سلام اگر می شه نحوه ساختن (نوشتن) یک کرک را یاد بدهید.
اصلا اساس کار کرک ( carck) چیه؟
و لطفا ساده بیان کنید .
نوشته توسط m3hrz4d
نمی شه از جاوا یا یک زبان دیگه استفاده کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اگر می شه نحوه ساختن (نوشتن) یک کرک را یاد بدهید.
اصلا اساس کار کرک ( carck) چیه؟
و لطفا ساده بیان کنید .
نوشته توسط m3hrz4d
نمی شه از جاوا یا یک زبان دیگه استفاده کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by lord_ashkan_z; 16-12-2007 at 19:10.
اساس کار کرک میشه گفت مهندسی معکوس(اسم دیگه کرک هم هست به نوعی) هست.یک برنامه وقتی کامپایل میشه و کد ها به زبان ماشین تبدیل میشن یک برنامه اجرایی رو درست میکنن.برای تغییر توی مسیر این برنامه باید کد های زبان ماشین رو به کد های قابل فهم برای انسان تبدیل کرد تا بشه مسیر ها رو تشخیص داد و تغییرات لازم رو بوجود آورد.برای این کار میان اون کد زبان ماشین رو به زبان اسمبلی که فهمش راحت تر هست تبدیل میکنن و از طریق این کد اسمبلی میفهمن که برنامه چطور نوشته شده و جاهایی که لازم هست رو تغییر میدن تا مثلا یه برنامه که در جایی از کاربر پسورد یا سریال نامبر میخواد رو جوری تغییر بدن که دیگه همچین چیزی نخواد و به اصطلاح اون فایل رو کرک میکنن.
واسه یاد گرفتن کرکینگ هم شما باید مسلط به زبان اسمبلی باشید تا بتونین کد هایی که از زبان ماشین به اسمبلی تبدیل شده رو بفهمین.
یه سر به این تاپیک بزنین یه آموزش خوب هست در این مورد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک کردن یه برنامه یک چیز هست و ساختن یک برنامه ی کرکر یه چیز دیگه.واسه کرک کردن شما باید assembly بلد باشین ولی برای ساختن برنامه ای که کار کرک رو انجام بده تقریبا از هر زبان برنامه نویسی میتونین استفاده کنین.
خوب چه جوری باید ، برنامه آماده رو به متن نوشته هاش تبدیل کرد یا یا به قول شما از زبان ماشین به زبان اسمبلی تبدیلش کرد؟
این کار رو با آنپکر (unpacker) ها انجام میدن؟
خوب چه جوری باید ، برنامه آماده رو به متن نوشته هاش تبدیل کرد یا یا به قول شما از زبان ماشین به زبان اسمبلی تبدیلش کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کار رو با آنپکر (unpacker) ها انجام میدن؟
اگر این طور هست یا نیست یک برنامه ای که این کار رو انجام بده رو معرفی کنین.
Last edited by lord_ashkan_z; 26-12-2007 at 14:13.
این کار رو Disassembler ها انجام میدن.
unpacker ها کارشون فرق میکنه. بعضی برنامه ها برای اینکه کار کرک کردنشون سخت بشه بوسیله ی packer ها برنامشون رو pack میکنن و از unpacker ها واسه unpack کردن برنامه برای کرک کردن استفاده میشه.
Disassembler زیاد هست با یه سرچ میتونی پیدا کنی.
من خودم از OllyDebug که هم یک Disassebler و هم یک Debuger هست و یه برنامه ی فوق العاده کاملیه استفاده میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم این لینک که دادی برای آموزش ناله پرشین تولز است.رفتم توش دیدم کپ پی سی ورلده ، با P30world نسبتی داره؟
سازنده شون که یکی ؟
می شه یه لینک مستقیم از این برنامه تو یه هاست خوب بدی؟
فکر میکنم قدمتش از p30 ورد بیشتر باشه در ضمن به نظر من سطحش هم بالا تر از اینجاست...
لینک دانلود توی همون سایت هست.
از این کارا نکن. یه هو می بینی میندازنت بیرون ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا تو یا سعید هستی یا plus. که به احتمال زیاد دومی هستی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)