یه سوال دارم .حتما میدونید که ویندوز رو با ++C و خود ++c را با داس نوشتن.میشه یکی لطف کنه و بگه داس رو با چی نوشتن؟
یه سوال دارم .حتما میدونید که ویندوز رو با ++C و خود ++c را با داس نوشتن.میشه یکی لطف کنه و بگه داس رو با چی نوشتن؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
دوست عزیز تا جایی که من می دونم و امتحان کردم میشه با آرگومانهای ورودی به تابع (argc,argv) میشه پارامترهایی رو به فایل exe برنامه ات بفرستی.من یه چیز ساده برای کپی کردن فایلها قبلا نوشته بودم.مسلما برای نوشتن دستور format و اینا اطلاعات کافی باید داشته باشی.این بیشتر در مورد داس بود. امیدوارم که دوستان هم مطالبی اضافه کنند که اطلاعات من هم یبشتر بشه.![]()
فکر کنم با اسمبلی نوشته باشند .
ویندوز رو هم فکر نکنم فقط با ++C نوشته باشند .
++c را با داس نوشتن اشتباست آخه داس یه سیستم عامل هست (رابط کاربر با کامپیوتر ) باهاش که نمیشه برنامه نوشت اولین زبان برنامه نویسی هم اسمبلی است..
سیستم عامل باشه یا هر نرم افزار دیگه ای بالاخرا باید به یه زبان برنامه نویسی پیاده سازی بشه.اینکه داس رو با c نوشته باشی اشتباهه ،باید با اسمبلی نوشته شده باشه دلیلت چیه که این حرف رو می زنی.(بگو که بیشتر رو این موضوع بحث کنیم.دوستان هم کمک کنن تا به یه نتیجه ای برسیم).در مورد ویندوز هم بستگی به ورژنش داره ویستا باشه یا ایکس پی یا 98.بالاخره ابزارها پیشرفت کردن و مسلما برای ساختن ویستا لازم نیست از C که مال 30 سال پیشه استفاده کرد.![]()
سلام.
DOS بر اساس معماری QDOS نوشته شده و QDOS بر اساس معماری CP/M یا
Control Program for Microcomputers بنیان شده.
در حقیقت ماکروسافت بنیانگزار DOS نبوده و تنها بعد از خرید QDOS اونرو به عنوان MSDOS معرفی کرده.
اما در مورد زبان DOS ترکیبی از زبان Assembly و FORTRAN نوشته شده.
ممنون دوست عزیز استفاده کردم.واقعا کامل و بی نقص بود.![]()
از همتون ممنونم.
با سلام
اگه علاقه به سورس داس هم دارین میتونید از اینجا دانولدش کنید
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست شما هم درد نکنه.اگه علاقه به سورس داس هم دارین میتونید از اینجا دانولدش کنید
استفاده کردیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)