سلام دوستای گلم
میشه لطف کنید مثل همیشه راهنمایی کنید
می خوام یه گوشی نوکیا بخرم رنج قیمتش 300 الی 400 باشه
دوربینشم ترکونده باشه 3 مگا پیکسل
خوشگلم باشه
نظرتون راجع به n80 چیه؟
سلام دوستای گلم
میشه لطف کنید مثل همیشه راهنمایی کنید
می خوام یه گوشی نوکیا بخرم رنج قیمتش 300 الی 400 باشه
دوربینشم ترکونده باشه 3 مگا پیکسل
خوشگلم باشه
نظرتون راجع به n80 چیه؟
سلام دوست عزیز ...
در مورد n80 باید بگم اصلا بهش فکر نکن مخصوصا که شما دختری و از همه مهمتر دوربین هم میخوای !!
اگه بری تو یه مغازه و n80 رو بگیری تو دستت مطمئنم دیگه در موردش حرف نمیزنی آخه واقعا قلنبس !!
کیفیت دوربینشم خوب نیست در مقایسه با n73 !!!
بین 300 تا 400 میشه n73me رو معرفی کرد که هم قیمتش تو این مایه هاست و هم دوربینش خوبه ..
اگه با سیستم عامل سر و کار نداری 5610 هم انتخاب خوبیه هم دوربینش 3.2 هست و هم یه جورایی دخترونست و هم کشویی ...
6500 هم میتونه برات خوب باشه البته اونی که کشوییه رو میگم دوربینش هم 3.2 ...
راستی تو اینا فکر کنم n73me دوربینش بهتر باشه >>>
درسته
n73 me
6500
5610
asfa جان ممنون واسه توضیحای کامل و خوبت
و همچنین Actros جان
ان 73 خوبه فقط کار با دکمه هاش سخته (مخصوصآ اون دکمه وسطی)
6500 هم خیلی خوبه . فعلآ همین انتخابمه
راستی ان 81 الان تو بازار هست؟
قیمتشو می دونید؟
خواهش میکنم !!!
ان 81 هم خیلی خوبه میخواستم بگم ولی چون گفتین دوربین 3 نگفتم وگرنه گوشیه خیلی خوبیه قیمت معمولیش رو ندارم ولی قیمت 8گیگش حدود 530 تومنه شایدم یه خورده کمتر ...
گوشیه قشنگیه و صداش خیلی با کیفیته بلندیش هم مناسبه ...
به نظر من واسه خانوم ها گوشی 6300 گوشی فوق العادیه/.
هم ظریف و هم دوربین با Auto Focus.
مشکلش هم نداشتن سیستم عامل Symbian!!!
یا حق
دوستان به اندازه کافی راهنمایی کردن.ولی من از بین گوشی های معرفی شده 5610 رو از نظر ظاهر و جدید و شیک بودن ترجیح میدم. ان81 هم حرف نداره ولی متاسفانه نوکیا دوربین 2 مگا گذاشته روش. با اینکه نوکیا میخوای می تونی یه سری هم به گوشی های سونی اریکسون بزنی چون تو گوشی های بدون سیستم عامل خیلی موفق بوده.مثل کا810 یا کا850 که دوربیناشون خیلی خیلی عالین...کا810 زیر 300 تومنه و کا850 هم چون اولشه یکم گرونه و فکر می کنم به زودی به 400 می رسه...
موافقم. برو رو سونی اریکسون...
دوستان به اندازه کافی راهنمایی کردن.ولی من از بین گوشی های معرفی شده 5610 رو از نظر ظاهر و جدید و شیک بودن ترجیح میدم. ان81 هم حرف نداره ولی متاسفانه نوکیا دوربین 2 مگا گذاشته روش. با اینکه نوکیا میخوای می تونی یه سری هم به گوشی های سونی اریکسون بزنی چون تو گوشی های بدون سیستم عامل خیلی موفق بوده.مثل کا810 یا کا850 که دوربیناشون خیلی خیلی عالین...کا810 زیر 300 تومنه و کا850 هم چون اولشه یکم گرونه و فکر می کنم به زودی به 400 می رسه...
دوستمون چون روی نوکیا بودنش تاکید کردن من اینا رو گفتم ولی همونطور که دوستانم گفتن اگه سیستم عامل برات اهمیتی نداره تو سونی چیزای بهتری با قیمت کمتری گیر میاری ولی اگه سیستم عامل میخوای نوکیا ...
از همه دوستان ممنونم واقعآ همیشه بهترین نظرها رو میدید...
امروز رفتم ببینم راستش زیاد از قیافه 5610 خوشم نیومد البته خیلی تعریفشو میکردند..
6500 هم عالیه فقط یه کوچولو گرونه 398 بود
آره خیلی خوشگلن سونی اریکسون ها قیمتشونم مناسبه ولی نمیدونم چرا فقط نوکیا دوست دارم
یعنی n73 میمونه؟!
البته عصر یکدومشو میگیرم دیگه
بازم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)