تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در استفاده از Internet download manager در دانلود از rapidshare

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مشکل در استفاده از Internet download manager در دانلود از rapidshare

سلام.
    دوستان من برای دانلود از اکانت پریمیوم رپیدشرم به کمک IDM دچار مشکلم. به این ترتیب که وقتی به 200 300 کیلوبایت آخر فایل که می رسم. همه کانکشن های IDM قطع میشه و سرعت دانلود می رسه به حدود صفر. یعنی اگه برای مثلا یک فایل 5 مگی 5 دقیقه زمان لازم هست، برای 200 300 کیلوی آخرش 3 دقیقه طول می ده! البته اگه دانلود رو کنسل کنم وبعدا دوباره تلاش کنم، احتمالا این باقی مانده راحت دانلود می شه، اما خب بعضی وقت ها که فایل ها رو روی Scheduler تنظیم می کنم که پشت سر هم دانلود بشن، و یک دفعه بعد از 2-3 ساعت میام و می بینم هنوز سر 200-300 کیلو ی آخر قسمت اول فایلم مونده، خب زیاد چیز دلپذیری نیست! ضمن اینکه اگه همون موقع بخوام دوباره دانلود رو ادامه بدم connection Time out می ده.

خیلی هم پرس و جو کردم، یکی گفت این مشکل خاصی نیست و همیشه اتفاق نمی افته، اما برای من همیشه اتفاق می افته!!! یکی دیگه گفت تعداد کانکشن هات رو به 1 کاهش بده، اما این کار هم باعث شد سرعتم خیلی افت کنه و ضمنا مشکل رو هم حل نکرد. از منیجر های دیگه هم استفاده کردم، اما هیچ کدومشون به کارامدی IDM در دانلود از rapidshare نبودن.
    از دوستان و اساتید محترم خواهش می کنم اگه واقعا راه حلی دارند به من ارائه بدن. الان این مسئله انقدر اذیت می کنه که عملا اکانتم بلا استفاده مونده و دارم فایل ها رو با تورنت دانلود می کنم که اونم می دونید که سرعتش به پای رپید نمی رسه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ورژن دیگه ای از Idmرا امتحان کنید. توی تنظیمات نرم افزار هم زمان اتصال مجدد به سایت را دوباره تنظیم کنید.

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

براي من هم بعضي وقت ها اين اتفاق مي افته ولي احتمال قوي مي دم از سرور و سايت باشه چون از بعضي سايت هاي به خصوص اينطوريه نه از همه سرورها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •