تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک در چاپ گزارش در فایل اجرائی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

14 کمک در چاپ گزارش در فایل اجرائی

با سلام
    یک برنامه نوشته ام که از یک دیتابیس اکسس استفاده می کنه . حالا مشکلات زیر در این برنامه وجود دارده . لطفت کمکم کنید .
    1- وقتی برنامه را اجرائی می کنم یعنی exe می کنم قسمت print report پیغام invalid data source می ده . البته این حطا در سیستم مقصد ایجاد می شه . و زمانی که در روی سیستم مقصد ویژوال بیسیک رو نصب می کنم مشکل حل می شه . البته من فایل های dll و غیره رو در مسیرهای لازم کپی می کنم .
    2- در این برنامه من بین دو جدول به وسیله data environment رابطه برقرار کردم . یعنی به ازای هر یک رکورد رد جدول اول چند رکورد در جدول دوم وجود دارد . حالا برای اینکه در گزارش شرط اعمال کنم باید چه کار کنم . مثلا
    می خوام گزارش فلان نفر که چند تا خرید انجام داده رو چاپ کنم حالا باید چه کار کنم .
    3- در این برنامه هر فونتی که انتخاب می کنم در سیستم مقصد یه چیز دیگه ست . چه کار کنم ؟
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سرزمين آريايي

پيش فرض

براي قسمت اول جوابي ندارم چون ديتا بيست رو نديدم. ولي در مورد قسمت دوم شما مي‌توني يه Quary بنويسي و با استفاده از اون همه اطلاعاتت رو كه مي‌خواي بدست بياري. در مورد فونت هم فكر كنم بدليل تنظيمات مختلف سيستمهاي مورد استفاده شما هست. مثلا خود من وقتي برنامه‌ام رو از ويندوز 97 خودم تو XP مي‌بردم هم فونتها و هم زبانش تغيير مي‌كرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد جواب قسمت دوم از شما ممنونم .
    اما در مورد قسمت اول :
    لطفا شما برای خودتان یک دیتابیس ساده بسازید و به وسیله data environment و data report یک گزارش از دیتابیستون بگیرید . سپس برنامه خودتون رو اجرائی کنید . حال روی یک سیستم دیگه یا روی یک ویندوز دیگه اونو اجرا کنید که متاسفانه احتمالا با پیغام invalid data source رو به رو می شوید .
    Please help me soon

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سرزمين آريايي

پيش فرض

سلام
    تو پيغام به سئوال شما تا حدودي جواب دادم و توش يه ايميل هم گذاشتم تا بهم ميل بزني، فقط يه نكته كه يادم رفته بود اينه كه من از روز چهارشنبه مورخ 5 دي ماه از ساعت 18 تا ساعت 8 صبح روز يكشنبه هفته بعدش Online نميشم و ميلم رو هم نمي‌تونم چك كنم بنابراين اگر يه وقت دير جواب ميل يا سئوالتو دادم ازم ناراحت نشو. شرمندتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •