گرافیکی معادل چه برنامه هایی است؟

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دوست عزیز اصولا اگر برنامه ای در توزیعی کار کنه در تمامی توزیع ها کار میکنه نهایتش ممکن هست در برخی توزیع ها نیاز به یکسری تنظیمات باشد که در توزیعی دیگر آن تنظیمات بطور پیش فرض انجام شده باشد،‌ ضمن اینکه شما مشخص کنید مدنظر شما برای کارهای گرافیکی معادل چه برنامه هایی است؟
    من برات مشخص میکنم
    افتر افکت ،فتوشاپ،پریمیر...

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    ۱- نرم افزارهای تولیدی ادوبی مخصوص پلتفرم ویندوز و مکینتاش هستش در نتیجه در لینوکس نمیتونید از آنها استفاده کنید
    ۲- با اینکه گرافیست نیستم ولی اینو میدونم که گرافیست کارهای حرفه‌ای و کسایی که ویرایش فیلم و ۳بعدی کار میکن از مکینتاش استفاده میکنن ( باید ۷ - ۸ میلیونی خرج بکنی )
    ۳- حالا اگر میخواهید از لینوکس استفاده کنید باید از برنامه‌های مخصوصی که در لینوکس هستش استفاده کنید یعنی از اون فضای ویندوزی بدور بشید و یک مهاجرت کامل داشته باشید

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من و به نظرم خیلی از لینوکسی های اینجا با این برنامه ها کار نکردیم و نمی دونیم چی کار می کنند
    با برنامه های گرافیکی آشنایی ندارم تازه ویندوزی هم باشه دیگه اصلا
    حالا شما بفرمایید هر کدوم از این برنامه ها چی کار می کنند تا معادلشو معرفی کنیم

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

8

من و به نظرم خیلی از لینوکسی های اینجا با این برنامه ها کار نکردیم و نمی دونیم چی کار می کنند
    با برنامه های گرافیکی آشنایی ندارم تازه ویندوزی هم باشه دیگه اصلا
    حالا شما بفرمایید هر کدوم از این برنامه ها چی کار می کنند تا معادلشو معرفی کنیم
    من بجای ارش جان جواب میدم
    پریمیر:تدوین و ویرایش فیلم ها
    افتر افکت:خلق جلوه های بصری ،یا این تعریف:شما هر چیزی که در خواب میبینید افتر افکت به تصویر میکشه.کلیپ های ایرانسل رو دیدی...یا...
    فتوشاپ : این دیگه معلومه که ...
    فکر کنم که باید 3dmax(سه بهدی ساز وانیمیشن..)رو هم اضافه کنم
    در آخر میگم مودمم رو نتونستم بنصبم rootnt عزیز
    ادیوسی باشید ...
    Javad_Ed

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من برات مشخص میکنم
    افتر افکت ،فتوشاپ،پریمیر...
    برای after effect می تونید از جایگزین هایی مثل PiTiVi, Kino و Cinepaint استفاده کنید برای مثال سایت زیر رو نگاهی بکنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای 3d max که خوب از قدیم الایام blender بوده و هست.
    جایگزین مناسب برای یک ویدـو ادیتور هم Cinelerra هست.
    البته کار با اینها به سادگی کار با نرم افزارهای ویندوز نخواهد بود و در ضمن من نمی تونم اینها رو با نرم افزارهای ویندوز هم مقایسه کنم.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون taia جان
    دیگه چیزی نمی مونه
    اما برنامه زیاده
    فتوشاب هم که معلومه معادلش gimp هستش
    من با برنامه avidemux برای ویرایش فیلم ها کار کردم
    کار مودمتون رو هم در تاپیک مودم پیگیری کنید

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوستان
    دست گلتون درد نكنه عزيزان
    خيلي خيلي ممنون از همتون
    جواد جان ممنون كه زحمت جواب رو از طرف بنده كشيدين

راستش همونا كه بالا جواد جان گفتن درسته به علاوه يه سري برنامه هاي ديگه هستش كه فكر نميكنم نسخه لينوكسيش رو بتونم پيدا كنم (گرچه خيلي از برنامه ها رو من نسخه لينوكسش رو دارم )
    چون يك پك دارم كه با خود نسخه لينوكس (Redhat) حدود 680 برنامه هم داره كه من جمله نرم افزار Maya 6 هم داره
    ••• ولي سوال بنده اين نبود من ميخواستم بدونم كدوم نسخه از لينوكس براي كارهاي گرافيكي با كامپيوتري كه قدرتش هم نسبتا خوبه بهتره (منظورم اينه كه كدومشون بهتر جواب داده )
    من از دوستاني كه كار لينوكس ميكنند سوال كردم يكيشون گفت لينوكس زوزه از همه بهتره ولي خب من نميدونم گفتم اينجا از شما هم يه مشورتي بگيرم

سلام
    ۱- نرم افزارهای تولیدی ادوبی مخصوص پلتفرم ویندوز و مکینتاش هستش در نتیجه در لینوکس نمیتونید از آنها استفاده کنید
    ۲- با اینکه گرافیست نیستم ولی اینو میدونم که گرافیست کارهای حرفه‌ای و کسایی که ویرایش فیلم و ۳بعدی کار میکن از مکینتاش استفاده میکنن ( باید ۷ - ۸ میلیونی خرج بکنی )
    ►►اينو خودم هم ميدونم عزيز ولي خب دسترسي به مكينتاش تو ايران يا حداقل شهري كه ما هستيم خيلي سخته ◄◄
    ۳- حالا اگر میخواهید از لینوکس استفاده کنید باید از برنامه‌های مخصوصی که در لینوکس هستش استفاده کنید یعنی از اون فضای ویندوزی بدور بشید و یک مهاجرت کامل داشته باشید
    m a j r i x جان ميشه در سيستم هايي كه تو ايران بسته ميشه هم مكينتاش نصب كرد؟؟
    چون من شنيدم مكينتاش سيستم مخصوص به خودش ميخواد
    گرچه يكي ديگر از دوستان هم گفتند كه ميشه
    اگر در مورد مكينتاش هم كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم
    ممنون و موفق باشيد
    يا حق

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    اینی که شما بتونی روی یه سیستم بتونید مک رو نصب و اجرا کنید از ذهنتون بیرون کنید فقط Mac Pro یا iMac داشته باشید
    درباره پیدا کردن مک میتونی بیایی تهران تو پاساژ پایتخت هستش
    در مورد داشتن اطلاعات درباره مک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین جا هستش اونجا بهتر راهنمایی میشی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •