تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: كسی هست به مبتدی ها كمك كنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aranok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    virtual world

14 كسی هست به مبتدی ها كمك كنه؟

از دوستان عزيز كسی هست كه كار با برنامه Sothink SWF Decompiler را بلد باشه و به مبتدی ها آموزشش را

بده ممنون.

چون من هر چقدر با اين نرم افزار ور رفتم نتونستم تغييری در فلش ها ايجاد كنم . اصلاً برای اين كار هست يا ما

الكی وقت خودمونو گرفتيم.

خلاصه هر كس آموزشش را به هر شكلی كه داره بزاره حتی اگه انگليسی بود.

( انگليسی يا فارسی فرقی نداره )

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

از دوستان عزيز كسی هست كه كار با برنامه Sothink SWF Decompiler را بلد باشه و به مبتدی ها آموزشش را

بده ممنون.

چون من هر چقدر با اين نرم افزار ور رفتم نتونستم تغييری در فلش ها ايجاد كنم . اصلاً برای اين كار هست يا ما

الكی وقت خودمونو گرفتيم.

خلاصه هر كس آموزشش را به هر شكلی كه داره بزاره حتی اگه انگليسی بود.

( انگليسی يا فارسی فرقی نداره )
    دوست گرامی ... تا اونجایی که من باهاش کار کردم ... این برنامه برای اینه که بتونی فایلهای فلشی رو که سورس اونهارو نداری ، بهشون دسترسی پیدا کنی و ببینی که از چه چیزهایی در این فلش استفاده شده ... مانند دکمه ها و کلیپها و سیمبلها و ... و ... و ... ... ... شما با این برنامه نمیتونین هیچگونه تغییری بر روی فایل اصلی فلشتون انجام بدین
    و این برنامه ای بسیار ساده هستش ... شما وقتی این برنامه رو اجرا میکنین در سمت چپتون باید آدرس فایل فلش مورد نظرتونو بدین و در سمت راست اگه روی علامت + کلیک کنین تمام اطلاعات مورد نظرتونو میتونین ببینین و میتونین ازش خروجی بگیرین ... این برنامه مانند فلش یا سووییش نیستش که بتونین روی فایل اصلی تغییرات ایجاد کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه aranok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    virtual world

پيش فرض

ممنون اگه من بخواهم فايلهای فلش را تغيير بدم از چه نرم افزاری كمك بگيرم.

آخر فروم باز blackfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تا 4 سال بین کرمانشاه و قزوین کوچ میکنیم ...

پيش فرض

دوست گرامی ... تا اونجایی که من باهاش کار کردم ... این برنامه برای اینه که بتونی فایلهای فلشی رو که سورس اونهارو نداری ، بهشون دسترسی پیدا کنی و ببینی که از چه چیزهایی در این فلش استفاده شده ... مانند دکمه ها و کلیپها و سیمبلها و ... و ... و ... ... ... شما با این برنامه نمیتونین هیچگونه تغییری بر روی فایل اصلی فلشتون انجام بدین
    و این برنامه ای بسیار ساده هستش ... شما وقتی این برنامه رو اجرا میکنین در سمت چپتون باید آدرس فایل فلش مورد نظرتونو بدین و در سمت راست اگه روی علامت + کلیک کنین تمام اطلاعات مورد نظرتونو میتونین ببینین و میتونین ازش خروجی بگیرین ... این برنامه مانند فلش یا سووییش نیستش که بتونین روی فایل اصلی تغییرات ایجاد کنین
    در نسخه های جدید قابلیت تبدیل به سورس ( fla ) وجود دارد که می تونی سورس رو با خود فلش تغییر بدی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •