تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: نرم افزار Portable کردن- دستکاری setup

داره خودمونی میشه mohammad nasimafza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

1 نرم افزار Portable کردن- دستکاری setup

سلام دوستان ....
    چند وقتی بود توی یه سری سایتها از جمله همین سایت بحث نرم افزار هایی بود که قابلیت این رو داشتند که نرم افزار هایی رو که تحت ویندوز بودند ( مثل فتوشاپ) رو کاری کنه که از این حالت خارج بشند و دیگه نیاز به نصب نداشته باشند و ما به راحتی بتونیم با کپی کردن اونها روی ویندوزهای مختلف از اونها استفاده کنیم ... البته فکر کنم به این برنامه ها Portable میگن ....
    من یه برنامه دارم که با عوض شدن ویندوز خراب میشه و البته 30 روزه است و باید به اون سریال داده بشه ....
    من قصد دارم کاری کنم تا این برنامه دیگه نیاز نباشه تا از روی فایل Setup نصب بشه ... در اصل قصد دارم تا نسخه 30 روزه اش رو Portable کنم و بعد از انتقال روی ویندوزهای جدید به اون سریال بدم .... حالا دنبال نرم افزاری هستم که این کار رو انجام بده و البته خوب هم کار کنه ... ضمنا میخوام که مثل برنامه های Portable که روی وب هست کل برنامه توی یه فایل اجرایی قرار نگیره و فرم خودش رو حفظ کنه ..... مرسی

البته من دنبال یه برنامه دیگه برای رفع مشکلم هستم ....

من دنبال یه برنامه هستم که بتونم با اون توی فایل های setup دستکاری کنم ... در اصل من یه برنامه دارم و میخوام که بطور مثال این برنامه همیشه توی آدرس C:\Program Files\soft قرار بگیره و کاربر نتونه آدرس اون رو تغییر بده .... یا توی حالت پیشرفته تر توی پوشه System32 ویندوز قرار بگیره ( یعنی خودش تشخیص بده که ویندوز توی کدوم درایو نصب شده ) ... آیا اینطور چیزی ممکنه ؟؟؟؟؟

این رو هم اضافه کنم که این برنامه حتما باید از روی فایل Setup نصب بشه و نمیهای نصب شده اون رو برای ویندوز دیگهای استفاده کرد....

مرسی

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

شما می خوایین ستاپی رو که کسی درست کرده به مشخصات خودتون تغییر بدین بعد یه مدت جستجو متوجه می شین که بعضی ها ممکنه بعضی ها نه مثلا Setup Factory و Install Shield از نظر امنیتی در سطح بالایی هستن و اونایی که با اینا درست شدن رو نمی شه تغییر داد اما Wise چرا
    راه برای این کار ردیابی فایل هایی هست که بعد از نصب به سیستم اضافه می شه فایل و تغییرات رجیستری که با نرم افزار بالا قابل انجام هست به این کار می گم Capture یه بار قبل از نصب یه بار بعد نصب بعد مقایسه اونا و مشخص شدن تغییراتی که ستاپ انجام داده

داره خودمونی میشه mohammad nasimafza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مرسی از پاسختون ...
    مسئله همینه که این تغییرات رو چطوری پیدا کنیم ...

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

گفتم که با همون نرم افزاری که بالا معرفی شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •