P850 چه جوریه ؟ میشه جزئیات کامل از اون بهم بدید ؟صداش چطوره مثل D900i هستش یا بهتره؟ امکان فیلمبرداری مستقیم روی رم رو داره؟
P850 چه جوریه ؟ میشه جزئیات کامل از اون بهم بدید ؟صداش چطوره مثل D900i هستش یا بهتره؟ امکان فیلمبرداری مستقیم روی رم رو داره؟
گوشی خوبیه (یه زمانی جز بهترین 3.2 مگاپیکسلیها بود البته الان هم چیزی کم نداره!)
ال سی دی 2.1 اینچی! 256k color! ال سی دی دوم 96*96 پیکسل با 65k ، color
72 مگ رم داخلی با قابلیت افزایش از طریق micro sd و دوربین 3.2 با اتوفکوسو ، 4x زوم دیجیتال و فلاش.
ظبط فیلم با رزلوشین 352X288 در فرمت MPEG4 (نزدیک به (H.263 + AMR), H.264)
به نظرم چیزه خوبیه! ولی سیستم عاملش نسبتا قدیمیه!
اینم فیلم کارکرد گوشی ، اگه قصد خرید گوشی را دارید این فیلم رو پیشنهاد میکنم ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه جایی قیمت کردین یا دارید لطفا بگید
به به چه عجب ! یکی پیدا شد از p850 بپرسه !
من عاشقش بودم ولی بهش نرسیدم ! نمیدونم شاید پولم کمه !!
من 270 قیمت دارم اونم فقط یه جای ایران ولی بسیار مطمئن .......
به انگار کسی P850 نداره . من از وقتی دیدمش دیگه خواب راحت ندارم مدام تو خواب میبینمش الان D900i دارم که خیلی دوستش دارم اما اگه فیلمبرداری مستقسم رویه رم و یه کم صدای بلندی داشت واقعا ردیف بود اما چه حیف که نداره. می خوام D900i با P850 عوض کنم اما نمیخوام ضد حال بخورم برای همین اطلاعات بیشتری می خوام.
من P850 رو دارم و با اون كار كردم ، اما فكر ميكنم گوشي فعلي خودت بهتر باشه.
از كيفيت فيلمبرداري در نور چراغ شب اصلا راضي نيستم. صداش بد نيست اما نسبت به سوني پايينه.
هيچ نكته خاصي نداره و البته خوشبختانه بچهها نحوه برنامه ريختن روي اونو پيدا كردن كه درست مشابه D600ِ820 هستش. اما من تعجب ميكنم كه ميگي خواب ندارم.
اين گوشي بيشتر از يكسال و نيمه كه تو بازار اومده و من 410 تومان خريدمش. در كل گوشي خوبيه و مثل تمامي سامسونگ ها شيك و براي تنوع بد نيست عوض كني اما چيز خاصي نداره.
دوست عزیز به نظر من ایشون منظورشون از نداشتن خواب اینه که خیلی خوشکله !
به نظر من 60% زیبایی گوشی ( البته واسه هرکسی متفاوته ) مهمه 40% کارایی و قیمت .
p850 = زیباترین و باکلاسترین گوشی در جهان !
راسسی گوشیتو میفروشی ؟!!! چند ؟ شاید خریدم ازت ( به نظر عاشقش نیستی! )
به به اگه فروشی منم هستم!
چیزه شیکی هست! با امکانات خوب!
سلام نگفتی امکان فیلمبرداری مستقیم روی رم رو داره یا نه ؟
قست فروش D900i را هنوز 100% ندارم چون ازش خیلی خوشم میاد وقتی میفروشمش که یه چیز بهتر از اون پیدا کنم . حالا هم که مشغول تحقیق روی P850 هستم چشمم و بدجوری گرفته .![]()
گوشیه خیلی خوبی . فکر کنم اینفرار هم داشته باشه . ولی اگه سیستم عامل برات مهم نیست بگیرش . چون الان یو 600 و یو 700 و در آییده پی 520 و آِ 550 که امکانات خفن تر توی راه هستند
تویه آمل هرچی گشتم P850 رو پیدا نکردم لطفا اگه کسی میتونه قیمت اونو برام توی تهران بگیره ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)