با سلام خدمت همه دوستان،
آيا کسی تا بحال دو ويندوز Xp رو روی يه سیستم نصب کرده ... مثلاً یه ويندوز با سرويس پک 1 و يه ويندوز با سرويس پک 2 ...
با سلام خدمت همه دوستان،
آيا کسی تا بحال دو ويندوز Xp رو روی يه سیستم نصب کرده ... مثلاً یه ويندوز با سرويس پک 1 و يه ويندوز با سرويس پک 2 ...
سلام
من نصب کردم هر ویندوز در یک درایو
سلام
اگه منظورتون اینه که توی یه درایو دوتا ویندوز نصب کنید . این کار اصلا توصیه نمی شه چون با خراب شدن یکی از اونها مجبور به فرمت کردن هر دو سیستم عامل خواهید بود.
بهتره هر کدوم توی یه درایو مجزا نصب شود . ابتدا سرویس پک 1 را در درایو c نصب کنید و بعد سرویس پک 2 را در درایو d نصب کنید .
اگر می خواهید دو ویندوز در یک درایو نصب کنید باید از داخل ویندوز اول اقدام به نصب ویندوز دوم کنید .
ممنون از راهنمائيتون، من توی دوتا درايو جداگانه نصب کنم...
فقط برای نصب ويندوز xp دوم از داخل ویندوز xp اول اقدام کنم یا اینکه از سی دی بوتیبل استفاده کنم... ممنون
ابتدا ویندوز اول را توی درایو c نصب کن ( اونی که ورژنش قدیمی هستش ) . بعد دوباره سیستم را از اول بوت کن و همانند ویندوز اول ویندوز دوم را نصب کن . موقع انتخاب درایو برای نصب درایو d را انتخاب کن .
سلام مهدی جان
فکر کنم اشتباه کردی
البته جسارت نباشه
به نظر من باید ویندوز اول رو که توی C نصب کرد بعد از داخل ویندوز xp جدید رو Setup کنه و از کادر کشویی روی
new instaling کلیک کنه تا نصب بشه
اون راه شما به نظر من تو load شدن به مشکل بر میخوره
بازم میگم دقیق نمیدونم و رو منطق میگم
دوستمون برن تست کنن نتیجه رو بگن
موفق باشین عزیزم
سلام
می شه بگی کجا را اشتباه گفتم
منم گفتم ویندوز اول را باید توی c نصب کنه .
بعد می شه بگی توی کجا موقع لود شدن به مشکل بر می خوره .
اصلا ربطی به هم ندارند شما سیستم را بوت می کنید و توی یه درایو دیگه نصب می کنید از داخل ویندوز اول هم میشه این کار را کرد .
حالا می شه بگی مشکل کجاست تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم .
سلام مهدی جان
ببین عزیزم
ایشون پرسیدن از cd bootable استفاده کنم یا تحت ویندوز
شما گفتین ویندوز رو دوباره بوت کن یعنی از Cd استفاده کن
من هم گفتم اگه از cd اقدام کنی شاید ویندوز اولت خراب بشه
حالا بیا بزن
گفتم دوستمون بره تست کنه بعد بیاد بگه از چه راهی تونسته انجام بده
به خدا من کسی رو نکشتم
![]()
سلام
می بخشید اگه یه خورده تند صحبت کردم .
به خدا اصلا منظوری نداشتم .
نمی دونم چرا چند روزیه اعصابم حسابی به هم ریخته .
حالا اینجا را داشته باش
ببین winxp عزیز دوست خوبم الهی من پیش مرگت بشم
همون طور که قبلا هم گفته بودم چه ما از داخل ویندوز اول و چه از طریق سی دی بوت ویندوز را نصب کنیم فایلهای سیستمی و بوت ویندوز دوم خواه ناخواه در درایو ویندوز اول قرار خواهد گرفت بنابراین ما چه از طریق بوت و چه از طریق ویندوز اول اقدام به نصب ویندوز کنیم هیچ مشکل پیش نخواهد امد .
البته من تاحالا مشکل نداشتم ولی شما می گید مشکل پیش می یاد خوب احتمالا مشکل پیش می یاد
دیگه .
بازم معذرت می خوام .
اصلا دلیلی نداره من بخوام تند صحبت کنم چون اصلا منتی بر سر کسی نمی زارم به خاطر راهنمایی ها چون کسانی بهتر از من هم وجود دارند که من انگشت کوچیکه اونا هم نمی شم .
یکی از اونا خودتی .
نمی دونم شما چرا همش فکر می کنین من بد صحبت می کنیم . هاااااااااااا
Last edited by mahdi7610; 16-12-2007 at 12:21.
سلام دوستان عزیز ....
من win xp sp2 روی درایو c , و یکی هم رو d داشتم ... حالا که win xp sp1 نصب کردم روی درایو c ... موقع bootup شدن .. دیگه نمیتونم ویندوز ها رو انتخواب کنم .. اوتومات میره تو sp1
البته یه دستکاری هایی تو boot ini کردم ولی نشد ... دوستان خواهشا راهنمایی کنن ... یا کد bootup ini رو بفرستن تا کپیش کنم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)