دو سه ماهه 3250 خریدم هر نوع نرم افزاری میخرم روش نصب نمیشه با پیامهای مختلف ساپورتشون نمیکنه مشکل چیه؟
دو سه ماهه 3250 خریدم هر نوع نرم افزاری میخرم روش نصب نمیشه با پیامهای مختلف ساپورتشون نمیکنه مشکل چیه؟
یکی از پیغامهاشو بنویس ...
اصلا سارغ مغازه دار ها نرو که گولت می زنند. 1 ریال خرج کردن برای برنامه ای که کرک شده ارزش نداره.
این مال این هست که برنامه ها 6600 و 6630 و ان 70 را می خواهند روی گوشی شما نصب کنند.نمیشه با پیامهای مختلف ساپورتشون نمیکنه مشکل چیه؟
گوشی شما سیمبین سری 60 ورژن 3 هست.
گوشی های بالا سری 60 ورژژن 2.
برای همین برنامه هاشوون به هم نمی خوره.
این فایل رو دانلود کن ببین نصب میشه یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پیغامو میده:Expired Certificate
Last edited by H@m!d; 24-12-2007 at 00:11.
بیلچه جان با تشکر از لطفت فایل ارسالیت رو گوشیم نصب شد.نرم افزاراییرو که تهیه میکردم روشون نوشته بود s60 3rd ولی نمیدونم چرا ساپورت نمی شد .اکثر مواقع هم کامپیوتر هنگام نصب این پیغامو می داد:Run time error حالا بنظرت من چیکار کنم؟
خوب خدا را شکر گوشیت مشکلی نداره و برنامه نصب شد.
فکر کنم شما باpc suit برنامه نصب میکنی. به نظر من بهتره فایل برنامه رو روی مموری گوشی بریزی بعد نصب کنی.
این ارور: Expired Certificate مال این هست که هر برنامه وقتی ساخته می شه بین 6 ماه تا دوسال می شه نصبش کرد.به عبارت دیگه هر برنامه یا تم یه تاریخ انقضا داره. وقتی شما یه برنامه ای رو که تاریخ انقضایش تموم شده روی گوشی نصب می کنید این ارور داده میشه.
برای حل این مشکل دو راه هست.
اولین راه اینه که قبل ار نصب برنامه یا تم تاریخ گوشی رو ببری عقب. به اندازه کافی . مثلا اول 3 ماه ببر عقب . بعد ببین نصب میشه یا نه. اگع نشد دوباره 3 ماه دیگه هم ببر عقب. همین طوری ادامه بده. البته فکر نکنم این کار بیش از 2 -3 بار طول بکشه.
راه دوم اینه که بگردی و نسخه ی جدید تر برنامه رو پیدا کنی. مسلما این روش برای نصب تم کاربردی ندارد.
موفق باشی.
یه دنیا ممنون به به خاتر اینکه وقت ارزشمندتو در اختیارم قرار دادی امیدوارم در زندگی موید باشی
از شماهم به خاطر لطفت ممنون فکر کنم مشکلم حل شد
یه نکته دیگه به نظر خوب دوستان اضافه می کنم.3250 و ان91 تو گوشی های سیمبین 9.1 دارای صفحه نمایش کوچکتری نسبت به گوشی های جدید تر مثل ان73 دارن.پس نرم افزار ها و بازی ها بعضیاشون باید مخصوص این دو مدل باشن.با مراجعه به سایت زیر نرم افزار های خوبی پیدا می کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو نرم افزار ها فرقی نمی کنه... تم و اینجور چیز ها مشکل انگیز میشه...
یه نکته دیگه به نظر خوب دوستان اضافه می کنم.3250 و ان91 تو گوشی های سیمبین 9.1 دارای صفحه نمایش کوچکتری نسبت به گوشی های جدید تر مثل ان73 دارن.پس نرم افزار ها و بازی ها بعضیاشون باید مخصوص این دو مدل باشن.با مراجعه به سایت زیر نرم افزار های خوبی پیدا می کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)