من مي خوام از norton ghost سي دي bootable درست کنم چجوري اين کار رو انجام بدم ؟
مي خوام به محض اينکه سي دي بوت شد بطور اتوماتيک کاربر وارد برنامه بشه (فايل برنامه اجرا بشه)
من مي خوام از norton ghost سي دي bootable درست کنم چجوري اين کار رو انجام بدم ؟
مي خوام به محض اينکه سي دي بوت شد بطور اتوماتيک کاربر وارد برنامه بشه (فايل برنامه اجرا بشه)
سلام عزیزم
تو قسمت امضای اقای mb-danger یا لینک هستش که نوشته مقالات
برو اونجا اموزش کامل برنامه هستش
موفق باشی عزیزم
winxp جان اون (The page cannot be displayed ) رو نشون میده اگه کسی اونو داره بزاره تو سایتتو قسمت امضای اقای mb-danger یا لینک هستش که نوشته مقالات
سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
آقا مشکل من اینه که می خوام وقتی سی دی رو گذاشتم برنامه خودش اجرا بشه نه اینکه با زدن دستور فایل رو اجرا کنم یه چیزی تو مایه های اتوران می خوام ولی تو محیط داس
نمی خوام ایمیجی که درست می کنم حالت بوت داشته باشه
می خوام برنامه ی norton ghost حالت بوت اتوماتیک داشته باشه
تو یه سی دی دیدم وقتی گذاشتمش خود به خود برنامه ی norton ghost بوت شد بدون وارد کردن هیچ فرمانی
سلام ...
عیدتان مبارک
وقتی دیسکت بوت ویندوز 98 رو ساختید ، فایلی با نام AUTOEXEC.BAT ( این فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است ) در داخل آن وجود دارد که باید دستور اجرای فایل GHOST.EXE را در آن بنویسید .
مثلا اگر فایل GHOST.EXE در پوشه ای با نام MOSLEM قرار داشته باشد باید مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . روی فایل AUTOEXEC.BAT راست کلیک نمایید و از منوی ظاهر شده روی گزینه ی Edit کلیک کنید تا محیط ویرایش Notepad ظاهر شود .
2 . عبارت rem clean up environment variables و =set CDROM را پیدا نمایید و در بین آنها کد زیر را اضافه کنید .
3 . از منوی File روی گزینه ی Save کلیک کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثالی دیگر :
اگر می خواهید برنامه ی GHOST.EXE را در ریشه ی CD قرار دهید ( نه در Folder خاصی ) مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . روی فایل AUTOEXEC.BAT راست کلیک نمایید و از منوی ظاهر شده روی گزینه ی Edit کلیک کنید تا محیط ویرایش Notepad ظاهر شود .
2 . عبارت rem clean up environment variables و =set CDROM را پیدا نمایید و در بین آنها کد زیر را اضافه کنید .
3 . از منوی File روی گزینه ی Save کلیک کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر پارامتر خاصی در نظر دارید می توانید آن را به کدهای فوق اضافه نمایید .
سوالی بود حتما بپرسید .
موفق باشید .
دست گلت درد نکنه MB_Danger جان امتحان می کنم اگه به مشکلی برخوردم حتما" مزاحمت می شم قربون مرامت . . .
mb_danger عزیز در مورد hiren cd چطور؟ اون که دیگه یکدونه برنامه نیستمثلا اگر فایل GHOST.EXE
سلام عزیزان
منم خیلی دوست دارم بدونم hiren رو چه جور ساختن
واقعا یه پدیده حساب میشه
mb-danger عزیز منتظرم
موفق باشین
من یک hiren dc این شکلی دیدم به جای اینکه ویندوز از روی هارد لود بشه (با توجه به تنظیمات setup) خود به خود از روی cd لود شدتو یه سی دی دیدم وقتی گذاشتمش خود به خود برنامه ی norton ghost بوت شد بدون وارد کردن هیچ فرمانی
ایا همه hiren ها اینجوریند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)