آموزش فلش سه بعدی یه صورت حرفه ای ترفند ها و ...
اگه در خواست داره و لازم بگید تا شروع کنم چون زیاده
با تشکر
آموزش فلش سه بعدی یه صورت حرفه ای ترفند ها و ...
اگه در خواست داره و لازم بگید تا شروع کنم چون زیاده
با تشکر
خوب جلسه1
آشنایی با ترفندها و برنامه و اصول ابتدایی انیمیشن سه بعدی
در ابتدای کار باید بگم ایجاد انیمیشن سه بعدی راه های مختلفی داره ولی همه این راه ها برای استفاده در فلش مناسب نیست.
نکات قابل توجه در یک انیمیشن سه بعدی مناسب در فلش:
1.امکان ایمپرت کردن در فلش(وارد کردن انیمیشن)
2.حجم انیمیشن سه بعدی(حجم کم)
3.ایجاد اکشن اسکریپت برای آن
4.سرعت اجرای مناسب(سرعت مطابق با اجرا در فلش)
5.رنگ بندی سازگار (رنگهای مناسب و موجود در فلش و قابلیت بازی با رنگها در انیمیشن سه بعدی)
با توجه به شرایط گفته شده کار در این زمینه کمی سخت به نظر میاد ولی ما یا همکاری هم راحتش میکنیم...
حالا میریم سر اصل مطلب:
4 راه برای ایجاد چنین انیمیشنی در فلش وجود داره (در زمینه طراحی یعنی به غیر از استفاده از اکشن اسکریپت)
1.استفاده از تم های آماده موجود در بازار و یا اینترنت (من خودم اصلا این کارو دوست ندارم)
2.ایجاد اشکال به ظاهر سه بعدی در خود یرنامه یا به عبارتی استفاده از خطای دید یوزر
3.استفاده از ترفند دوربین و فیلم برداری از محیط که فکر میکنم خیلی ها بدونن و خیلی جالبه(من اسمشو میزارم ترفند کمفل یعنی کمرا و فلش)
4.استفاده از برنامه های سه بعدی که من قصد دارم یکی از این برنامه ها رو آموزش بدم برنامه
swiftt 3d
خوب این فقط مقدمه بود در پست بعدی از ترفند 2 شروع به آموزش میکنم و پیش میریم تا به امید ایزد گامی هر چند کوچک در جهت پیشرفت و آموزش برداشته باشیم
نمونه اي از 3D در لينك زيز قرار داره كه كار بچه هاي ژاپني ه و من از سايت ادوبي گرفتم . تمام اين كار با استفاده از AS3 هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)