تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: اینترنت به گل می نشیند

  1. #1
    حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    پست ها
    9,540

    9 اینترنت به گل می نشیند

    دوستان عصر ارتباط این هفته تیتر و مطلب جالبی زده که ارزش خوندن دارد.
    در پی افزایش تقاضا و کمبود پهنای باند در کشور رخ خواهد داد
    اینترنت به گل می نشیند
    تبلیغاتی نیست بحث سرعت و کیفیت اینترنت کشور است.
    قوانین را خواندم و بر اساس ان چیزی که فهمیدم نوشتم با این حال اگر خلاف قوانین بود ببخشید چون اولین پستم تو این بخش است.

  2. #2
    حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    پست ها
    3,691

    پيش فرض

    متشکرم دوست عزيز.

    ولي خب خود شما اگر اين مقاله را براي اولين بار بخوانيد، جز چند پيش بيني نه چندان مطمئن آيا کار ديگري مي‌توانيد انجام دهيد؟

    لطفا مقاله کامل را بنويسيد.

    موفق و پيروز باشيد.

  3. #3
    داره خودمونی میشه ssz1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    177

    پيش فرض

    لطفا کل مقاله را بنویس

  4. #4
    Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0
    پست ها
    6,422

    پيش فرض

    بابا مقاله رو كامل بنويس بفهميم كه چي شده

  5. #5
    پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran
    پست ها
    604

    پيش فرض

    مایکروسافت در این مورد داره یه کارهایی میکنه. قضیه این سرورهایی که در روسیه و ایرلند میخواد راه بندازه چیه؟؟

  6. #6
    آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه
    پست ها
    2,017

    پيش فرض

    ای بابا ما آخر نفهمیدیم سرعت زیاد میشه یا به گل میشینه . یکی میگه سرعت داره به سرعت نور میرسه یکی میگه داره مثل ماشینهای گازوئیلی میشه . یکی نیست ما رو از این سردرگمی در بیاره . چی کار کنیم آخر . به تزریق اینترنت به بدن ادامه بدیم یا اینکه ترک کنیم ؟

  7. #7
    اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger-A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    پست ها
    295

    پيش فرض

    منظورشون بايد اين مطلب باشه :
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=181425

  8. #8
    حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    پست ها
    9,540

    پيش فرض

    منظورشون بايد اين مطلب باشه :
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=181425
    نخیر این پست منظورم نبود.
    این هم مطلب

    در پي افزايش تقاضا و كمبود پهناي باند: اينترنت ايراني به گل مي‌نشيند!!

    سرويس زيرساخت- ميزان خرابي شبكه اينترنت ايران طي هفته‌هاي اخير در حالي افزايش يافته است كه كارشناسان فعال اين حوزه دلايل افزايش خرابي‌هاي موجود را كمبود پهناي باند و همچنين انجام مقدمات نقل و انتقال نيروي انساني و ساختاري بخش NOC از شركت فناوري اطلاعات به شركت زيرساخت اعلام مي‌كنند.
    به گزارش عصرارتباط، مستندات به دست آمده از ميزان خرابي شبكه اينترنت در ايران حاكي از آن است كه از تاريخ اول آذرماه تا 26 آذرماه سال جاري ميزان خرابي شبكه اينترنت به بالاترين ميزان خود در سال جاري يعني 6 هزار و 134 دقيقه رسيده است.
    در واقع خرابي بيش از 6 هزار و 134 دقيقه‌اي اينترنت در ايران طي مدت 26 روز به لحاظ فني به 3 شكل؛ تاخير (570 دقيقه) ، ريزش بسته‌هاي اطلاعاتي (5 هزار و 544 دقيقه) و در دسترس نبودن سرويس (21 دقيقه) به وقوع پيوسته است.
    تاثير خرابي‌هاي فوق اگرچه براي كاربران شبكه اينترنت كمتر مشهود بوده است اما اين ميزان خرابي باعث نارضايتي استفاده‌كنندگان خدمات (VoIP) و شركت‌هاي ارائه كننده اين خدمات شده است.چنانكه خرابي بيش از 6 هزار دقيقه‌اي عملا قطعي صدا را در پي داشته و انتقال صداي مشتركان VoIP را با مشكل مواجه كرده است.

    مقايسه ميزان خرابي شبكه اينترنت در ايران از ابتداي سال جاري نشان مي‌دهد كه كل ميزان خرابي در آبان ماه سال جاري(1199 دقيقه)، در مهرماه سال جاري (1085 دقيقه)، در شهريورماه سال جاري (652 دقيقه) ، در مرداد ماه سال جاري (2775 دقيقه)، در تيرماه سال جاري (2206 دقيقه)، در خردادماه (2617 دقيقه)، در ارديبهشت ماه (832 دقيقه) و در فروردين‌ماه (1209دقيقه) برآورد شده است. آمار اعلام شده در اين گزارش بر اساس بررسي مستندات برخي شركت‌هاي دريافت‌كننده پهناي باند از شركت ديتا است كه ممكن است در برخي موارد ميزان خرابي بيشتر يا كمتر از آمار فوق باشد. در حال حاضر ميزان ريزش بسته‌هاي اطلاعاتي (Packet Loss) در ساعات اوج مصرف اينترنت (30/10 صبح تا 30/16) بيش از 5 درصد برآورد مي‌شود. همانگونه كه اعداد فوق نشان مي‌دهند ميزان خرابي شبكه اينترنت در ايران در آذرماه سال جاري عملا در بدترين شرايط خود از ابتداي سال جاري تاكنون قرار دارد. به رغم افزايش ميزان خرابي شبكه اينترنت در ايران تاكنون شركت فناوري اطلاعات به عنوان توزيع‌كننده پهناي باند براي پرداخت خسارت به شركت‌هاي فعال در اين حوزه ترتيب اثري نداده است. چنانكه در حال حاضر به رغم تكرار اين ادعا كه خسارت خرابي‌ها به شركت‌ها پرداخت مي‌شود هنوز هيچ‌گونه قرارداد SLA به صورت رسمي ميان دريافت‌كنندگان پهناي باند (شركت‌هاي خصوصي) و تامين‌كننده پهناي باند (شركت دولتي) امضا نشده است.
    كمبود پهناي باند
    در حاليكه محمد سليماني – وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات- در مصاحبه‌هاي مختلف همواره بر اين موضوع تاكيد مي‌كند كه در تامين پهناي باند براي متقاضيان هيچ مشكلي وجود ندارد آمارهاي غيررسمي نشان مي‌دهد كه بخشي از خرابي‌هاي موجود شبكه اينترنت بي‌ارتباط به ميزان ورودي پهناي باند نيست. چنانكه كمبود پهناي باند ورودي به كشور باعث افزايش ميزان به اشتراك‌گذاري آن شده و عملا كيفيت ارائه خدمات را در سطوح ديگر به مشتركان تحت‌تاثير قرار داده است. اگرچه تاكنون آمارهاي مختلفي در خصوص ميزان ورودي پهناي باند به كشور اعلام شده است و طي ماه‌هاي گذشته بر رشد چندين درصدي آن اشاره شده اما كارشناسان اين حوزه ميزان پهناي باند ورودي به كشور را در حدود 4 تا 5 گيگابيت بر ثانيه برآورد مي‌كنند.جواد رادمان –مدير عامل شركت فناوري اطلاعات- كه هنوز چند هفته‌اي از خداحافظي‌اش با شركت فناوري اطلاعات نمي‌گذرد در آخرين مصاحبه خود كه متن كامل آن در پايگاه رسمي اين شركت موجود است، اعلام كرده در حال حاضر بيش از 9 هزار و 600 مگابيت بر ثانيه پهناي باند داريم كه نسبت به ابتداي برنامه چهارم توسعه رشد 700 درصدي داشته‌ايم و يك STM4 ديگر معادل 620 مگابيت به اين حجم اضافه مي‌شود.
    مديرعامل سابق شركت فناوري اطلاعات با اشاره به آماده بودن يكصد و پنجاه STM1 به لحاظ فني در كشور در همان خبر اعلام كرده است هر زمان كه نياز باشد اين ظرفيت را اضافه خواهيم كرد و اگر تقاضا افزايش يابد اين ميزان را اضافه مي‌كنيم. نكته جالب توجه در آمار و ارقام اعلام شده از سوي مديرعامل سابق شركت فناوري اطلاعات اين است كه رادمان بي‌توجه به اينكه در ابتداي خبر خود اعلام كرده است پهناي باند كشور در حال حاضر 9 هزار و 600 مگابيت بر ثانيه است در انتهاي همان خبر گفته: در برنامه داريم كه تا پايان سال جاري (86) چهل STM1 را راه‌اندازي كنيم كه در حال حاضر سي و دو STM1 در حال فعاليت است و مجددا تاكيد مي‌كند اگر تقاضا باشد افزايش مي‌دهيم. چنانكه مبناي پهناي باند را همان سي و دو STM1 اعلام شده از سوي رادمان در نظر بگيريم با توجه به اينكه هر STM1 ظرفيت 155 مگابيت بر ثانيه را تامين مي‌كند عملا ظرفيت پهناي باند كشور بر مبناي سي و دو STMI مي‌شود 4 هزار و 960 مگابيت بر ثانيه. هر چند كه مديرعامل سابق شركت فناوري اطلاعات در ابتداي گفت‌وگوي خود ميزان پهناي باند را 9 هزار و 600 مگابيت بر ثانيه اعلام كرده است اما واقعيت‌هاي موجود و همچنين كيفيت سرويس‌دهي خدمات اينترنتي تائيدكننده ظرفيت پهناي باند نهايتا در حدود 5 هزار مگابيت بر ثانيه است. از همين رو برخي از كارشناسان اين حوزه معتقدند ميزان نياز پهناي باند كشور بيش از 6 هزار مگابيت بر ثانيه برآورد مي‌شود كه كمبود حدود هزار مگابيتي آن باعث شده است تا ميزان به اشتراك‌گذاري پهناي باند از سوي شركت فناوري اطلاعات افزايش يابد. در واقع حتي اگر تعداد STM1 هاي راه‌اندازي شده چنانكه مديرعامل سابق شركت فناوري اطلاعات اعلام كرده‌اند تا پايان سال به 40 عدد افزايش يابد عملا ميزان پهناي باند ورودي كشور نهايتا به 6 هزار و 200 مگابيت بر ثانيه افزايش خواهد يافت. بر اساس اين گزارش، يكي از دلايلي كه باعث كاهش كيفيت سرويس‌دهي شبكه اينترنت و نارضايتي كاربران شده است، تاخير شركت فناوري اطلاعات در راه‌اندازي STM4 است كه در حدود يك ماه پيش از نهايي شدن قرارداد آن خبر داده بودند. سعيد مهديون – مديرعامل جديد شركت فناوري اطلاعات- كه هنوز بيش از دو هفته نيست بر صندلي مديرعامل شركت دولتي IT تكيه زده است، در اين خصوص به خبرنگار ما گفت: همزمان با ورود به شركت IT در حال بررسي موقعيت و مشكلات موجود هستم از همين رو قرارداد STM4 را نيز در دست بررسي داريم تا به زودي افزايش پهناي باند از اين طريق ميسر شود.سعيد مهديون كه چند سالي در سمت‌هاي مختلف در بخش دولتي فناوري اطلاعات فعاليت كرده از جمله مديران نسل جديدي است كه پس از يك تجربه حدودا 2 ساله در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اخيرا به خانه اوليه خود بازگشته است. او در خصوص انتقال مديريتي بخش NOC به شركت زيرساخت، گفت: با توجه به اينكه شركت فناوري اطلاعات و شركت زيرساخت به عنوان شركت‌هاي دولتي باقي خواهند ماند و نقش‌هاي حاكميتي را ايفا خواهند كرد از همين رو يكسري نقل و انتقالات نيروي انساني ميان اين شركت‌ها و بخش‌هاي ديگر انجام مي‌شود اما چون هنوز رسما اين نقل و انتقالات انجام نشده است از همين رو همچنان تمامي شركت‌هاي ارائه‌كننده خدمات اينترنتي كه با شركت‌ فناوري اطلاعات قرارداد داشته‌اند بر همان روال سابق با آنها رفتار مي‌شود و اگر شكايت يا انتقادي در اين خصوص داشته باشند مي‌توانند با ارسال آن به شركت فناوري اطلاعات مسائل خود را پيگيري كنند.
    تحولات ساختاري
    تغيير و تحولات ساختاري در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به منظور اجرايي‌سازي اصل 44 قانون اساسي درباره خصوصي‌سازي عملا باعث شده است طي يك سال گذشته همواره اخبار ضد و نقيض در خصوص وضعيت شركت‌هاي تابعه اين وزارتخانه منتشر شود چنانكه پيش از اين اعلام شده بود كه شركت زيرساخت براي انجام وظايف حاكميتي خود به سازمان زيرساخت تغيير ساختار و نام خواهد داد و چندي بعد نام شركت فناوري اطلاعات نيز به ميان آمد كه با نام سازمان فناوري اطلاعات در زيرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات جاي خواهد گرفت اما پس از مخالفت شوراي نگهبان با سازمان شدن اين دو شركت عملا زيرساخت و فناوري اطلاعات به صورت شركتي در زيرمجموعه وزارت ICT جاي گرفتند هرچند كه تاكنون هيچ اطلاع دقيقي از اساسنامه و ساختار فعاليت اين دو شركت و جزئيات وظايف آنها به مطبوعات و رسانه‌ها درز نكرده است اما شواهد حاكي از آن است كه چشم‌انداز غيرشفاف در اين حوزه در ميان مديران بخش مياني وزارت ICT و شركت‌هاي فوق‌ عملا باعث شده كه نحوه مديريت و سرويس‌دهي به مشتركان نيز تحت تاثير قرار گيرد. چنانكه باعث كوچ بدنه كارشناسي و جا به جايي برخي از مديران دولتي و خداحافظي آنها شده است.

    کپی شده از ictnews
    چاپ شده در عصر ارتباط 1 در 1386

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •